Lav foto på lærred med dit foto
 • Testvinderkvalitet: fin lærredsstruktur udspændt på ægte trækileramme
 • Mere end 40 Formater: 20×20 cm til 120×160 cm
 • Kan også designes som collage
 • Fås fra kr. 159,00
TESTVINDENDE KVALITET
TESTVINDENDE KVALITET

Det betrykte lærred bliver, ved håndkraft, spændt op om en trækileramme. Takket være de eksklusive materialer & den omhyggelige produktionsproces får dit foto en flot, silkemat optik.

Pixum fotolærred: Kort & godt

Dit personlige foto trykkes på højkvalitativt lærredsstof, hvorefter det - ved håndkraft - spændes op på en trækileramme. Du kan vælge mellem flere formater og størrelser.

Om vores foto på lærred:

 • Kvalitetsmateriale: Lærredsstof med fin struktur, der sørger for et flot udseende
 • Dit foto på lærred fås i mange størrelser: 20 × 20 cm - 120 × 160 cm
 • Rammetykkelse: 2 cm ved mindre formater, 4 cm ved formater fra 80 × 80 cm
 • Høj UV-resistens
 • Hurtig produktion og levering: Inden for ca. 5 hverdage er fotolærredet klar til forsendelse

Bemærk venligst: Dit foto bliver spændt op på en trækileramme, og noget af dit foto bliver viklet omkring selve rammen og fastspændt med klammer. Derfor er det vigtigt, at du placerer vigtige motivdele mindst 4 cm fra kanten (er dit fotolærred 80 x 80 cm eller større, er det vigtigt at placere vigtige motivdele mindst 6 cm fra kanten).

Mere information om fotolærredet

Har du brug for mere information om fotolærredet? Se denne video!

Pixums fotolærred: Dine fordele

Har du brug for mere information om fotolærredet? Se denne video!

Ægte trækileramme

Ægte trækileramme

Lærredsstoffet bliver bukket omkring trækilerammen (to centimeter eller fire centimeter, afhængigt af størrelsen). Dit motiv bliver bukket omkring hele rammen - der opstår derfor ingen hvide kanter. Af samme grund kan vi ikke anbefale dig at lave en farvet kant omkring dit motiv.

Formater & priser

Find prisen på dit individuelle Pixum vægbillede ved hjælp af prisberegneren, hvor du tilpasser produktegenskaberne ud fra dine ønsker:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  FAQ om fotolærredet - svar på de hyppigst stillede spørgsmål

  • Hvor kan jeg bestille et fotolærred ved Pixum?
   Hvor kan jeg bestille et fotolærred ved Pixum?

   Du kan designe dit personlige fotolærred i den gratis Pixum fotounivers software eller i vores onlineeditor. Når du har uploadet dit ønskede foto, kan du redigere det. Er du tilfreds med resultatet, lægger du dit lærredsfoto i indkøbsvognen, og så er du klar til at afgive din bestilling.
   Produktionstiden for dit vægbillede på det højkvalitative lærredsstof udgør som regel op til 5 hverdage, hertil kommer leveringstiden. Prøv vores prisberegner lidt længere oppe på siden - der finder du alle vores formater.

  • Hvilket foto skal jeg vælge?
   Hvilket foto skal jeg vælge?

   Kvaliteten af det endelige resultat afhænger i høj grad af dit valgte foto. Vælg et foto med så høj en opløsning som muligt. Er opløsningen for lav til den størrelse, du har valgt til fotolærredet, vises der en advarselstrekant i onlineeditoren. Onlineeditoren analyserer automatisk fotoet ud fra det valgte format.

  • Hvilken opløsning skal mit foto til fotolærredet have?
   Hvilken opløsning skal mit foto til fotolærredet have?

   Hvor høj en opløsning, der er nødvendig, afhænger særligt af den ønskede størrelse på dit fotolærred. Til et stort format (XL eller XXL) med målene 100 x 150 cm er det f.eks. bedst med en høj opløsning på min. 13,2 megapixel (3.100 × 4.480 pixel). Ved mindre formater fra 50 x 50 cm starter den anbefalede opløsning derimod allerede ved 3,7 megapixel (1.960 ×1.960 pixel). Har du brug for mere vejledning til dit valg a motiv, opløsning mm., så tag et kig på disse tips til fotolærreder og under service.

  Mere om Pixums fotolærred

  Strålende farver & stabilt håndværk

  Strålende farver & stabilt håndværk

  Fotolærredet er en allrounder blandt vores vægbilleder. Det højkvalitative lærredsstof bliver, ved håndkraft, spændt op på en trækileramme.

  Fotolærredet er et relativt billigt valg, og er samtidigt et fotoprodukt, der med sin lange levetid vil skabe glæde i mange år fremover.

  I trykprocessen anvendes der trykmaskiner med 12 farver (inkjet), hvorved de enkelte blækdråber trænger ind i lærredsstoffet og gengiver en særlig farveægthed.

  Resultatet er strålende farver med høj UV-resistens og naturligvis en meget høj trykkvalitet.

  Høj trykkvalitet & strålende farver til priser, hvor alle kan være med

  Høj trykkvalitet & strålende farver til priser, hvor alle kan være med

  Fra kun 129 kr. kan du bestille et personligt fotolærred hos Pixum.
  Bestil også dit vægbillede, når du er på farten - download den gratis Pixum fotounivers app!

  Drag nytte af fordelene ved et fotolærred

  Drag nytte af fordelene ved et fotolærred

  Da dit fotolærred spændes op på en trækileramme, er det anvendte lærredsstof større end selve trærammen. 2-4 centimeter af dit foto/motiv bliver bukket omkring rammen og fastgjort på bagsiden med klammer. Når du vælger dit motiv, er det derfor vigtigt at være opmærksom på, at du ikke har vigtige motivdele for tæt på kanten, da disse vil forsvinde på siden eller bagpå rammen.

  Fordelen ved, at lærredsstoffet med dit foto bliver bukket omkring rammen, er, at der ikke opstår generende hvide kanter, som risikerer at ødelægge dit fotolærreds virkning. Derfor er det også vigtigt, at du ikke selv lægger en farvet kant omkring dit foto.

  Ved Pixum kan du designe dit fotolærred i over 40 forskellige størrelser: mellem 20 x 20 cm og op til 90 x 160 cm. Du kan få alt fra søde babyfotos over bryllupsbilleder til rejsefotos trykt på et fotolærred - kun fantasien sætter grænser.

  Det synes vores kunder om fotolærrederne