Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu

Partnerskab, målrettet og energisk - Lær mere om vores partnere og kooperationer

Som en af de førende online-fototjenester i Europa har Pixum mange succesfulde partnere inden for sport, fotografering og kunst. Her finder du et lille overblik over vores aktuelle kooperationer.

Har du også interesse i et samarbejde? Her kommer du til vores marketing og sponsoring.

Sportspartnerskaber

Pixum holdtøj-aktion

I samarbejde med Sport24 er Pixum med til at støtte lokalsporten. Bestil et komplet holdsæt i dine klubfarver med Pixum logo på brystet og betal kun den halve pris.

Herning Ishockey Klub - U17

I marts 2017 tegnede Pixum kontrakt med Herning Ishockey Klub som holdsponsor for U17 holdet. Sponsoratet er tegnet for de næste 3 år - for sæsonerne 2017/18, 2018/19 og 2019/20

Den tyske håndboldunion (DHB)

Siden april 2015 er Pixum officiel partner ved den tyske håndboldunion. Erfar mere om dette samarbejde. (Foto: Sascha Klahn / DHB)

S.C. Fortuna Köln

Pixum er siden sæsonen 2014/15 eksklusivpartner ved hjembyens andenstørste fodboldklub, som spiller i den tredje tyske liga. (Foto: Martinscherag.de)

Adrenalin-Motorsport

Vi er også aktive ved motorsport: Pixum Team Adrenalin Motorsport fejrer som et af verdens bedste private BMW-teams regelmæssigt flotte resultater .

DKB Håndbold-bundesligaen

Udover partnerskab med det tyske håndboldunion er Pixum også stolt over at være partner med DKB håndbold bundesligaen såvel som navngiver til Pixum Supercup'en. (Foto: Sascha Klahn / DKB HBL)

Fotografi- og andre partnerskaber

Odense ZOO

I 2017 trådte Pixum til som udviklingspartner ved Europas flotteste Zoologiske have i Odense. Som partner hører også et faderskab over den røde panda, som i 2017 har fået et nyt anlæg ved ZOO's hovedindgang. (Foto: Ard Jongsma / Odense ZOO)

Museum Ludwig

Siden 2014 hjælper Pixum Museum Ludwig med digitaliseringen af museets berømte fotosamling og er dermed med til at sikre denne kulturarv til evigheden.

Danmarks fotomuseum

I 2011 trådte Pixum som den første fotoservice ind i Danmarks fotomuseum's sponsorklub. Igennem årene har vi været med til sponsoring af præmier ved fotokonkurrencer og lign. Desværre blev museet i Herning afviklet i 2017 og samlingen opmagasineret.

Internationale Photoszene Köln

Siden mere end 30 år afholdes den renommerede Photoszene-Festival parallel med den kæmpestore messe photokina. Pixum er siden 2014 en af festivalens hovedpartnere.