Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00

Fotolærred

Klassikeren blandt Pixum vægbillederne.
fra kr. 124,00

Lav her

Ved Pixum fotolærredet bliver dit foto trykt på lærredsstof og bliver i håndarbejde spændt op på en trækileramme. Dit motiv bliver på et fotolærred til et ægte kunstværk og du kan vælge blandt mange formater og størrelser.

 • Fin lærredsstruktur sørger for en flot optik
 • Stort udvalg af formater: 20×20 cm - 120×160 cm
 • Rammetykkelse: 2 cm ved mindre formater, 4 cm ved formatet fra 80×80 cm
 • Høj UV-resistens
 • Hurtig levering: Indenfor ca. 5 hverdage er fotolærredet klar til forsendelse

Bemærk venligst: Dit foto bliver spændt op på en trækileramme og noget af dit foto bliver viklet omkring selve rammen og fastspændt med klammer. Derfor er det vigtigt at du placerer vigtigt motivdele mindst 4 cm fra kanten (for fotolærred fra formatet 80x80cm er det vigtigt at placere vigtige motivdele mindst 6 cm fra kanten).

Ægte trækileramme

Lærredsstoffet bliver bukket omkring trækilerammen (to centimeter eller fire centimeter). Dit motiv bliver bukket omkring hele rammen. Der opstår derfor ingen hvide kanter. Af samme grund kan vi ikke anbefale dig at lave en farvet kant omkring dit motiv.

Fremragende Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om fotolærrederne

 • 5 stjerner:
  (123)
 • 4 stjerner:
  (18)
 • 3 stjerner:
  (0)
 • 2 stjerner:
  (0)
 • 1 stjerne:
  (1)
4,8 / 5 (142 Anmeldelser)

Vi står for åbenhed!

Her kan du finde produktanmeldelser, hvad andre kunder synes om dette produkt.

Anmeldelser

 • flot fotokvalitet og farvegengivelse. Rammen er god og stabil, men ophænget er for småt.
 • flot fotokvalitet og farvegengivelse. Rammen er god og stabil, men ophænget er for småt.
 • Det bestilte foto til fotolærred var præcis som forventet. Jeg er fuldt ud tilfreds!
 • Flot arbejde !
 • Billederne er flotte
 • Super flot kvalitet, det sidder lige i øjet og viser detaljerne.
 • Fair pris. Super kvalitet og hurtig levering.
 • Super flot resultat! Har nu bestilt 2 og er meget tilfreds med begge!!
 • super flot kvalitet. meget tilfreds
 • Er deres tilfreds med produktet, og vil helt sikkert benytte mig at jer igen :)

Formater & priser

Stort formatudvalg til små penge

Fra 20x20 cm og op til 120x160 cm. Pixum fotolærredet fås i mere end 40 formater og det allerede fra kr. 124,00.

Fotolærredet fra Pixum

Strålende farver og stabilt håndværk

Fotolærredet er en allrounder blandt Pixum vægbillederne. Lærredsstoffet i høj kvalitet bliver i håndarbejde spændt op på en trækileramme. Fotolærredet er et godt alternativ til den lille tegnebog og er samtidigt et langtidsholdbart fotoprodukt, der vil skabe glæde i mange år. I trykprocessen anvendes der trykmaskiner med 12 farver (inkjet), hvorved de enkelte blækdråber trænger ind i lærredsstoffet og gengiver en særlig farveægthed. Du får som resultat strålende farver med en høj UV-resistens og naturligvis en meget høj trykkvalitet.

Høj trykkvalitet med strålende farver til små penge

Du kan allerede fra 124 kr. bestille et fotolærred hos Pixum og stifte kendskab med vores fotoprodukters flotte kvalitet. Ligeledes kan du anvende Pixum vægbilledsimulator-app'en til at teste, hvordan dit fotolærred vil komme til at se ud hjemme på væggen. Med QR-koden, som du printer ud på et stykke A4-papir, kan du teste dit motiv på forskellige placeringer på hjemmets fire vægge og se hvilket format der passer til dit hjem.

Benyt dig af fordelene ved et fotolærred: Vær opmærksom på valg af motiv

Ved fotolærrederne spændes det enkelte foto op på en trækileramme og af samme grund er det anvendte lærredsstof større end selve rammen. Flere centimeter af dit foto/motiv bliver bukket omkring rammen og fastgjort på bagsiden med klammer. Vær derfor ved valget af dit motiv opmærksom på at du ikke har vigtige motivdele for tæt på kanten, da disse vil forsvinde på siden eller bagpå rammen. Fordelen ved at lærredsstoffet med dit foto bliver bukket omkring rammen er at der ikke opstår irriterende hvide kanter, hvilket kunne ødelægge dit fotolærreds virkning. Derfor er det også vigtigt, at du ikke selv lægger en farvet kant omkring dit foto.

Vi tilbyder dig ved Pixum fotolærrederne over 40 forskellige størrelser mellem 20x20 cm og op til 90x160 cm. Du kan få alt fra de søde babyfotos over bryllupsportrætter til rejsefotos lavet på fotolærred. Du bestemmer helt selv, hvad du vil have på dit fotolærred.

Lette vægbilleder i enhver størrelse og til enhver væg

Den helt store fordel ved et Pixum fotolærred er helt klart mangfoldigheden og den lave vægt. Pixum fotolærredet kan du designe og bestille i mere end 40 forskellige størrelser. Samtidigt er vægten et afgørende argument, fx vejer fotolærredet i 20x30 cm blot ca. 90 g. Med kun 1,56kg/m² er fotolærrederne efter fotoplakaterne det letteste vægbilledmateriale. Derfor egner et fotolærred sig perfekt til "problemvægge", hvor man ikke kan hænge noget op med stor vægt.