Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Fotolærred

Klassikeren blandt Pixum vægbillederne.
fra kr. 129,00

Lav her

Ved Pixum fotolærredet bliver dit foto trykt på lærredsstof og bliver i håndarbejde spændt op på en trækileramme. Dit motiv bliver på et fotolærred til et ægte kunstværk og du kan vælge blandt mange formater og størrelser.

 • Fin lærredsstruktur sørger for en flot optik
 • Stort udvalg af formater: 20×20 cm - 120×160 cm
 • Rammetykkelse: 2 cm ved mindre formater, 4 cm ved formatet fra 80×80 cm
 • Høj UV-resistens
 • Hurtig levering: Indenfor ca. 5 hverdage er fotolærredet klar til forsendelse

Bemærk venligst: Dit foto bliver spændt op på en trækileramme og noget af dit foto bliver viklet omkring selve rammen og fastspændt med klammer. Derfor er det vigtigt at du placerer vigtigt motivdele mindst 4 cm fra kanten (for fotolærred fra formatet 80x80cm er det vigtigt at placere vigtige motivdele mindst 6 cm fra kanten).

Ægte trækileramme

Lærredsstoffet bliver bukket omkring trækilerammen (to centimeter eller fire centimeter). Dit motiv bliver bukket omkring hele rammen. Der opstår derfor ingen hvide kanter. Af samme grund kan vi ikke anbefale dig at lave en farvet kant omkring dit motiv.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om fotolærrederne
Formater & priser

Find prisen til dit individuelle Pixum vægbillede ved hjælp af prisberegneren, hvor du tilpasser produktegenskaberne ud fra dine ønsker:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Fotolærredet fra Pixum

  Strålende farver og stabilt håndværk

  Fotolærredet er en allrounder blandt Pixum vægbillederne. Lærredsstoffet i høj kvalitet bliver i håndarbejde spændt op på en trækileramme. Fotolærredet er et godt alternativ til den lille tegnebog og er samtidigt et langtidsholdbart fotoprodukt, der vil skabe glæde i mange år. I trykprocessen anvendes der trykmaskiner med 12 farver (inkjet), hvorved de enkelte blækdråber trænger ind i lærredsstoffet og gengiver en særlig farveægthed. Du får som resultat strålende farver med en høj UV-resistens og naturligvis en meget høj trykkvalitet.

  Høj trykkvalitet med strålende farver til små penge

  Du kan allerede fra 124 kr. bestille et fotolærred hos Pixum og stifte kendskab med vores fotoprodukters flotte kvalitet. Bestil også dit vægbillede undervejs - download den gratis Pixum fotounivers appen.

  Benyt dig af fordelene ved et fotolærred: Vær opmærksom på valg af motiv

  Ved fotolærrederne spændes det enkelte foto op på en trækileramme og af samme grund er det anvendte lærredsstof større end selve rammen. Flere centimeter af dit foto/motiv bliver bukket omkring rammen og fastgjort på bagsiden med klammer. Vær derfor ved valget af dit motiv opmærksom på at du ikke har vigtige motivdele for tæt på kanten, da disse vil forsvinde på siden eller bagpå rammen. Fordelen ved at lærredsstoffet med dit foto bliver bukket omkring rammen er at der ikke opstår irriterende hvide kanter, hvilket kunne ødelægge dit fotolærreds virkning. Derfor er det også vigtigt, at du ikke selv lægger en farvet kant omkring dit foto.

  Vi tilbyder dig ved Pixum fotolærrederne over 40 forskellige størrelser mellem 20x20 cm og op til 90x160 cm. Du kan få alt fra de søde babyfotos over bryllupsportrætter til rejsefotos lavet på fotolærred. Du bestemmer helt selv, hvad du vil have på dit fotolærred.