Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
PIXUM FOTOBOG: TESTVINDER 2018

Fasthold dine mest mindeværdige øjeblikke i en flot fotobog. Perfekt gaveidé til én, du holder af!

Pixum fotobog Insta

Oplev vores nye Pixum fotobog Insta i det moderne kvadratiske format: Til festivalbilleder, billederne fra den runde fødselsdagsfest eller noget helt tredje - et flot, personligt blikfang med dine skønneste oplevelser.

Papirtyper og indbindinger

Pixum fotobøgerne fås i de forskelligste udførelser - på hvilket papir og med hvilken indbinding dine fotos kommer bedst til rette, bestemmer du selv:

Papirvarianter til Pixum fotobøgerne

 • Premiumpapir mat

  Pixum fotobogen på premiumpapir mat

  Det særligt stabile premiumpapir mat giver dine billeder en særlig silkemat optik, som gør din Pixum fotobog behagelig med det svage lysrefleksion og -spejlninger. Papirtykkelsen varierer med de forskellige indbindingstyper af Pixum fotobøgerne. Ved hæftindbindingen har det matte premiumpapir en grammatur på 150 g/m², ved soft- og hardcover 200 g/m², og ved luksuslærred eller kunstlæder 250 g/m². Papiret fås i ni fotobogsformaterotobuchformaten og er særligt egnet til fotobøger, som ofte benyttes, da den høje UV-bestandighed og de reale farver giver bogen et rigtigt langt liv. Premiumpapir mat er FSC-certificeret.*

  Til det matte premiumpapir
 • Premiumpapir glans

  Pixum fotobogen på premiumpapir glans

  Udover det 200 g/m² kraftige premiumpapir har denne glinsende udførelse af premiumpapiret en særlig højglansforædling, som gør papiret endnu mere robust. Ved hjælp af dette forædlingslag får premiumpapiret en højglansoverflade og beskyttes samtidigt med fugt og fedtfingre. Papiret egner sig også til særligt flotte præsentationer i en butik eller virksomhed eller som en fotobog der bruges ofte. Premiumpapiret glans fås til fem forskellige fotobogsformater, hvor du kan vælge mellem soft- og hardcover. Premiumpapir glans er FSC-certificeret.*

  Til højglans premiumpapir
 • Lukuspapir ekstramat

  Pixum fotobogen på luksuspapir ekstramat

  Det ædle 160 g/m² luksuspapir ekstramat kendetegner sig med en yderst flot overflade, med en særlig følbar haptik. Papiret er fri for reflektioner og spejlninger, hvorved det ekstramatte luksuspapir særligt egner sig til begivenheder, som du gerne vil fastholde i de flotteste rammer. Det ekstramatte luksuspapir fås i syv fotobogsformater med matteret hardcover Det ekstramatte luksuspapir er FSC-certificeret.*

  Til det ekstramatte luksuspapir
 • Fotopapir mat

  Pixum fotobogen på fotopapir mat

  Pixum fotobogen på mat fotopapir fås altid med den meget flade layflat-indbinding. Det matte fotopapir lægges ved denne indbindingsvariant dobbelt, hvorfor siderne når op på den imponerende tykkelse af 360 g/m² (2×180 g/m²). På grund af den ægte belysning og fremkaldelse er det matte fotopapir utroligt naturtro i farvegengivelsen og dertil brillant.

  Det matte fotopapir fås til fem fotobogsformater, som på grund af layflat-indbindingen kun kan leveres med hardcover.

  Til fotopapir mat
 • Fotopapir glans

  Pixum fotobogen på fotopapir glans

  Det glinsende fotopapir har et ædelt udseende og lader siderne i bogen virke, som du kender dem fra fremkaldte billeder. Den høje farvebrillans giver sammen med den ultraflade layflat-indbinding og det stabile hardcover en fotobog, som fremfor alt egner sig til, hvis du har mange flotte panoramabilleder, som du så kan trække hen over en dobbeltside. Dette er også en af grundene til , hvorfor næsten alle fotobøger i tværformat tilbydes med højglansforædling.

  Til fotopapir glans
 • Fotopapir ekstramat

  Pixum fotobogen på fotopapir ekstramat

  Lav en Pixum fotobog på højkvalitativt ekstramat fotopapir og overbevis dig selv om den særlige fløjlsagtige haptik. Fremkaldt på 328 g/m² (2× 164 g/m²) fotopapier, og herefter bliver de enkelte sider forædlet med en særlig specialbelægning, der giver siderne den særlige ekstramatte udførelse. Pixum fotobøger på mat fotopapir fås udelukkende med et matteret hardcoveromslag.

  Til fotopapir ekstramat

Papirprøvesæt til Pixum fotobog

Opdag med vores eksklusive papirprøvesæt de forskellige papirvarianter til Pixum fotobøgerne, få et indtryk af kvalitet og overflade.

Oplev vores bæredygtigt producerede Pixum fotobøger

FSC® certificeret siden 2013

Bæredygtig skovbrug og miljøbeskyttelse er meget vigtigt for Pixum. Vores Pixum fotobøger på premium- og luksuspapir har været FSC®-certificeret siden 2013.

Indbindingstyper til Pixum fotobogen

 • Hardcover med layflat-indbinding

  Hardcover med layflat-indbinding

  Layflatindbindingen (også kaldet leporelloindbinding) får du automatisk ved valg af papirtypen fotopapir (mat eller glans). Takket være layflatindbindingen bliver siderne i fotobogen falset sammen i midten og siderne ligger derfor meget fladt i selve bogryggen. Af samme grund er layflatindbindingen perfekt til billeder, som skal ligge over en dobbeltside, da der i midten ikke forsvinder noget af dit motiv til bogryggen. Hos Pixum kan du vælge blandt fem fotobøger med layflatindbindingen og med fotopapiret.

 • Hardcover med limet ryg

  Hardcover med limet ryg

  Hardcoveret består af stabilt karton, der beskytter fotobogens sider. Hardcoveret med limet ryg fås i syv forskellige formater og du kan selv designe omslaget og ryggen individuelt med dine fotos og tekst. Vil du lave en Pixum fotobog på premiumpapir er hardcoveret med limet ryg det helt rigtige, hvis du vil have en robust og modstandsdygtig fotobog.

 • Softcover med limet ryg

  Softcover med limet ryg

  Softcoveret består af fleksibel, blød karton (minder om paperback), og passer perfekt i tasken eller rygsækken. Softcoveret fås i fem formater med premiumpapir. Omslaget og bogryggen kan, ligesom ved hardcoveret, designes individuelt.

  Softcoveret med limet ryg egner sig perfekt til en mindre fotobog med fotos fra en ferie eller en særlig oplevelse, og er som fotobog egnet til at tage med på farten.

 • Kunstlæder med stabil blokhæftning

  Kunstlæder med stabil blokhæftning

  Kunstlæderindbindingen fås i brun eller sort. Med læderlooket er fotobogen tidsløs og elegant. Det slidstærke kunstlæder er giver et flot indtryk, hvorfor denne indbinding egner sig til officielle og særlige anledninger.

  Kun Pixum fotobogen XXL i tværformat fås i kunstlæder med stabil blokhæftning. Denne form for indbinding sikrer, at du kan have glæde af din Pixum fotobog i mange år, og dermed på bedste vis fastholde de vigtigste øjeblikke i dit liv.

 • Luksuslærred med stabil blokhæftning

  Luksuslærred med stabil blokhæftning

  Luksuslærred med stabil blokhæftning fås kun til Pixum fotobog XXL i tværformat. Til indbindingen kan der vælges mellem kobberfarvet eller sølvfarvet luksuslærred. Når fotobogens sider er blevet produceret, bliver bogen bundet ind vha. stabil blokhæftning, hvilket giver en rigtigt flot Pixum fotobog, som du stolt kan vise frem - og kvaliteten er ydermere meget holdbar, så dine mindeværdige øjeblikke og oplevelser bevares i mange år.

 • Hæfte med metalklammer

  Hæfte med metalklammer

  Det fleksible omslag består af to metalklammer, som holder fotobogen med hæfteindbinding sammen i ryggen. Hæftindbindingen er tilgængelig i de fire små formater. Hæfteindbindingen er velegnet, hvis du vil lave et kuponhæfte, en opskriftsbog eller lignende, som ikke indeholder så mange sider.

Vejen til din Pixum fotobog: Sådan gør du

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Design vores bestseller hurtigt og nemt i onlinedesigneren

Pixum fotobog mini (tværformat)

 • tværformat mini
 • premiumpapir mat - FSC®-certificeret
 • softcover
 • limet ryg
kr. 75,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Pixum fotobog stor (højformat)

 • højformat stor
 • premiumpapir mat - FSC®-certificeret
 • hardcover
 • limet ryg
kr. 254,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Pixum fotobog stor (tværformat)

 • tværformat stor
 • premiumpapir glans - FSC®-certificeret
 • hardcover
 • limet ryg
kr. 329,00

 inkl. moms ekskl. porto

Lav her

Så forskelligartede som dine gode minder

Gå på opdagelse i vores store udbud af formater, størrelser, indbindinger og papirvarianter til din Pixum fotobog:
XXL højformat
ca. 28x36 cm
fra kr. 499,00 *
XL kvadratisk
ca. 30x30 cm
fra kr. 352,00 *
Stor kvadratisk
ca. 21x21 cm
fra kr. 152,00 *
Lille kvadratisk
ca. 14x13 cm
fra kr. 75,00 *
Stor tværformat
ca. 28x21 cm
fra kr. 199,00 *
Lille tværformat
ca. 19x15 cm
fra kr. 99,00 *
Mini tværformat
ca. 15×11 cm
fra kr. 75,00 *
XXL tværformat
ca. 38x29 cm
fra kr. 499,00 *
Stor højformat
ca. 21x28 cm
fra kr. 162,00 *

Find inspiration

Pixum fotobog - hardcover med prægning

Giv din Pixum fotobog det sidste pift med imponerende guld- og sølvtryk eller med særlige effektlakelementer. Fås til fotobogsformaterne stor (høj- og tværformat) og XL kvadratisk .

Pixum fotobog gaveæske

Lav din Pixum fotobog i Pixum fotounivers softwaren, og bestil en flot gaveæske med til dit mesterværk. Ser rigtigt godt ud og sørger for optimal beskyttelse af din personlige Pixum fotobog.

Lad dig inspirere af andre kunders fotobøger

Mine dejligste minder fra Sydafrika!

Denne Pixum fotobog i højformat består af storslåede billeder, og alligevel med øje for de små detaljer. - Stefan

Arbejd med baggrunde

Et godt eksempel på, hvordan man kan lægge billeder ind som baggrunde, uden at de virker for dominerende, så landskabsfotos fremhæves endnu bedre. - Thomas

Portfolio babyfotosession

For fotografer er fotobøger en glimrende mulighed for at præsentere billeder bedst muligt for fremtidige kunder. - Alexander

Solskinsbryllup på Mallorca!

Bryllupsfotografen har her valgt en Pixum fotobog i tværformat, for at kunne placere bestemte billeder ved siden af hinanden. Særligt fin er idéen med at tilføje en dedikation i bogen. - Markus

Stilfulde hjem i højformat

Den tyske blogger, Bianca, fra bloggen «Biancas Wohnlust» viser i sin fotobog sin passion for dekoration af hjemmet. - Bianca
Mine dejligste minder fra Sydafrika!
Arbejd med baggrunde
Portfolio babyfotosession
Solskinsbryllup på Mallorca!
Stilfulde hjem i højformat

Del din bedste fotobog med Pixum!

Del din fotobog med Pixum, fotobogsentusiaster, venner og familie eller find inspiration til dit næste store projekt.

Vores kunde Verena har gennem de senere år dokumenterer hendes børns opvækst i Pixum fotobøger. Hør mere om hvordan denne mor til 3 børn fandt frem til Pixum.

Min familie - år for år

Vores kunde Verena har gennem de senere år dokumenterer hendes børns opvækst i Pixum fotobøger. Hør mere om hvordan denne mor til 3 børn fandt frem til Pixum.

Kreative idéer

Din egen ABC, personlige familiekrøniker, kreativ frisørbog, professionel firmapræsentation eller flot porteføljebog? Kun din fantasi sætter grænser for din Pixum fotobog.

Sådan placerer du fotos og tekster i Pixum fotouniverset

Du kan ganske let med musen fordele fotos, tekst og andre elementer som cliparts eller landkort - og stadigvæk arbejde helt præcist. Tricket hertil er rammer, som er en ægte all-rounder.

Pixum-tip

4

Pixum appen

Lav en Pixum fotobog eller andre fotoprodukter på din mobile enhed - direkte hjemme fra sofaen eller mens du er på farten.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne