PIXUM FOTOBOG: TESTVINDENDE TOPKVALITET

Fasthold dine mest mindeværdige øjeblikke i en flot & personlig fotobog. Perfekt gaveidé til én, du holder af!

Pixum fotobog Insta

Prøv vores Pixum fotobog Insta med sit moderne kvadratiske format: Til festivalbilleder, billederne fra den runde fødselsdagsfest eller noget helt tredje - et flot, personligt blikfang med dine bedste oplevelser.

Papir- & indbindingstyper til din fotobog

Pixums fotobøger kan designes helt individuelt - find ud af, hvilken papir- og indbindingstype der passer bedst til dine ønsker:

Papirvarianter til Pixum fotobøgerne

 • Premiumpapir mat

  Pixum fotobog med premiumpapir mat

  Det stabile premiumpapir mat giver dine billeder en særlig silkemat optik. Papirets svage lysrefleksion og -spejlning gør det særligt behageligt at kigge på. Papirtykkelsen varierer, alt efter hvilken indbindingstype du vælger til din fotobog. Ved hæfteindbindingen har det matte premiumpapir en grammatur på 150 g/m², ved soft- og hardcover 200 g/m², og ved luksuslærred og kunstlæder 250 g/m². Papiret fås ved 9 forskellige fotobogsstørrelser, og er særligt egnet til fotobøger, som ofte benyttes, bl.a. takket være papirets høje UV-bestandighed. Premiumpapir mat er FSC-certificeret*.

  Til det matte premiumpapir
 • Premiumpapir glans

  Pixum fotobog med premiumpapir glans

  Kraftigt kvalitetspapir (200 g/m²) med flot højglansoptik. Højglansoverfladen sørger ikke blot for glans, men beskytter samtidigt papiret mod fugt og fedtede fingre. Papiret egner sig rigtigt godt til præsentationer i en butik eller virksomhed, hvor fotobogen bladres i mange gange. Premiumpapir glans fås til 5 forskellige fotobogsstørrelser. Vælg mellem soft- og hardcover. Premiumpapir glans er FSC-certificeret*.

  Til højglans premiumpapir
 • Lukuspapir ekstramat

  Pixum fotobog med luksuspapir ekstramat

  Det ædle 160 g/m² luksuspapir ekstramat er kendetegnet ved en yderst flot og særligt mærkbar overflade. Papiret er fri for refleksioner og spejlinger, hvorfor det egner sig særligt til begivenheder, som du gerne vil fastholde i de flotteste rammer. Det ekstramatte luksuspapir fås ved 7 forskelliger fotobogsstørrelser med matteret hardcover. Det ekstramatte luksuspapir er FSC-certificeret*.

  Til det ekstramatte luksuspapir
 • Fotopapir mat

  Pixum fotobog med fotopapir mat

  Vores matte fotopapir fås i kombination med den flotte layflat-indbinding, som eliminerer overgangen mellem siderne i din fotobog, hvorfor den er særligt velegnet til panoramafotos. Ved layflat-indbindingen lægges det matte fotopapir altid dobbelt, så siderne når op på en imponerende grammatur: 360 g/m² (2×180 g/m²). Takket være fremkaldelsesmetoden er det matte fotopapir utroligt naturtro i farvegengivelsen og dertil farvestrålende.

  Det matte fotopapir fås ved 5 fotobogsstørrelser, og kan på grund af layflat-indbindingen kun leveres med hardcover.

  Til fotopapir mat
 • Fotopapir glans

  Pixum fotobog med fotopapir glans

  Flot fotopapir i højglansoptik, der giver fotobogens sider samme virkning, som du kender fra klassiske fotofremkaldelser. Den høje farvebrillans kombineret med den ultraflade layflat-indbinding og det stabile hardcover en fotobog, som frem for alt er velegnet, hvis du har mange flotte panoramabilleder, som du så kan trække hen over en dobbeltside. Dette er også en af grundene til, hvorfor næsten alle fotobøger i tværformat tilbydes med special- og højglanslakker.

  Til fotopapir glans
 • Fotopapir ekstramat

  Pixum fotobog med fotopapir ekstramat

  Lav en Pixum fotobog på højkvalitativt ekstramat fotopapir, og lad dig overbevise af den særligt fløjlsagtige haptik. Bogen fremkaldes på 328 g/m² (2× 164 g/m²) fotopapir, hvorefter hver enkelte side får en særlig speciallak, der giver siderne den flotte ekstramatte udførelse. Pixum fotobøger med mat fotopapir fås udelukkende med et matteret hardcoveromslag.

  Til fotopapir ekstramat

Papirprøvesæt til Pixum fotobog

Ved du endnu ikke, hvilken papirtype du skal vælge? Bestil vores papirprøvesæt! Så kan du bedre danne dig et indtryk af papirtypernes kvalitet, udseende og overflade.

Bæredygtigt producerede Pixum fotobøger

FSC®-certificeret siden 2013

Bæredygtigt skovbrug og miljøbeskyttelse er meget vigtigt for Pixum. Siden 2013 har vores fotobøger med premium- og luksuspapir været FSC®-certificerede.

Indbindingstyper til Pixum fotobogen

 • Hardcover med layflat-indbinding

  Hardcover med layflat-indbinding

  Layflatindbindingen (også kaldet leporelloindbinding) får du automatisk ved valg af papirtypen fotopapir (mat eller glans). Takket være layflatindbindingen bliver siderne i fotobogen falset sammen i midten og siderne ligger derfor meget fladt i selve bogryggen. Af samme grund er layflatindbindingen perfekt til billeder, som skal ligge over en dobbeltside, da der i midten ikke forsvinder noget af dit motiv til bogryggen. Hos Pixum kan du vælge blandt fem fotobøger med layflatindbindingen og med fotopapiret.

 • Hardcover med limet ryg

  Hardcover med limet ryg

  Hardcoveret består af stabilt karton, der beskytter fotobogens sider. Hardcoveret med limet ryg fås i syv forskellige formater og du kan selv designe omslaget og ryggen individuelt med dine fotos og tekst. Vil du lave en Pixum fotobog på premiumpapir er hardcoveret med limet ryg det helt rigtige, hvis du vil have en robust og modstandsdygtig fotobog.

 • Softcover med limet ryg

  Softcover med limet ryg

  Softcoveret består af fleksibel, blød karton (minder om paperback), og passer perfekt i tasken eller rygsækken. Softcoveret fås i fem formater med premiumpapir. Omslaget og bogryggen kan, ligesom ved hardcoveret, designes individuelt.

  Softcoveret med limet ryg egner sig perfekt til en mindre fotobog med fotos fra en ferie eller en særlig oplevelse, og er som fotobog egnet til at tage med på farten.

 • Kunstlæder med stabil blokhæftning

  Kunstlæder med stabil blokhæftning

  Kunstlæderindbindingen fås i brun eller sort. Med læderlooket er fotobogen tidsløs og elegant. Det slidstærke kunstlæder er giver et flot indtryk, hvorfor denne indbinding egner sig til officielle og særlige anledninger.

  Kun Pixum fotobogen XXL i tværformat fås i kunstlæder med stabil blokhæftning. Denne form for indbinding sikrer, at du kan have glæde af din Pixum fotobog i mange år, og dermed på bedste vis fastholde de vigtigste øjeblikke i dit liv.

 • Hæfte med metalklammer

  Hæfte med metalklammer

  Det fleksible omslag består af to metalklammer, som holder fotobogen med hæfteindbinding sammen i ryggen. Hæftindbindingen er tilgængelig i de fire små formater. Hæfteindbindingen er velegnet, hvis du vil lave et kuponhæfte, en opskriftsbog eller lignende, som ikke indeholder så mange sider.

Vejen til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Design vores bestseller hurtigt og nemt i onlinedesigneren

Pixum fotobog mini (tværformat)

 • tværformat mini
 • premiumpapir mat - FSC®-certificeret
 • softcover
 • limet ryg
kr. 79,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Pixum fotobog stor (højformat)

 • højformat stor
 • premiumpapir mat - FSC®-certificeret
 • hardcover
 • limet ryg
kr. 269,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Pixum fotobog stor (tværformat)

 • tværformat stor
 • premiumpapir glans - FSC®-certificeret
 • hardcover
 • limet ryg
kr. 329,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Så forskelligartede som dine gode minder

Gå på opdagelse i vores store udbud af formater, størrelser, indbindinger og papirvarianter til din Pixum fotobog:

Find inspiration

Pixum fotobog - hardcover med prægning

Giv din Pixum fotobog det sidste pift med imponerende guld- og sølvtryk eller med særlige effektlakelementer. Fås til fotobogsformaterne stor (høj- og tværformat) og XL kvadratisk .

Pixum fotobog gaveæske

Lav din Pixum fotobog i Pixum fotounivers softwaren, og bestil en flot gaveæske med til dit mesterværk. Ser rigtigt godt ud og sørger for optimal beskyttelse af din personlige Pixum fotobog.

Lad dig inspirere af andre kunders fotobøger

Mine dejligste minder fra Sydafrika!

Denne Pixum fotobog i højformat består af storslåede billeder, og alligevel med øje for de små detaljer. - Stefan

Arbejd med baggrunde

Et godt eksempel på, hvordan man kan lægge billeder ind som baggrunde, uden at de virker for dominerende, så landskabsfotos fremhæves endnu bedre. - Thomas

Portfolio babyfotosession

For fotografer er fotobøger en glimrende mulighed for at præsentere billeder bedst muligt for fremtidige kunder. - Alexander

Solskinsbryllup på Mallorca!

Bryllupsfotografen har her valgt en Pixum fotobog i tværformat, for at kunne placere bestemte billeder ved siden af hinanden. Særligt fin er idéen med at tilføje en dedikation i bogen. - Markus

Stilfulde hjem i højformat

Den tyske blogger, Bianca, fra bloggen «Biancas Wohnlust» viser i sin fotobog sin passion for dekoration af hjemmet. - Bianca
Mine dejligste minder fra Sydafrika!
Arbejd med baggrunde
Portfolio babyfotosession
Solskinsbryllup på Mallorca!
Stilfulde hjem i højformat

Del din bedste fotobog med Pixum!

Del din fotobog med Pixum, fotobogsentusiaster, venner og familie eller find inspiration til dit næste store projekt.

Kreative idéer

Din egen ABC, personlige familiekrøniker, kreativ frisørbog, professionel firmapræsentation eller flot porteføljebog? Kun din fantasi sætter grænser for din Pixum fotobog.

Design med Pixum assistenten

Ved oprettelse af en ny fotobog kan du få hjælp af assistenten. Den starter, så snart du har valgt format og papirtype og klikker på "Lav et forslag".

Pixum-tip

3

Pixum appen

Lav en Pixum fotobog eller andre fotoprodukter på din mobile enhed - direkte hjemme fra sofaen eller mens du er på farten.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne