Fotobogskabeloner
Fotobogskabeloner

Vi har designet et udvalg af fotobogskabeloner med motiver fra artboxONE, som du ganske let kan downloade og redigere i Pixum fotounivers softwaren.

Fotobogskabeloner med artboxONE motiver

Vil du gerne lave en moderne og stilfuld Pixum fotobog? Så find inspiration i de nye skabeloner med motiver fra artboxONE, der er designet med omhu.

  • Med unikke designs og moderne typografier kan du komme godt i gang med at lave din stilfulde og personlige Pixum fotobog.
  • Tilpas fotobogskabelonerne lige som du vil.
  • Er skabelonen for lille? Så tilføj blot ekstra sidepakker og ønskede layouts.

Hvordan bruges skabelonerne?
  • Download den ønskede skabelon ved at klikke på "Download her", hvorefter din skabelon automatisk gennes på din computer.
  • Udpak derefter .zip-filen ved at højreklikke og vælge det passende menupunkt.
  • Den udpakkede fil kan nu åbnes i programmet ved at klikke på Fil => Åbn et andet projekt.
Der vises muligvis en fejlmeddelelse, når skabelonen åbnes i softwaren. Hvis du bekræfter åbningen ved at klikke på "OK", burde dit design være klar!

Få flere tips til at arbejde med design- og layoutskabeloner.

Pixum tip

Indsæt tekst og billeder
Når du åbner fotobogskabelonen i softwaren, vil du se blå områder (pladsholdere til fotos) samt tekstruder. Du kan blot trække dine fotos over på de blå områder, og så vises de automatisk. Hvad tekstruder angår, kan nogle af disse ændres ved at klikke på dem, mens andre tekster er en del af layoutet og kan ikke ændres. Du kan dog slette dem, hvis du ikke ønsker at integrere dem i dit mesterværk.

Til dine dejligste øjeblikke

Dit årstilbageblik

Dine dejligste øjeblikke er værd at gemme i en Pixum fotobog. Den er superlet at lave - indsæt dine bedste billeder fra året, der gik, i de respektive pladsholdere og gør brug af de flotte artboxONE designs.

Flere klassiske modeller

Til dem, du elsker

Dit bryllup - i tværformat

Fasthold minderne fra den lykkeligste dag i jeres liv i en Pixum fotobog med et elegant artboxONE design.

Din baby - i højformat

Side for side med de bedste mavebilleder fra graviditeten samt billeder af barnets udvikling det første år.

Din store kærlighed - kvadratisk

Saml dine yndlingsbilleder og svælg i jeres dejlige minder sammen. Ved hjælp af dette design bliver denne bog den perfekte gave til din kæreste.

Din konfirmationsbog

Saml billederne fra konfirmandens opvækst i en helt personlig "her er dit liv"-konfirmationsbog. Den er superlet at lave - indsæt blot de personlige billeder på pladsholderne, og tilpas teksterne, så de passer til de forskellige billeder/situationen på billederne.!

Andre produkter med artboxONE designs

Den perfekte gave

Aldrig har din morgenkaffe set bedre ud: Se alle vores fotokrus med artboxONE designs.

Retro-prints - med design

Vores retro-prints fås naturligvis også med smarte artboxONE designs. Vælg ganske enkelt dit yndlingsdesign i onlinedesigneren.