Tips til designet af din Pixum fotobog
Tips til designet af din Pixum fotobog

På vores inspirationssider finder du tips til din fotobog - f.eks vedr.:

 • Papirtyper, formater m.m.
 • Struktur & layout
 • Videoer i din fotobog
 • Diverse designtips & inspiration
 • Designtip til Pixum fotobogen

  Når du laver en Pixum fotobog med den gratis Pixum fotounivers software kan der dukke forskellige spørgsmål og ting som er uklare op. For at lette dit kreative arbejde, finder du på disse sider nyttige tip og trin-for-trin forklaringer, hvormed du endnu lettere kan lave din bog færdig. Bliv en rigtig fotobogekspert med vores mange tip & tricks!

  Pixum App

  Pixum App

  Lav også mange andre spændende fotoprodukter direkte på din mobiltelefon i vores Pixum App .

  Indpakningen: Tip til valg af papir, størrelse og cover

  Før du går i gang med at lave din Pixum fotobog, Skal vi lige have defineret "indpakningen" af dit arbejde - hvad er det rigtige format? Hvilket papir skal du vælge? For at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg til din fotobog har vi sammensat følgende tip til indbindinger papirvarianter m.m.

  Design: Opbygning og layout i din fotobog

  Nu er det tid til at oprette og designe fotobogen - men hvordan skal den se ud? Vi har her mange tip til dig - fra den grundlæggende struktur og layoutet til indsættelse af dine dejligste billeder og til designet af de enkelte fotobogssider, der vil gøre det endnu lettere for dig at lave din fotobog. Vi viser dig også, hvordan du kan fortælle en vidunderlig historie med din fotobog ved at kombinere dine billeder på en tiltalende måde!

  Bearbejdning: Fra tekster til cliparts

  Billederne er på plads - men der mangler stadig noget? Dine øjebliksbilleder og oplevelser mangler at blive iscenesat. Lad dig inspirere af vores professionelle tip til sammenhængende baggrunde, smart brug af tekst og andre kreative designmuligheder. Du finder et udvalg af de bedste ideer her!

  Hjælp til bestillingen hos Pixum

  Her præsenteres du for forskellene og de respektive fordele ved de tre bestillingsmetoder hos Pixum. Fra oprettelsen i app'en, i fotounivers softwaren eller direkte online på hjemmesiden frem til placeringen i indkøbsvognen. Her finder du ud af alt hvad du har brug for at vide, så din bestilling af fotobogen også fungerer helt problemløst!

  Mest populære softwarefunktioner

  I en kundeundersøgelse blev vi ofte spurgt til, hvordan man lettest får lavet en Pixum fotobog med vores software. Her har vi samlet vores top 5 tip til dig.

  Det helt specielle: Fotobøger til særlige anledninger

  Uanset om det drejer sig om jordomrejsen, den korte ferie, drømmebrylluppet eller en almanak med et årstilbageblik - i fotobøger fastholder vi vores skønneste og allervigtigste oplevelser. Oplev vores eksklusive tip til specielle lejligheder, og find ud af, hvordan du kan dele din Pixum fotobog med andre og lave den sammen.

  Flere tip og tricks til design af Pixum produkterne

  Det synes vores kunder om Pixum fotobog
  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

   • Enkelt valg:

    Fast sideantal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

   • Vores anbefaling:

    Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
   Populær blandt vores kunder

   Pixum fotounivers softwaren

   • Grænseløst design:

    Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

   • Nye funktioner:

    Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

   fåes også til
   OS X og Linux

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers app

   • Komfortabelt design:

    Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

   • Udvalget:

    Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

   • Vores anbefaling:

    Velegnet til design af fotobøger med dine fotos direkte fra din smartphone eller tablet.