Sponsoraftaler & marketingsamarbejder

Vi glæder os til at høre fra dig

Preminy Kangatharan

E-mail: dk-marketing@pixum.dk


Her er vi:

Pixum - Diginet GmbH & Co. KG

Industriestr. 161 - 50999 Køln - Tyskland

Pixum har de sidste mange år samlet erfaring inden for vidt forskellige temaer og metoder på marketingområdet. Vores tidligere samarbejdspartnere har været nogle af de helt store kendte mærker, herunder Nutella, McDonald's og Ferrero.

Attraktive og elskede incentives

Takket være de mange forskellige og personlige fotoprodukter i vores sortiment har vi mulighed for at tilbyde dig og dine kunder attraktive tilbud i forbindelse med f.eks. on-pack promotions og giveaways. Vi er åbne overfor alle idéer og forslag, uanset om de vedrører Pixum fotobog, fotokrus, vægbilleder el. noget helt fjerde. Kontakt os via kontaktoplysningerne ovenfor, så giver vi gerne et tilbud.

Det koster dig ikke noget

I modsætning til ved mange markedsføringsagenturer, koster et samarbejde med Pixum ikke noget. Vi foretrækker en såkaldt bartering-aftale, hvor vi bytter produkter i stedet for penge.

Produkter af høj kvalitet og tilfredse kunder

Hos Pixum kan du være sikker på, at dine kunder bliver tilfredse. Vores shop er certificeret af e-mærket, og vi krypterer alle betalingsdata og kundedata via sikrede servere. Specialiserede og uafhængige firmaer foretager desuden løbende sikkerhedstjek på vores hjemmeside.

Pixum er allerede aktiv i over 20 europæiske lande, og du finder vores hjemmeside på blandt andet fransk, engelsk, hollandsk, italiensk, tysk, portugisisk, spansk, svensk og dansk. Hvor end dit brand er aktivt, kan vi hjælpe med at nå ud til dine kunder.

Kendte mærker sætter sin lid til Pixum

Pixum har mange års erfaring indenfor marketing. Over hundrede forskellige brands har vist deres tillid til os. Eksempler herpå er:

Har vi vækket din interesse?

Så skriv til os med lidt information omkring dit brand, hvilke produkter, du er interesseret i, og en kort tekst om, hvad du forventer af samarbejdet. Vi ser frem til din e-mail.

Om Pixum

Information omkring brug af Pixum logoet

Det er muligt at placere logoet variabelt på fladen. Vigtigt er her, at der tages højde for at der skal reserveres en vis afstand til andre objekter.

Det beskyttede område

Det beskyttede område omkring logoet er en fastlagt minimumsafstand mellem Pixum logoet og andre elementer (f.eks. andre logoer, grafik, sidens rand osv.). Det beskyttede område udregnes på alle 4 sider omkring logoet ud fra diameteren af Pixum solen "X" og udgør 0,25 X omkring logoet."X"

Disse imaginære hjælpelinjer er med til at optimere virkningen af logoet og til at minimere forstyrrelser.

Minimumstørrelse

Logoets størrelse er afhængig af anvendelsesområdet, vigtigt er at logoets proportioner ikke ændres ved tilpasning til anvendelsesområdet. Logoet skal bruges i sin originalform. Det er ikke tilladt at forøge/formindske tegnafstanden (spatiering) eller at strække eller klemme logoet sammen.

Ved anvendelse af logoet er det vigtigt altid at overholde en minimumsbredde på 18 mm (ved tryk) og 80 px (ved hjemmesider) for at sikre en optimal læsbarhed.

Vis mere » Vis mindre »