Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
PIXUM FOTOBOG

Fasthold dine bedste øjeblikke og forær dine bedste erindringer med en Pixum fotobog.

Papirtyper og indbindinger

Papirtyper til Pixum fotobogen

 • fotopapir ekstramat

  Pixum fotobog på fotopapir ekstramat

  Lav en Pixum fotobog på skønt ekstramat fotopapir. Bogens sider virker ekstra matte og med forædlingen opstår der en særlig berøringssans for papiret. Fremkaldt på 328 g/m² (2× 164 g/m²) fotopapir og forædlet med en ekstramat speciallak. Pixum fotobøger på ekstramat fotopapir fås kun med hardcover indbinding.

 • fotopapir glans

  Pixum fotobog på fotopapir glans

  Fotopapiret glans har et flot ædelt udseende og gengiver samme glans, som du allerede kender det fra normale fotofremkaldelser på højglans fotopapir. Den høje farvebrillans giver sammen med layflatindbindingen og den robuste hardcoverindbinding en fotobog, som er perfekt, hvis du har mange fotos i tværformat og ønsker disse billeder lagt over to sider. Dette er også grunden til at næsten alle fotobøger i tværformat tilbydes med fotopapir glans.

 • fotopapir mat

  Pixum fotobog på fotopapir mat

  Pixum fotobogen på fotopapir mat fås udelukkende med layflatindbindingen. I produktionen anvendes der dobbeltsidet fotopapir, hvilket gør den enkelte side med i alt 360g/m² (2x180g/m²) meget stabil og robust. Takket være denne bearbejdning af fotopapiret mat er farverne meget naturtro og brillante.

  Fotopapiret mat fås i fem formater, og pga. layflatindbindingen fås fotopapiret mat kun med indbindingen hardcover.

 • luksuspapir ekstramat

  Pixum fotobog på luksuspapir ekstramat

  Med luksuspapiret ekstramat får du en Pixum fotobog med en mat speciallak. Denne lak lader premiumpapiret 170g/m² virke ekstra mat og med denne lak opstår der en særlig berøringssans for papiret (går i retning af avispapir, hvad angår fornemmelsen af papiret, men tykkelsen af papiret er selvfølgelig helt anderledes). Luksuspapiret mat giver med den matte speciallak ingen afspejlninger og egner sig derfor til særlige begivenheder, som du gerne vil give en speciel ramme. Luksuspapiret ekstramat fås i fem formater med indbindingen hardcover.

 • premiumpapir glans

  Pixum fotobog på premiumpapir glans

  Det kraftige premiumpapir med 200g/m² bliver i produktionen forseglet med en speciel lamineringslak, som gør papiret endnu stærkere. Med denne lak får premiumpapiret en højglans overflade, der til en vis grad gør papiret smuds- og vandafvisende. En Pixum fotobog med premiumpapir glans egner sig derfor til fremlægning i offentlige bygninger eller til daglig brug. Pixum fotobogen med premiumpapiret glans fås i fem forskellige formater, der kun fås med indbindingen hardcover.

 • premiumpapir mat

  Pixum fotobog på premiumpapir mat

  Det kraftige 200g/m² premiumpapir er yderst stabilt og giver dine fotos en mat optik. Dette gør fotobogen mindre følsom overfor dagslys og solstråler. Premiumpapiret mat fås i ni forskellige fotobogformater og premiumpapiret mat egner sig især til fotobøger, der ofte vises frem og bruges meget. Den høje UV-beskyttelse og de meget naturtro farver sikrer en lang levetid og der efterlades ingen fingeraftryk på papiret.

Papirprøvesæt til Pixum fotobog

Opdag med vores eksklusive papirprøvesæt de forskellige papirvarianter til Pixum fotobøgerne, få et indtryk af kvalitet og overflade.

Oplev vores bæredygtigt producerede Pixum fotobøger

FSC® certificeret siden 2013

Bæredygtig skovbrug og miljøbeskyttelse er meget vigtigt for Pixum. Vores Pixum fotobøger på premium- og luksuspapir har været FSC®-certificeret siden 2013.

Indbindingstyper til Pixum fotobogen

 • Hardcover med layflat-indbinding

  Hardcover med layflat-indbinding

  Layflatindbindingen (også kaldet leporelloindbinding) får du automatisk ved valg af papirtypen fotopapir (mat eller glans). Takket være layflatindbindingen bliver siderne i fotobogen falset sammen i midten og siderne ligger derfor meget fladt i selve bogryggen. Af samme grund er layflatindbindingen perfekt til billeder, som skal ligge over en dobbeltside, da der i midten ikke forsvinder noget af dit motiv til bogryggen. Hos Pixum kan du vælge blandt fem fotobøger med layflatindbindingen og med fotopapiret.

 • Hardcover med limet ryg

  Hardcover med limet ryg

  Hardcoveret består af stabilt karton, der beskytter fotobogens sider. Hardcoveret med limet ryg fås i syv forskellige formater og du kan selv designe omslaget og ryggen individuelt med dine fotos og tekst. Vil du lave en Pixum fotobog på premiumpapir er hardcoveret med limet ryg det helt rigtige, hvis du vil have en robust og modstandsdygtig fotobog.

 • Softcover med limet ryg

  Softcover med limet ryg

  Softcoveret består af fleksibelt blødt karton (minder om paperback) og passer perfekt i tasken eller rygsækken. Softcoveret fås i fem formater med premiumpapir, omslaget og bogryggen kan ligesom hardcoveret designes individuelt.

  Softcoveret med limet ryg egner sig perfekt til en kort dokumantation af en ferie eller en særlig oplevelse og er som fotobog egnet til at tage med på farten.

 • Kunstlæder med skruet ryg

  Kunstlæder med skruet ryg

  Kunstlæderindbindingen med skruet ryg fås i brun eller sort. Med læderlooket virker fotobogen tidløs og særlig elegant. Det slidstærke kunstlæder er meget repræsentativt og denne indbinding egner sig til officielle og særlige anledninger.

  Kun Pixum fotobogen XXL i tværformat fås med kunstlæderindbindingen med den skruede ryg. Hermed kan du på bedste vis fastholde de vigtigste øjeblikke i dit liv.

 • Luksuslærred med skruet ryg

  Luksuslærred med skruet ryg

  Luksuslærred med skruet ryg fås kun til Pixum fotobogen XXL i tværformat. Til indbindingen kan der vælges mellem kobberfarvet eller sølvfarvet luksuslærred. Efter produktion af indbindingen og selve fotobogens sider bliver indbindingen skruet sammen i bogryggen med fotobogens sider, så at du får en repræsentativ fotobog med de vigtigste øjeblikke og oplevelser.

 • Hæfte med metalklammer i ryg

  Hæfte med metalklammer i ryg

  Det fleksible omslag består af to metalklammer, som holder fotobogen med hæftindbinding sammen i ryggen. Hæftindbindingen tilbydes kun i de fire små formater. Hæftindbindingen er egnet, hvis du vil lave et slags kuponhæfte eller til et andet formål, hvor du fx vil tage sider ud af fotobogen.

Vejen til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav vores fotobogklassiker direkte online på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakke (en sidepakke består altid af 8 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Design vores bestseller hurtigt i onlinedesigneren

Pixum fotobog mini (tværformat)

 • tværformat mini
 • premiumpapir mat
 • softcover
 • limet ryg
kr. 75,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Pixum fotobog stor (højformat)

 • højformat stor
 • premiumpapir mat
 • hardcover
 • limet ryg
kr. 254,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Pixum fotobog stor (tværformat)

 • tværformat stor
 • premiumpapir glans
 • hardcover
 • limet ryg
kr. 329,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Så forskelligartede som dine dejligste minder

Gå på opdagelse i vores store udbud af formater, størrelser, indbindinger og papirvarianter til din Pixum fotobog:
XXL højformat
ca. 28x36 cm
fra kr. 499,00 *
XL kvadratisk
ca. 30x30 cm
fra kr. 352,00 *
Stor kvadratisk
ca. 21x21 cm
fra kr. 152,00 *
Lille kvadratisk
ca. 14x13 cm
fra kr. 75,00 *
Stor tværformat
ca. 28x21 cm
fra kr. 199,00 *
Lille tværformat
ca. 19x15 cm
fra kr. 99,00 *
Mini tværformat
ca. 15x11 cm
fra kr. 75,00 *
XXL tværformat
ca. 38x29 cm
fra kr. 499,00 *
Stor højformat
ca. 21x28 cm
fra kr. 162,00 *

Find inspiration

Pixum fotobog - hardcover med forædling

Giv din Pixum fotobog det sidste pift med imponerende guld- og sølvtryk eller med særlig farvede effektlakelementer. Fås til fotobogsformaterne stor (høj- og tværformat) og XL kvadratisk .

Pixum fotobog gaveæske

Lav din Pixum fotobog i Pixum fotounivers softwaren og bestil en flot gaveæske med til dit mesterværk. Ser rigtig godt ud og yder optimal beskyttelse.

Lad dig inspirere af andre kunders fotobøger

Mine dejligste minder fra Sydafrika!

Denne Pixum fotobog i højformat kombineret med storslåede billeder og alligevel med øje for detaljerne til de små øjeblikke. - Stefan

Arbejd med baggrunde

Et godt eksempel på, hvordan man kan lægge billeder ind som baggrunde, uden at de virker påtrængende, men gør at landskabsfotos fremhæves endnu bedre. - Thomas

Portfolio babyfotosession

Fotobøger er en god mulighed for fotografen til at præsentere sine billeder bedst muligt for fremtidige kunder. - Alexander

Solskinsbryllup på Mallorca!

Bryllupsfotografen har her valgt en tværformats Pixum fotobog, for at kunne placere bestemte billeder ved siden af hinanden. Særligt flot er idéen med at tilføje en dedikation i bogen. - Markus

Stilfulde hjem i højformat

Den tyske blogger Bianca fra bloggen «Biancas Wohnlust» viser i sin fotobog al hendes passion for dekorere i hjemmet. - Bianca
Mine dejligste minder fra Sydafrika!
Arbejd med baggrunde
Portfolio babyfotosession
Solskinsbryllup på Mallorca!
Stilfulde hjem i højformat

Del din bedste fotobog med Pixum!

Del din fotobog med Pixum, fotobogs entusiaster, venner og familie eller find inspiration til dit næste store projekt.

Vores kunde Verena har gennem de senere år dokumenterer hendes børns opvækst i Pixum fotobøger. Hør mere om hvordan denne mor til 3 børn fandt frem til Pixum.

Min familie - år for år

Vores kunde Verena har gennem de senere år dokumenterer hendes børns opvækst i Pixum fotobøger. Hør mere om hvordan denne mor til 3 børn fandt frem til Pixum.

Kreative idéer

Din egen ABC, personlige familiekrøniker, kreativ frisørbog, professionel firmapræsentation eller flot porteføljebog? Kun din fantasi sætter grænser for din Pixum fotobog.

Design af indbindingen

Din fotobogs indbinding er mere end blot en facade. Indbindingen giver det første indtryk, tydeliggør din bogs tema og skulle gerne give lyst til at bladre i fotobogen. Derfor er design og valg af titelfoto særdeles …

Pixum-tip

7

Pixum app'en

Lav en Pixum fotobog eller andre fotoprodukter på din mobile enhed direkte hjemme fra sofaen eller mens du er på farten.

Fremragende Pixum kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne