Pixum vægkalender

Lav din egen fortryllende vægkalender - du kan vælge mellem en normal vægkalender og en praktisk køkkenkalender.
Filter
Filtrer resultaterne
Variant
Udretning
Størrelse
papirvariant

*inkl. moms, ekskl. porto

*Leveringsomkostningerne finder du i vores aktuelle  prisliste.

Det synes vores kunder om Pixum vægkalenderen
Papirtyper til Pixum vægkalenderen

 • fotopapir glans

  Pixum fotokalender på fotopapir glans:

  Det flotte og stærke 230 g/m² fotopapir glans er særligt ufølsom overfor lys og stabil. Den medsendte plastikskinne giver fotokalenderen mere stabilitet. Den høje farvebrillans er et særligt kendetegn ved kalenderen på fotopapir glans.

 • luksuspapir ekstramat

  Pixum fotokalender på luksuspapir ekstramat

  Pixum fotokalender på ekstramat luksuspapir lader dine billeder stråle på det stabile 260 g/m² papir.

 • premiumpapir glans

  Pixum fotokalender på premiumpapir glans:

  Pixum fotokalenderen på det kraftige 250g/m² premiumpapir glans får dine fotos til at stråle. En særlig lamineringslak giver Pixum kalenderen en særlig høj kvalitet og beskytter samtidigt til en vis grad mod smuds og vand.

 • premiumpapir mat

  Pixum fotokalender på premiumpapir mat:

  Premiumpapiret mat er med 250 g/m² særligt stabilt. Den matte overflade indbyder sikkert betragteren til at bladre igennem kalenderen med dine dejligste øjeblikke. Kalenderen med det matte premiumpapir er kendetegnet ved lang levetid, UV-bestandighed og meget naturtro farver.

Vejledning og tips til en vægkalender

Vægkalender med fødselsdage

I Pixum fotounivers softwaren kan du i hver måned i din kalender indsætte små billeder og tilføje passende tekst (fødselarens navn eller andre vigtige begivenheder).

Pixums
tip

De hyppigste spørgsmål til Pixum vægkalenderen - vi har svarene!

Andre kalendervarianter fra Pixum

Lav din personlige vægkalender

Lav din egen Pixum vægkalender med dine fotos!

Fotokalendere fra Pixum kan du bestille i forskellige størrelser og formater passende til din væg. Ud fra filterindstillingen kan du allerede træffe en udvælgelse efter klassisk og foldet vægkalender ligesom efter format og papirtype for din kalender. Alt efter størrelse/format kan du vælge mellem tre papirtyper ved Pixum vægkalenderne:

 • Premiumpapir mat
 • Premiumpapir glans
 • Fotopapir glans

Mange designmuligheder og layouts

Ved vægkalenderne kan du vælge mellem klassiske ensfarvede baggrunde og egne layouts eller vores layouts. Passende til enhver lejlighed kan du designe de enkelte kalenderblade i Pixum vægkalenderen helt som du vil. Forskellige layots giver dig mulighed for at indsætte så mange fotos på det enkelte kalenderblad, som du ønsker. Din egen fantasi kender ingen grænser. Med onlinedesigneren, Pixum fotounivers softwaren eller Pixum app'en har du mulighed for at vælge den bestillingsmulighed, som passer bedst til dig. Benyt din computer, smartphone eller tablet og lad dig overraske af de muligheder, som du har med Pixum vægkalenderen.

Bearbejd også dine fotos direkte i vægkalenderen

I onlinedesigneren som i Pixum fotounivers softwaren kan du bearbejde fotos efterfølgende, som du allerede har indsat i vægkalenderen. Klik blot på fotoet og anvend de forskellige muligheder til at bearbejde det enkelte foto. Tilføjelse af effekter, ændring til sort-hvid som bearbejdning af kontraster er muligheder, som du har til rådighed.

Desuden kan du tilføje en anden baggrundsfarve til hvert kalenderblad eller tilpasse baggrunden til det indsatte foto. I tillæg kan også vælge design-vægkalenderen. Her finder du et stort udvalg af stilfulde over til særprægede designs.