Pixum logo
44 22 00 44Kundeservice
Log ind

Verificering af kundeanmeldelser | Pixums foranstaltninger

Mhp. implementering af en række regler i Europa-Parmentets og Rådets direktiv (EU) 2019/2161 om bedre håndhævelse og modernisering af EU-reglerne om forbrugerbeskyttelse vedtog Folketinget d. 25. november 2021 et lovforslag om en række ændringer af markedsføringsloven. Derfor skal alle virksomheder, som offentliggører kundeanmeldelser af produkter, siden d. 28. maj 2022 – på en klar og overskuelig måde – oplyse, hvorvidt og i så fald hvordan de har sikret, at de offentliggjorte anmeldelser stammer fra forbrugere, som faktisk har anvendt eller købt produkterne.

Allerede før lovændringerne iværksatte Pixum diverse tiltag for at sikre, at alle offentliggjorte kundeanmeldelser stammer fra rigtige Pixum-kunder.

Verificering af kundeanmeldelsernes ægthed

Pixum opfordrer udelukkende kunder, der faktisk har designet og købt et eller flere Pixum-produkter, til at afgive en produktanmeldelse. Opfordringen foregår på den måde, at kunden modtager en standardiseret anmeldelsesinvitation per mail til den adresse, kunden oplyste ifm. bestillingen. Herudover sendes ingen anmeldelsesinvitationer. For at sikre anmeldelsernes ægthed og legimitet, er det ikke muligt at afgive anmeldelserne anonymt. Det er til enhver tid muligt at kontrollere anmeldelsens ægthed vha. den e-mailadresse, der blev brugt ifm. købet.

Alle kunder bliver opfordret til at afgive en anmeldelse inden for 7 dage efter deres bestilling ved Pixum. Inden for en periode på 90 dage følger så en anmeldesinvitation én gang – uafhængigt af, om kunden i perioden har afgivet flere bestillinger ved Pixum.

Hvis eksterne tjenesteudbydere, såsom Trustpilot, opfordrer en kunde til at afgive en anmeldelse af Pixum som onlineshop, ligger bevisbyrden for anmeldelsens ægthed ved tjenesteudbyderen. Også denne har pligt til at sikre, at enhver anmeldelse rent faktisk er ægte. Hverken Pixum eller Pixums tjenesteudbydere, såsom Trustpilot, tilbyder ingen rabatter, særaftaler, prisnedslag eller lignende til gengæld for positive anmeldelser eller for tiltagetrækningen af negative anmeldelser.

Beregning af samlet karakter på baggrund af stjernebedømmelser

Enhver faktisk erfaring med et køb af fotoprodukter fra Pixum kan bedømmes med op til 5 stjerner. Ud fra alle afgivne anmeldelser beregnes så et gennemsnitligt antal stjerner (karakter). Desuden kan kunderne knytte en kommentar til deres afgivne karakter.

Karaktererne defineres således:

5 stjerner: Meget godt

4 stjerner: Godt

3 stjerner: Tilfredsstillende

2 stjerner: Utilfredsstillende

1 stjerner: Dårligt

Når en kunde har afgivet en produktanmeldelse, vil anmeldelsen blive offentliggjort under produktanmeldelserne af det enkelte produkt eller den enkelte produktgruppe på Pixums hjemmeside. Desuden offentliggører Pixum kundens fornavn, stjernebedømmelse samt evt. kommentar og anmeldelsesdatoen.
Ingen personfølsomme data, såsom efternavn, offentliggøres. Skulle der, trods de ovenfor nævnte tiltag, opstå mistanke om, at en anmeldelse er afgivet på et falsk grundlag, vil et bevis for legitimiteten blive krævet og efterfølgende kontrolleret. Kan anmeldelsens legitimitet ikke bevises, bliver anmeldelsen fjernet med øjeblikkelig og permanent virkning.

Illustration af bærbar samt smartphone

Onlinedesigner

Lav dine fotoprodukter uden at installere noget, og gem dine projekter online.

  • Design online på alle enheder

  • De vigtigste designfunktioner

  • Ingen installation nødvendig

Illustration af computerskærmDen mest populære bestillingsvej

Pixum fotounivers software

Nem betjening & uendelige designmuligheder, selv offline!

  • Enkel betjening

  • Individuelle designmuligheder

  • Virus-testet og gratis

Illustration af tablet og smartphone

Pixum App

Lav dine fotoprodukter nemt og hurtigt direkte fra mobilen.

  • Design hurtigt på farten

  • MagicBooks: Intelligente forslag til fotobøger

  • Forskellige fotokilder

Kundebedømmelser: Kundeanmeldelser

4.8 (5056 bedømmelser)
5 Stjerne(r)
81 %
4 Stjerne(r)
17 %
3 Stjerne(r)
1 %
2 Stjerne(r)
0 %
1 Stjerne(r)
0 %
Verificering af kundeanmeldelser
Kamma24.04.2023

“Ganske fin”

i18n_continue_reading
Anette19.04.2023

“Let at lave Hurtig levering God kvalitet Super produkt”

i18n_continue_reading
Finn15.04.2023

“Kvaliteten af billeder var helt i top - hurtig og korrekt levering. Kvaliteten af et hvert billede, er bestemt af materialet fra optagelsen. Har benyttet Pixum i mere end 10 år. Vh Finn”

i18n_continue_reading
Trine09.04.2023

“Altid god kvalitet og hurtig ekspedition”

i18n_continue_reading
Kåre05.04.2023

“Kvalitet helt i top - var spændt på om kontrast, farve, skarphed mv. ville fremtræde, som de gjorde på skærmen efter min billedbehandling - og det gjorde de.”

i18n_continue_reading