Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
PIXUM FOTOUNIVERS SOFTWAREN
 • Download den gratis software
 • Vælg dit fotoprodukt og design selv
 • Afgiv din bestilling

Den gratis fotobogssoftware: Pixum fotounivers

Om til Windows, Linux eller Mac - med den gratis Pixum fotounivers software laver du din Pixum fotobog ganske enkelt offline. Opdag de mange spændende designmuligheder, fra forsortering af dine billeder hen over tips til format og papirvalg frem til et stort udvalg af baggrunde, skabeloner, rammer og layouts.

Nye produkter og funktioner i Pixum fotounivers softwaren

Nye produkter i Pixum fotounivers softwaren

 • Ny papirvariant fotopapir ekstramat (fås ved 6 formater)
 • Forædling til Pixum fotobøger med hardcover: effektlak, guld- og sølvforædling
 • Pixum Fotokalender classic A4 og A3 nu også med luksuspapir ekstramat
 • Pixum Fotokalender classic A2 og A5
 • Fotokort M og kvadratisk
 • 2 nye premium krammepudeformater

Nye funktioner i Pixum fotounivers softwaren

 • Forbedret og fuld integreret Pixum fotobogsassistent
 • Et stort antal af designmuligheder (sidelayout, cliparts, passepartouts, skabeloner, skygger etc.)
 • Mange billedbehandlingsmuligheder (effekter, tilskæring, farve, lysstyrke, røde øjne etc.)
 • Farvede kanter ved cliparts og billeder med ramme
 • Afrundede hjørner ved fotos og landkort
 • Endnu lettere at tilføje egne mærkedage i Pixum fotokalender

Smugkig i Pixum fotounivers softwaren

 • Sidelayouts

  Hvad er et layout?

  Et layout består af en eller flere tomme rammer, der tjener som pladsholder til fotos eller tekst. Disse rammer kan bearbejdes (flyttes rundt på en side, størrelsen kan ændres ligesom de kan drejes). Du kan også tilføje nye layoutrammer.

  Layoutrammer til fotos

  Fotos indsættes i en layoutramme pr. drag & drop (træk & slip). Du kan ændre billedudsnittet ved at trække i rammekanterne.

  Layoutrammer til tekster

  Du aktiverer en layoutramme med "din tekst" ved at klikke derpå og du kan nu indtaste din tekst. Du kan desuden også ændre skriftstørrelsen- og farven ligesom tekstfeltets baggrund.

  Flere informationer til layouts finder du under punktet "hjælp" i Pixum fotounivers softwaren. Såvel som i Pixum fotobog designtips.

 • Videoer

  Hvordan indsættes en video i Pixum fotobogen?

  Vælg den mappe under Billeder & videoer, hvor du har gemt din video.

  Videoen kan du - ligesom et foto - ganske enkelt trækkes over på den ønskede side. Med et dobbeltklik på den indsatte video bestemmer du selv, hvor mange billedfelter din filmstrimmel skal have.

  I den modtagne Pixum fotobog kan du nu med en QR-kodescanner indscanne QR-koden på din mobile enhed og afspille videoen.

 • Baggrunde

  Hvad er en baggrund?

  En baggrund designer området i et fotoprodukt, der ligger om layoutrammen. Baggrundene findes i Pixum fotounivers softwaren under punktet "baggrunde".

  Varianter

  Baggrunde findes i forskellige kategorier til forskellige begivenheder som "bryllup", "fodbold" eller "natur", men også som ensfarvet og multicolor. Flere varianter kan downloades fra internettet.

  Eget billede som baggrund

  Der kan også anvendes eget foto som baggrund. Med knapperne under selve visningen af fotomappens indhold, kan fotos indsættes som baggrund. Disse fotos kan efterfølgende bearbejdes ved et dobbeltklik på baggrundsbilledet..

  Flere informationer til baggrunde finder du under punktet "hjælp" i Pixum fotounivers softwaren, såvel som i Pixum fotobog designtips.

 • Cliparts

  Hvad er cliparts?

  Cliparts er elektroniske vektorgrafiker, der uden tab af kvalitet kan tilpasses i størrelsen. Da de er sammensat af ensfarvede flader virker de i langt de fleste tilfælde som tegninger fra tegneserier.

  Vælg cliparts

  Cliparts finder du under "Cliparts". i venstre side af Pixum fotounivers softwaren. Du kan vælge blandt mange forskellige kategorier.

  Med knappen "mere..." har du mulighed for gratis at downloade flere cliparts. De valgte cliparts bliver automatisk installeret og kan anvendes med det samme i softwaren.

  Flere informationer til cliparts finder du i Pixum fotounivers softwaren under punktet Hjælp" Såvel som i Pixum fotobog designtips.

 • Bearbejdning af tekst

  Arbejde med tekstfelter

  Alle tekster befinder sig i såkaldte tekstfelter, som i de fleste layouts ikke er tilføjet. Du kan dog manuelt indsætte tekstfelter. Tekstfelterne kan du ændre mht. størrelsen og placeringen på siden. Fx kan du placere tekstfelter skråt på en side.

  Tekstformatering

  Du kan tilpasse din tekst på flere forskellige måder. Du kan fx ændre skrifttypen, skriftstørrelsen eller tekstens farve men også ændre tekstfeltets baggrundsfarve.

  Flere informationer til temaet "tekst" finder du i Pixum fotounivers softwaren under punktet "Hjælp" såvel som i vores "Service- & FAQ"-område.

 • Billedbehandling i fotovisningen

  Arbejde med fotovisningen

  Du kan bearbejde dine fotos i fotovisningen. Dertil dobbeltklikker du blot på det valgte foto. Herefter åbnes fotoview automatisk.

  Billedbehandling

  Fotovisning giver dig mange forskellige billedbehandlingsmuligheder. Du finder detaljerede informationer til fotoet, som du selv kan bearbejde. Fx kan du ændre dit foto til sort/hvid, sepia, spejle fotoet, ændre lysstyrke og kontrast. I tillæg kan du fx også tilskære fotoet og bearbejde røde øjne.

  Flere informationer finder du i Pixum fotounivers softwaren under punktet "hjælp".

Pixum fotounivers software: Systemforudsætninger

Design Pixum fotobøger med Mac og Linux også

Pixum fotounivers softwaren fås ikke kun til Windows, men også til andre operativsystemer som Linux fra Kernel 4.4.0 og Mac OS X fra 10.9 (Mavericks) - således kan du også lave din Pixum fotobog hjemme på din Macbook.

Til alle som hellere vil designe fotobogen mens de er mobilt undervejs, har Pixum derudover passende app's parat, fra Pixum fotobogs app'en over mobilcoverapp'en til den praktiske postkort ap og Pixum service-app'en.

Pixum fotounivers softwaren kører på følgende opertivsystemer

Operativsystem Version / egenskaber
Microsoft Windows (32/64 Bit) fra Windows 7, Windows 8 og Windows 10
Mac OS X fra version 10.9 (Mavericks)
Linux fra Kernel 4.4.0 (mapperne "libstc++.so.6.0.19 version CXXABI_1.3.7" behøves)

Systemforudsætninger

Processor og arbejdshukommelse

 • Intel kompatibler processor fra 1,4 GHz. taktfrekvens
 • Arbejdshukommelse mindst 2 GB RAM
 • Ved brug af videoklip anbefaler vi en processorhastighed på mindst 2 GHz

Lagerplads

520 MB anbefalet harddiskplads til installationen plus yderligere 5 GB harddiskplads til projektdata. (En stor Pixum fotobog med 130 sider, billeder som baggrunde, og 6 biller pr. side kan let gå hen at fylde 1,5 GB)

Internetadgang

Adgang til internettet er ikke altid nødvendigt, da softwaren kan installeres fra en CD. Den automatiske opdatering af software og prislister fungerer imidlertid ikke uden internetadgang. På internettet finder du også ekstra designskabeloner og baggrunde, som ellers ikke er tilgængelige. Til selve bestillinge af dine Pixum fotobøger behøves adgang til internettet.

Vis mere » Vis mindre »

Vælg Pixum fotounivers softwaren til det rigtige leveringsland

Du kan kun bestille dit Pixum produkt i det land, hvor såvel faktura- og leveringsadressen befinder sig. Faktura- og leveringsadressen kan være forskellig, men skal ligge i samme land.

Derover er det kun muligt at bestille dit Pixum produkt med det lands softwareversion, hvortil Pixum produktet skal leveres. Derfor er det vigtigt ved download af softwaren at være opmærksom på hvilket land, der er tale om.

Samtidigt er det vigtigt, at være opmærksom på at det kun er muligt at åbne et gemt Pixum produkt i et andet lands software, sålænge begge har samme versionsnummer.

Er du kommet til at lave dit Pixum fotoprodukt med et andet lands software-version, så kan du eventuelt gøre følgende, for at afgive din bestilling:

 • Sikre dig at du har gemt dit Pixum fotoprodukt på din computer.
 • Deinstaller den aktuelle version af Pixum fotounivers softwaren på din computer.
 • Vælg det korrekte leveringsland på www.pixum.com.
 • Download softwaren på ny.
 • Start Pixum fotounivers softwaren. Dit gemte Pixum fotoprodukt finder du under "fil" i titelmenulinjen i Pixum fotounivers softwaren.
 • Vær opmærksom på, at du kun kan bestille med et andet lands software, hvis begge versioner af softwaren er ens for begge lande.

  Vis mere » Vis mindre »

  Lav din Pixum fotobog uden software?

  Vil du hellere lave din Pixum fotobog online uden at installere en software? Det er ikke noget problem: Pixum's onlinedesigner giver dig talrige muligheder for at designe din Pixum fotobog på en individuel og hurtig måde. Ligesom i softwaren finder du mange layouts, skabeloner og lignende i onlinedesigneren- Derudover har du adgang til de billeder du har uploadet i dine albums i din Pixum konto. Du kan også let indsætte en QR-kode, gemme bogen i din konto når du er logget ind, og lade billedkvaliteten optimere - Pixum onlinedesigneren er parat med rigtig mange funktioner. Det er så let at lave en Pixum fotobog, også uden software.

  Hvis du dog på ingen måde vil gå på kompromis med den fulde båndbredde af desginmuligheder og billedbearbejdningsfunktioner, anbefaler Pixum at downloade den gratis fotounivers software - hermed kan du også fastholde dine dejligste minder for eftertiden i en Pixum fotobog offline.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav din personlige Pixum fotobog direkte online på vores hjemmeside.

   • Enkelt valg:

    Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakke (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

   • Vores anbefaling:

    Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers-softwaren

   • Grænseløst design:

    Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

   • Nye funktioner:

    Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum appen

   • Komfortabelt design:

    Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

   • Udvalget:

    Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

   • Vores anbefaling:

    Velegnet til design af fotobøger med dine fotos direkte fra din smartphone eller tablet.

   fåes også til
   Android

  Designtips til din Pixum fotobog i fotounivers softwaren

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne