Pixums partnere og kooperationer

Som en af de førende onlinefototjenester i Europa har Pixum mange succesfulde partnere inden for f.eks. sport, fotografering og kunst. Her finder du et lille overblik over vores aktuelle kooperationer.

Har du også lyst til at arbejde sammen med Pixum? Besøg vores side om marketing og sponsoring.

Sportspartnerskaber

Få støtte til jeres spillertøj

I samarbejde med Sport24 er Pixum med til at støtte lokalsporten. Bestil et komplet holdsæt i dine klubfarver med Pixum-logo på brystet, og spar op til 50 %.

Herning Ishockey Klub - U17

I marts 2017 tegnede Pixum kontrakt med Herning Ishockey Klub som holdsponsor for U17 holdet. Sponsoratet er tegnet for de næste 3 år - for sæsonerne 2017/18, 2018/19 og 2019/20

Den tyske håndboldunion (DHB)

Siden april 2015 er Pixum officiel partner ved den tyske håndboldunion. Erfar mere om dette samarbejde. (Foto: Sascha Klahn / DHB)

S.C. Fortuna Köln

Pixum er siden sæsonen 2014/15 eksklusivpartner ved hjembyens andenstørste fodboldklub, som spiller i den tredje tyske liga. (Foto: Martinscherag.de)

Adrenalin-Motorsport

Vi er også aktive ved motorsport: Pixum Team Adrenalin Motorsport fejrer som et af verdens bedste private BMW-teams regelmæssigt flotte resultater .

DKB Håndbold-bundesligaen

Udover partnerskab med det tyske håndboldunion er Pixum også stolt over at være partner med DKB håndbold bundesligaen såvel som navngiver til Pixum Supercup'en. (Foto: Sascha Klahn / DKB HBL)

Fotografi- og andre partnerskaber

Odense ZOO

I 2017 trådte Pixum til som udviklingspartner ved Europas flotteste zoologiske have i Odense. Til partnerskabet hører også et faderskab over den røde panda, som i 2017 har fået et nyt anlæg ved ZOO's hovedindgang. (Foto: Ard Jongsma / Odense ZOO)

Museum Ludwig

Siden 2014 hjælper Pixum Museum Ludwig med digitaliseringen af museets berømte fotosamling og er dermed med til at sikre denne kulturarv til evigheden.

Danmarks fotomuseum

I 2011 trådte Pixum som den første fotoservice ind i Danmarks fotomuseum's sponsorklub. Igennem årene har vi været med til sponsoring af præmier ved fotokonkurrencer og lign. Desværre blev museet i Herning afviklet i 2017 og samlingen opmagasineret.

Internationale Photoszene Köln

Internationale Photoszene Köln

Siden mere end 30 år afholdes den renommerede Photoszene-Festival parallel med den kæmpestore messe photokina. Pixum er siden 2014 en af festivalens hovedpartnere.