Lav personlige puslespil

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

*inkl. moms, ekskl. porto

Produktinformationer

Standardpuslespillet fra Pixum er lavet i stabilt pap. Den kan fås i forskellige størrelser fra 30×20 cm (112 brikker) til 65×47,5 cm (1.000 brikker).

Klassikeren: Standard-fotopuslespil:

 • Størrelser: S (112 brikker), M (266 brikker), L (500 brikker) und XL (1.000 brikker)
 • Billedet bliver vedlagt som en fotofremkaldelse (10 cm) men bliver ikke trykt på selve puslespilsæsken.
 • Materiale: stabilt pap
 • Overflade: glans

Derudover kan du også bestille dit eget fotopuslespil i den altid gode kvalitet fra Ravensburger. Her er antallet af brikker større, og dit udvalgte motiv trykkes på æskes låg.

Fotopuslespil fra Ravensburger:

 • Størrelser: L (500 brikker), XL (1.000 brikker) und XXL (1.500 brikker).
 • Materiale: stabilt pap
 • Fotoet trykkes på æsken.
 • Overflade: mat

Lav dit eget puslespil

Fotopuzzle mit Foto des Eiffelturms in Paris

Har du fastholdt et særligt øjeblik med kameraet og vil ikke dele det online men hellere lave det til en personlig gave?

Med et fotopuslespil gør du ikke kun børn glade - voksne har også meget glæde ved at sætte puslespilsbrikkerne sammen, så de til sidst danner dit personlige foto. Kréer dit fotopuslespil hos Pixum og læs mere om de forskellige varianter og designmuligheder.

Lav Pixum fotopuslespil - hurtigt & nemt

Sådan gør du:

 1. Vælg puslespillet blandt fotogaverne og beslut dig for antallet af brikker samt for dit personlige motiv.
 2. Overvej, hvem gaven skal være til - sværhedsgraden skal hos børn ikke være så høj, og det personlige billede skal ikke indeholde for mange detajler.
 3. Du kan lave puslespillet direkte i Pixums onlinedesigner eller i Pixum fotounivers softwaren.
 4. Derudover kan du redigere det udvalgte foto samt ændre dets farve, kontrast og lysstyrke. Det er også muligt at tilføje tekst som eksempelvis bryllupsdato - på den måde vil minderne blive bevaret endnu bedre.

Billedopløsning på fotopuslespillet: det skal du være opmærksom på

Når du bestiller, skal du være opmærksom på de viste smileys, der med deres forskellige farver symboliserer, om billedkvaliteten er tilfredsstillende eller ej. Gode resultater får du med fotos med en størrelse fra ca. 1224 x 823 pixel hhv. 1 megapixel til den mindste model.

Genial gaveidé

Et personligt puslespil giver glæde i lang tid. På den måde kan du med dit eget foto lave et passende spil til familie eller venner - det er nemt at kreere og tager ikke lang tid.

Som gave til en særlig anledning kan fotopuslespillet efterfølgende klistres på karton eller stabilt pap og sættes i ramme. På den måde bliver det skønne minde til et fedt blikfang, som man kan betragte igen og igen.

Altså: Overrask din kæreste med et puslespil af jer to, gør dine bedsteforælre henrykte med et foto af børnebørnene eller giv dig selv et minde om den seneste uforglemmelige strandferie.

Det synes vores kunder om Pixum fotopuslespil
Muligvis også interessant for dig