Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefonåbningstider før jul
Ma. - Sø.: kl. 9:00 - 22:00

Menu
PIXUM FOTOBOG

Fasthold dine mest mindeværdige øjeblikke i en flot fotobog, og forær den til en du holder af.

Pixum fotobog Insta

Oplev vores nye Pixum fotobog Insta i det moderne kvadratiske format: Til festivalbilleder, billederne fra den runde fødselsdagsfest eller noget helt tredje - et flot, personligt blikfang med dine skønneste oplevelser.

Papirtyper og indbindinger

Papirvarianter til Pixum fotobogen

 • fotopapir ekstramat

  Pixum fotobog på fotopapir ekstramat

  Lav en Pixum fotobog på skønt ekstramat fotopapir. Bogens sider virker ekstra matte og med forædlingen opstår der en særlig berøringssans for papiret. Fremkaldt på 328 g/m² (2× 164 g/m²) fotopapir og forædlet med en ekstramat speciallak. Pixum fotobøger på ekstramat fotopapir fås kun med hardcover indbinding.

 • fotopapir glans

  Pixum fotobog på fotopapir glans

  Fotopapiret glans har et flot ædelt udseende og gengiver samme glans, som du allerede kender det fra normale fotofremkaldelser på højglans fotopapir. Den høje farvebrillans giver sammen med layflatindbindingen og den robuste hardcoverindbinding en fotobog, som er perfekt, hvis du har mange fotos i tværformat og ønsker disse billeder lagt over to sider. Dette er også grunden til at næsten alle fotobøger i tværformat tilbydes med fotopapir glans.

 • fotopapir mat

  Pixum fotobog på fotopapir mat

  Pixum fotobogen på fotopapir mat fås udelukkende med layflatindbindingen. I produktionen anvendes der dobbeltsidet fotopapir, hvilket gør den enkelte side med i alt 360g/m² (2x180g/m²) meget stabil og robust. Takket være denne bearbejdning af fotopapiret mat er farverne meget naturtro og brillante.

  Fotopapiret mat fås i fem formater, og pga. layflatindbindingen fås fotopapiret mat kun med indbindingen hardcover.

 • luksuspapir ekstramat

  Pixum fotobog på luksuspapir ekstramat

  Med luksuspapiret ekstramat får du en Pixum fotobog med en ekstra mat overflade. Luksuspapiret - Substrat, Favini the Tube - 160g/m² virker ekstra mat og med et sparsomt blækforbrug opstår der en særlig mat berøringshaptik for papiret (går i retning af avispapir, hvad angår fornemmelsen af papiret, men tykkelsen af papiret er selvfølgelig helt anderledes). Luksuspapiret mat giver med den ekstramatte overflade ingen afspejlninger og egner sig derfor til særlige minder, som du gerne vil give en speciel ramme. Luksuspapiret ekstramat fås i fem formater med indbindingen materet hardcover.

 • premiumpapir glans

  Pixum fotobog på premiumpapir glans

  Det kraftige premiumpapir med 200g/m² bliver i produktionen forseglet med en speciel lamineringslak, som gør papiret endnu stærkere. Med denne lak får premiumpapiret en højglans overflade, der til en vis grad gør papiret smuds- og vandafvisende. En Pixum fotobog med premiumpapir glans egner sig derfor til fremlægning i offentlige bygninger eller til daglig brug. Pixum fotobogen med premiumpapiret glans fås i fem forskellige formater, der kun fås med indbindingen hardcover.

 • Premiumpapir mat

Papirprøvesæt til Pixum fotobog

Opdag med vores eksklusive papirprøvesæt de forskellige papirvarianter til Pixum fotobøgerne, få et indtryk af kvalitet og overflade.

Oplev vores bæredygtigt producerede Pixum fotobøger

FSC® certificeret siden 2013

Bæredygtig skovbrug og miljøbeskyttelse er meget vigtigt for Pixum. Vores Pixum fotobøger på premium- og luksuspapir har været FSC®-certificeret siden 2013.

Indbindingstyper til Pixum fotobogen

 • Hardcover med layflat-indbinding

  Hardcover med layflat-indbinding

  Layflatindbindingen (også kaldet leporelloindbinding) får du automatisk ved valg af papirtypen fotopapir (mat eller glans). Takket være layflatindbindingen bliver siderne i fotobogen falset sammen i midten og siderne ligger derfor meget fladt i selve bogryggen. Af samme grund er layflatindbindingen perfekt til billeder, som skal ligge over en dobbeltside, da der i midten ikke forsvinder noget af dit motiv til bogryggen. Hos Pixum kan du vælge blandt fem fotobøger med layflatindbindingen og med fotopapiret.

 • Hardcover med limet ryg

  Hardcover med limet ryg

  Hardcoveret består af stabilt karton, der beskytter fotobogens sider. Hardcoveret med limet ryg fås i syv forskellige formater og du kan selv designe omslaget og ryggen individuelt med dine fotos og tekst. Vil du lave en Pixum fotobog på premiumpapir er hardcoveret med limet ryg det helt rigtige, hvis du vil have en robust og modstandsdygtig fotobog.

 • Softcover med limet ryg

  Softcover med limet ryg

  Softcoveret består af fleksibel, blød karton (minder om paperback), og passer perfekt i tasken eller rygsækken. Softcoveret fås i fem formater med premiumpapir. Omslaget og bogryggen kan, ligesom ved hardcoveret, designes individuelt.

  Softcoveret med limet ryg egner sig perfekt til en mindre fotobog med fotos fra en ferie eller en særlig oplevelse, og er som fotobog egnet til at tage med på farten.

 • Kunstlæder med stabil blokhæftning

  Kunstlæder med stabil blokhæftning

  Kunstlæderindbindingen fås i brun eller sort. Med læderlooket er fotobogen tidsløs og elegant. Det slidstærke kunstlæder er giver et flot indtryk, hvorfor denne indbinding egner sig til officielle og særlige anledninger.

  Kun Pixum fotobogen XXL i tværformat fås i kunstlæder med stabil blokhæftning. Denne form for indbinding sikrer, at du kan have glæde af din Pixum fotobog i mange år, og dermed på bedste vis fastholde de vigtigste øjeblikke i dit liv.

 • Luksuslærred med stabil blokhæftning

  Luksuslærred med stabil blokhæftning

  Luksuslærred med stabil blokhæftning fås kun til Pixum fotobog XXL i tværformat. Til indbindingen kan der vælges mellem kobberfarvet eller sølvfarvet luksuslærred. Når fotobogens sider er blevet produceret, bliver bogen bundet ind vha. stabil blokhæftning, hvilket giver en rigtigt flot Pixum fotobog, som du stolt kan vise frem - og kvaliteten er ydermere meget holdbar, så dine mindeværdige øjeblikke og oplevelser bevares i mange år.

 • Hæfte med metalklammer

  Hæfte med metalklammer

  Det fleksible omslag består af to metalklammer, som holder fotobogen med hæfteindbinding sammen i ryggen. Hæftindbindingen er tilgængelig i de fire små formater. Hæfteindbindingen er velegnet, hvis du vil lave et kuponhæfte, en opskriftsbog eller lignende, som ikke indeholder så mange sider.

Vejen til din Pixum fotobog: Sådan gør du

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Design vores bestseller hurtigt og nemt i onlinedesigneren

Pixum fotobog mini (tværformat)

 • tværformat mini
 • premiumpapir mat
 • softcover
 • limet ryg
kr. 75,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Pixum fotobog stor (højformat)

 • højformat stor
 • premiumpapir mat
 • hardcover
 • limet ryg
kr. 254,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Pixum fotobog stor (tværformat)

 • tværformat stor
 • premiumpapir glans
 • hardcover
 • limet ryg
kr. 329,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Så forskelligartede som dine gode minder

Gå på opdagelse i vores store udbud af formater, størrelser, indbindinger og papirvarianter til din Pixum fotobog:
XXL højformat
ca. 28x36 cm
fra kr. 499,00 *
XL kvadratisk
ca. 30x30 cm
fra kr. 352,00 *
Stor kvadratisk
ca. 21x21 cm
fra kr. 152,00 *
Lille kvadratisk
ca. 14x13 cm
fra kr. 75,00 *
Stor tværformat
ca. 28x21 cm
fra kr. 199,00 *
Lille tværformat
ca. 19x15 cm
fra kr. 99,00 *
Mini tværformat
ca. 15×11 cm
fra kr. 75,00 *
XXL tværformat
ca. 38x29 cm
fra kr. 499,00 *
Stor højformat
ca. 21x28 cm
fra kr. 162,00 *

Find inspiration

Pixum fotobog - hardcover med prægning

Giv din Pixum fotobog det sidste pift med imponerende guld- og sølvtryk eller med særlige effektlakelementer. Fås til fotobogsformaterne stor (høj- og tværformat) og XL kvadratisk .

Pixum fotobog gaveæske

Lav din Pixum fotobog i Pixum fotounivers softwaren, og bestil en flot gaveæske med til dit mesterværk. Ser rigtigt godt ud og sørger for optimal beskyttelse af din personlige Pixum fotobog.

Lad dig inspirere af andre kunders fotobøger

Mine dejligste minder fra Sydafrika!

Denne Pixum fotobog i højformat består af storslåede billeder, og alligevel med øje for de små detaljer. - Stefan

Arbejd med baggrunde

Et godt eksempel på, hvordan man kan lægge billeder ind som baggrunde, uden at de virker for dominerende, så landskabsfotos fremhæves endnu bedre. - Thomas

Portfolio babyfotosession

For fotografer er fotobøger en glimrende mulighed for at præsentere billeder bedst muligt for fremtidige kunder. - Alexander

Solskinsbryllup på Mallorca!

Bryllupsfotografen har her valgt en Pixum fotobog i tværformat, for at kunne placere bestemte billeder ved siden af hinanden. Særligt fin er idéen med at tilføje en dedikation i bogen. - Markus

Stilfulde hjem i højformat

Den tyske blogger, Bianca, fra bloggen «Biancas Wohnlust» viser i sin fotobog sin passion for dekoration af hjemmet. - Bianca
Mine dejligste minder fra Sydafrika!
Arbejd med baggrunde
Portfolio babyfotosession
Solskinsbryllup på Mallorca!
Stilfulde hjem i højformat

Del din bedste fotobog med Pixum!

Del din fotobog med Pixum, fotobogsentusiaster, venner og familie eller find inspiration til dit næste store projekt.

Vores kunde Verena har gennem de senere år dokumenterer hendes børns opvækst i Pixum fotobøger. Hør mere om hvordan denne mor til 3 børn fandt frem til Pixum.

Min familie - år for år

Vores kunde Verena har gennem de senere år dokumenterer hendes børns opvækst i Pixum fotobøger. Hør mere om hvordan denne mor til 3 børn fandt frem til Pixum.

Kreative idéer

Din egen ABC, personlige familiekrøniker, kreativ frisørbog, professionel firmapræsentation eller flot porteføljebog? Kun din fantasi sætter grænser for din Pixum fotobog.

Design med Pixum assistenten

Ved oprettelse af en ny fotobog kan du få hjælp af assistenten. Den starter, så snart du har valgt format og papirtype og klikker på "Lav et forslag".

Pixum-tip

3

Pixum appen

Lav en Pixum fotobog eller andre fotoprodukter på din mobile enhed - direkte hjemme fra sofaen eller mens du er på farten.

Den kendte Pixum-kvalitet: Også op til jul

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne