Pixum vægkalender 2020 med dine billeder

Lav din egen vægkalender til år 2020, og få glæde af dine bedste fotos hele næste år. Enten som normal vægkalender eller praktisk køkkenkalender.
Filter
Filtrer resultaterne
Variant
Udretning
Størrelse
papirvariant

*inkl. moms, ekskl. porto

* Leveringsomkostningerne finder du i vores aktuelle  prisliste.

Det synes vores kunder om Pixum vægkalenderen
Papirtyper til Pixum vægkalenderen

 • fotopapir glans

  Pixum fotokalender på fotopapir glans:

  Det flotte og stærke 230 g/m² fotopapir glans er særligt ufølsom overfor lys og stabil. Den medsendte plastikskinne giver fotokalenderen mere stabilitet. Den høje farvebrillans er et særligt kendetegn ved kalenderen på fotopapir glans.

 • luksuspapir ekstramat

  Pixum fotokalender på luksuspapir ekstramat

  Pixum fotokalender på ekstramat luksuspapir lader dine billeder stråle på det stabile 260 g/m² papir.

 • premiumpapir glans

  Pixum fotokalender på premiumpapir glans:

  Pixum fotokalenderen på det kraftige 250g/m² premiumpapir glans får dine fotos til at stråle. En særlig lamineringslak giver Pixum kalenderen en særlig høj kvalitet og beskytter samtidigt til en vis grad mod smuds og vand.

 • premiumpapir mat

  Pixum fotokalender på premiumpapir mat:

  Premiumpapiret mat er med 250 g/m² særligt stabilt. Den matte overflade indbyder sikkert betragteren til at bladre igennem kalenderen med dine dejligste øjeblikke. Kalenderen med det matte premiumpapir er kendetegnet ved lang levetid, UV-bestandighed og meget naturtro farver.

Vejledning og tips til en vægkalender

Vægkalender med fødselsdage

I Pixum fotounivers softwaren kan du i hver måned i din kalender indsætte små billeder og tilføje passende tekst (fødselarens navn eller andre vigtige begivenheder).

Pixums
tip

De hyppigste spørgsmål til Pixum vægkalenderen - vi har svarene!

Andre kalendervarianter fra Pixum

Lav din personlige vægkalender

Lav din egen Pixum vægkalender med dine fotos!

Fotokalendere fra Pixum kan du bestille i forskellige størrelser og formater passende til din væg. Ud fra filterindstillingen kan du allerede træffe en udvælgelse efter klassisk og foldet vægkalender ligesom efter format og papirtype for din kalender. Alt efter størrelse/format kan du vælge mellem tre papirtyper ved Pixum vægkalenderne:

 • Premiumpapir mat
 • Premiumpapir glans
 • Fotopapir glans

Mange designmuligheder og layouts

Ved vægkalenderne kan du vælge mellem klassiske ensfarvede baggrunde og egne layouts eller vores layouts. Passende til enhver lejlighed kan du designe de enkelte kalenderblade i Pixum vægkalenderen helt som du vil. Forskellige layots giver dig mulighed for at indsætte så mange fotos på det enkelte kalenderblad, som du ønsker. Din egen fantasi kender ingen grænser. Med onlinedesigneren, Pixum fotounivers softwaren eller Pixum app'en har du mulighed for at vælge den bestillingsmulighed, som passer bedst til dig. Benyt din computer, smartphone eller tablet og lad dig overraske af de muligheder, som du har med Pixum vægkalenderen.

Bearbejd også dine fotos direkte i vægkalenderen

I onlinedesigneren som i Pixum fotounivers softwaren kan du bearbejde fotos efterfølgende, som du allerede har indsat i vægkalenderen. Klik blot på fotoet og anvend de forskellige muligheder til at bearbejde det enkelte foto. Tilføjelse af effekter, ændring til sort-hvid som bearbejdning af kontraster er muligheder, som du har til rådighed.

Desuden kan du tilføje en anden baggrundsfarve til hvert kalenderblad eller tilpasse baggrunden til det indsatte foto. I tillæg kan også vælge design-vægkalenderen. Her finder du et stort udvalg af stilfulde over til særprægede designs.

 • Din vægkalender til år 2021

  Din vægkalender til år 2021

  Det nye år står for døren! Lav derfor en flot og personlig fotokalender 2021 til dig og dem, du holder af, naturligvis med de bedste fotos fra året, der er gået. Forær din fotokalender i gave til jul, som værtindegave til nytår eller blot som en flot gestus til venner, familie eller kolleger.

  Gå til oversigten over vægkalendere
 • Mange formater & papirtyper

  Design din vægkalender 2021 med egne fotos!

  Pixums vægkalender fås i forskellige formater (høj- og tværformat) samt forskellige størrelser. Vha. søgefilteret kan du afgrænse, hvilket kalendere du får vist. Afhængigt af den ønskede størrelse, kan du vælge mellem op til 4 papirtyper:

  • Premiumpapir mat
  • Premiumpapir glans
  • Luksuspapir ekstramat
  • Fotopapir glans
  Lav en vægkalender nu
 • Designs & layouts

  Mange layouts & designmuligheder

  Ved kalenderne har du mulighed for at vælge mellem klassiske, ensfarvede baggrunde samt færdige designs. Bestemmer du dig for en familiekalender med kalendersider, du selv kan designe, kan du f.eks. designe hver måned helt individuelt.

  Onlinedesigneren, den gratis Pixum fotounivers software samt den intuitive Pixum App giver dig muligheden for at bestille din personlige vægkalender fra den enhed, du ønsker.

  Gå til Pixum fotounivers softwaren
 • Redigér dine fotos

  Gør brug af de mange fotoredigeringsmuligheder

  Både i onlinedesigneren og i den gratis fotounivers software kan du redigere dine udvalgte fotos, når du designer din vægkalender. Klik blot på det enkelte foto, og gør brug af de mange fotoredigeringsmuligheder:

  • Tilføj effekter/filtre
  • Gør dine fotos sort-hvide
  • Justér kontraster
  • Vælg forskellige baggrundsfarver til hver måned og hver side
  • Vælg en designkalender - ved os får du et kæmpe udvalg af vidt forskellige designs
  • Tilføj flotte guld- og sølveffektlakker til dine tekster
  • Indsæt fødselsdage
  • Vælg selv startmåneden
  • Tilføj felter til tekster, yderligere fotos eller en QR-kode

  Til Pixum fotounivers softwaren
 • Tips & idéer

  Du har masser af muligheder ved designet af din Pixum fotokalender

  Vi giver dig et væld af muligheder, når du designer din fotokalender. Vælg mellem mange forskellige størrelser, layouts, papirtyper og formater.

  Har du brug for inspiration til din kalender, så se vores fotokalender-ideer samt fotokalender-tips.

  Se vores tips til fotokalenderne
 • Vægkalender som gaveidé

  Giv en vægkalender, enten i julegave eller som en sød gestus

  Jul og nytår ligger så tæt på hinanden, at en fotovægkalender med egne fotos egner sig perfekt som julegave.

  Er du ikke helt overbevist, eller har du blot brug for mere inspiration, så tag et kig forbi Pixums juleunivers. Andre eksempler på populære gaveidéer er Pixum fotobog og vores mobilcovers med foto. Du kan også se vores øvrige fotogaver her.

  Se vores fotokalender-tips