Hjerteligt velkommen hos Pixum!
Hjerteligt velkommen
hos Pixum!

Er du ny her? Prøv vores prisvindende fotoprodukter - find en passende rabatkode nedenunder!

Se rabatkoderne

Pixum rabatkoder til nye kunder

Vi er rigtigt glade for dit besøg! Pixum er en af Europas førende online fototjenester, og vores fotoprodukter har vundet adskillige tests for deres høje kvalitet. Gå på opdagelse i vores webshop, og test også selv vores produkter. Hos Pixum får du altid 100 % tilfredshedsgaranti.

Se vores eksklusive velkomsttilbud og rabatkoder til nye kunder:

20 % rabat på Pixum vægbilleder

Se vores store udvalg af størrelser og materialer - design f.eks. et personligt fotolærred (også som collage), et træbillede af FSC-certificeret træ eller et eksklusivt galleritryk.

Din Pixum rabatkode:*
2DHHN2BUJSC4HUE

Spar 80 kr. på din første Pixum fotobog

Fasthold dine bedste minder i en Pixum fotobog, og lad dig overbevise af den gode testvinderkvalitet. Vælg mellem mange forskellige størrelser & varianter - der er noget for enhver smag!

Din Pixum rabatkode*:
FOTOBOG-80

Spar 25 kr. på fotogaver

Kreativitet med et personligt touch. Find den helt rigtige gave til personen, der har alt. Du finder noget for enhver smag: Fotokrus, fotopuder, puslespil, musemåtter og meget mere, der med dine egne billeder gøres til noget helt unikt.

Din Pixum rabatkode:*
N5R49W5CP4D3F3X


Få 25 gratis billeder

Fremkald ved Pixum - så er du altid sikker på fotofremkaldelser i topkvalitet til dine bedste minder. Vi giver 100 års garanti på billedernes farveægthed og UV-bestandighed. Lige nu giver vi nye kunder 25 gratis fotos i 10 cm-formatet.

Din Pixum rabatkode:*
PIXUM-DK-25


Pixum fotobog

Pixum fotobog

En Pixum fotobog er den perfekte gaveidé. Her kan du gemme dine skønne fotominder, og så er det endda nemt at lave din helt personlige fotobog! Krydr dine billeder med små tekster og anekdoter passende til billederne.

Pixum vægbilleder

Pixum vægbilleder

Få dit yndlingsferiebillede trykt som vægbillede på et af vores højkvalitative vægbilledmaterialer. Med vores eksklusive tilbud sparer du hele 20 % på dit vægbillede.

* Rabatkoderne er gyldige til og med d. 31.12.2024. Rabatkoderne kan indløses én gang pr. kunde ved bestilling af de nævnte produkter. Rabatten fratrækkes din samlede bestillings vareværdi, og ikke det enkelte produkt. Rabatkoden til fotofremkaldelser giver dig op til 25 gratis fotos i det populære 10 cm-format (ekskl. forsendelsesomkostninger). Rabatkoden til Pixum fotobog gælder v. mindstekøb på 150 kr. Rabatkoderne indtastes i indkøbsvognen i forbindelse med afgivelsen af din bestilling. En efterfølgende modregning i løbende eller allerede afviklede bestillinger er ikke mulig. Forsendelsesomkostningerne beregnes ud fra gældende prisliste. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner.

Tilmeld dig Pixums nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Pixums nyhedsbrev, accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket, som findes i bunden af alle e-mails, eller ved at sende en e-mail herom til service@pixum.com.