Pixum sponsoraftaler og marketingsamarbejde

Tag gerne kontakt til os

Claus Bagterp

E-mail: cba@pixum.com

Tel.: (+49) 2236 886-313

Her er vi:

Pixum - Diginet GmbH & Co. KG

Industriestr. 161 - 50999 Köln - D

Pixum har de sidste mange år samlet erfaring indenfor vidt forskellige temaer og metoder på marketingområdet. Vores tidligere samarbejdspartnere har været nogle af de helt store kendte mærker. Såsom Nutella, McDonald's og Ferrero.

Attraktive og elskede incentives

Takket være de mange forskellige og personlige fotoprodukter i vores sortiment har vi mulighed for at at tilbyde dig og dine kunder attraktive tilbud til fx on-pack promotions eller giveaways. Uanset om du har brug for gavekort til en Pixum fotobog, fotokrus eller til Pixum vægbillederne - vi er åbne overfor alle idéer og forslag. Kontakt en af vores marketingmedarbejder ovenfor, så giver vi gerne et tilbud.

Det koster dig ikke noget

I modsætning til mange agenturer indenfor markedsføring, koster et samarbejde med Pixum ikke noget. Vi foretrækker en såkaldt bartering-aftale hvor vi bytter produkter, istedet for penge.

Tilfredse kunder - produkter af høj kvalitet

Hos Pixum kan du være sikker på at dine kunder bliver tilfredse. Vi er en certificeret e-mærke butik og krypterer via sikrede servere al betalingsdata og kundedata. Løbende foretager specialiserede og uafhængige firmaer sikkerhedscheck på vores hjemmeside.

Bedst af alt: Pixum kan levere indenfor 48 timer af bestilling.

Har du brug for en international partner?

Pixum er allerede aktiv i over 20 europæiske lande og tilbyder vores hjemmeside på blandt andet fransk, hollandsk, italiensk, tysk, portugisisk, spansk, svensk og dansk. Hvor end dit brand er aktivt, kan vi hjælpe med at komme i kontakt med dine kunder.

Kendte mærker stoler på Pixum

Pixum har mange års erfaring indenfor marketing. Over hundrede forskellige brands har vist deres tillid til os. Derunder:

Har vi vækket din interesse?

Så skriv til os, med lidt information omkring dit brand. Hvilke produkter du er interesseret i, og en kort tekst om hvad du forventer af samarbejdet. Vi ser frem til din e-mail.

Om Pixum

Information omkring brug af Pixum logoet

Det er muligt at placere logoet variabelt på fladen. Vigtigt er her, at der tages højde for at der skal reserveres en vis afstand til andre objekter.

Det beskyttede område

Det beskyttede område omkring logoet er en fastlagt minimumsafstand mellem Pixum logoet og andre elementer (f.eks. andre logoer, grafik, sidens rand osv.). Det beskyttede område udregnes på alle 4 sider omkring logoet ud fra diameteren af Pixum solen "X" og udgør 0,25 X omkring logoet."X"

Disse imaginære hjælpelinjer er med til at optimere virkningen af logoet og til at minimere forstyrrelser.

Minimumstørrelse

Logoets størrelse er afhængig af anvendelsesområdet, vigtigt er at logoets proportioner ikke ændres ved tilpasning til anvendelsesområdet. Logoet skal bruges i sin originalform. Det er ikke tilladt at forøge/formindske tegnafstanden (spatiering) eller at strække eller klemme logoet sammen.

Ved anvendelse af logoet er det vigtigt altid at overholde en minimumsbredde på 18 mm (ved tryk) og 80 px (ved hjemmesider) for at sikre en optimal læsbarhed.

Vis mere » Vis mindre »