Om virksomheden

Siden Pixum blev grundlagt i 2000, har vi været en af de førende udbydere af fotoprodukter i Europa. Vi er specialister indenfor højkvalitetsfotoprodukter, såsom Pixum fotobøger, vægbilleder, fotokalendere, fotokort og mobilcovers - alle produkter kan designes individuelt med egne digitale billeder.

Vi er blandt de mest innovative og succesfulde internetvirksomheder, og vi har mere end 150 kreative og internationale talenter ansat. Vores medarbejdere arbejder dagligt på at forbedre vores e-handelsplatform, markedsføre vores produkter og yde vores kunder den bedst mulige kundeservice. Det, som forener os, er vores passion for at opnå den bedste købsoplevelse, herunder helt personlige produkter, der skaber glæde mange år ud i fremtiden, og glimrende service - understøttet af vores 100 % tilfredshedsgaranti.

Pixums ledelse

Daniel Atallah - CEO

Daniel Atallah - CEO

Født i 1963, stifter og CEO hos Pixum. Som administrerende direktør er han overordnet ansvarlig for bl.a. international marketing, forretningsudvikling, økonomi og personale. I 2000 grundlagde Daniel Pixum, siden da har han udviklet Pixum til at være én af de førende fototjenester i Europa. Han har tidligere arbejdet som salgsdirektør for Bay Network / Nortel Networks, og vicedirektør for europæisk salg & marketing hos firmaet Enterprise Communications.
Marc Rendel - CTO

Marc Rendel - CTO

Født i 1974, og ansat som CTO hos Pixum siden 2010. Marc har mange års erfaring inden for softwareudvikling og ledelse af udviklingteams. Hjulpet af sin solide erfaring, sørger Marc for en hurtig, robust og innovativ web-platform.
Holger Plorin - Marketing

Holger Plorin - Marketing

Holger blev født i 1973, er medlem af ledelsen siden 2014 og er ansvarlig for Pixums marketingafdeling. Dette omfatter blandt andet udviklingen af vores egne varemærker, udvidelse af produktportfolien, Pixums reklameindsatser samt kontrol over virksomhedens eksterne kommunikation. Før Pixum var Holger blandt andet marketingleder hos OnVista, og B2B-marketingansvarlig hos Ad2Net AG.
Lad Daniel Attallah, grundlægger og CEO hos Pixum, vise dig rundt i virksomheden.

En film om virksomheden

Lad Daniel Attallah, grundlægger og CEO hos Pixum, vise dig rundt i virksomheden.

Bliv en del af Pixum-teamet

Kunne du tænke dig at arbejde hos Pixum? Se vores ledige stillinger her (bemærk: stillingsopslagene er på tysk).