Enestående og flotte fotogaver

Uforglemmelige personlige minder - hurtigt lavet, kreativt & nemt!

Gavekategorier

Individuelle fotogaver til enhver begivenhed

En fotogave passer til enhver begivenhed. Uanset om du blot vil sige "tak" eller overraske én på fødselsdagen. Personlige fotogaver laver du legende let hos Pixum. Vælg blot dit produkt, upload dit foto og afgiv din bestilling. Fotogaven modtager du indenfor få dage leveret direkte til den angivne leveringsadresse.

Inspiration til dine fotoprodukter

Fotopuslespil som gavekort

Overrask en som du har kær med et spændende og helt enestående gavekort. F.eks. som et rejsegavekort på en tur til Paris?

Fotoklistermærker som etiketter

Fotoklistermærker er en prima idé til etikettering af hjemmelavede sylter og marmelader. Et lille fotoklistermærke med f.eks. jordbærmotiv, og med et er det forbi med at forveksle de forskellige syltetøjsglas.

Kreativ mangfoldighed i Pixum fotounivers softwaren

Glæd dine kære med individuelle fotogaver. I Pixum fotounivers softwaren finder du utallige fotogaveartikler, med mange designmuligheder. Opdag her.

Det kvadratiske trendformat

Gå på opdagelse i alle vores spændende fotoprodukter i det kvadratiske format.

Den kendte Pixum-kvalitet

Kun det bedste til dine fotos: Det synes vores kunder om Pixum fotogaverne
Stort udvalg af fotogaver & masser af inspiration til kreative gaver

Julegaver

Pixums gaveguide

Gaver til Valentinsdag

Gaver til påske

Konfirmationsgaver

Fødselsdagsgaver

Gaver til mors dag

Bryllupsgaver

Gaver fra ferien/rejsen

Gave til første skoledag

Gaver til hende

Gaver til ham

Vennegaver

Eksklusive gaver

Giv dine bedste minder i gave

Pixum fotogaverne - personlige og individuelle fotoprodukter

Overrask dine kære med personlige fotogaver, som du selv har designet hos Pixum. Pixum tilbyder mange forskellige fotogaver, lige fra fotokrus, foto på tekstil over til produkter til skolen og kontoret. Et stort udvalg af fotogaver i høj kvalitet til enhver begivenhed. Giv dine dejligste minder i gave og opdag vores mange forskellige gaveidéer.

Lav med dit yndlingsmotiv en helt særlig fotogave til venner, bekendte eller familie. Når du har fundet den passende fotogave, uploader du ganske enkelt dit ønskede motiv og med få klik har du allerede lavet din personlige fotogave. Herefter afgiver du blot bestilingen og indenfor kort tid modtager du den bestilte fotogave pr. post.

Din fotogave laver du ganske enkelt og let i vores onlinedesigner på vores hjemmeside eller anvend Pixum fotounivers softwaren, hvor vi tilbyder dig mange flere designmuligheder.

Har du stadigvæk ikke fundet det helt rigtige? Se f.eks. også vores kalendere med billeder - endnu en populær gaveidé!