Flotte personlige fødselsdagskort

Filter
Filtrer resultaterne
Markerede produkter
Udretning
Variant
Størrelse
papirtype
Foldning
1-sidet / dobbeltsidet tryk

*inkl. moms, ekskl. porto

* Leveringsomkostningerne finder du i vores aktuelle  prisliste.

Fødselsdagskort: Happy Birthday to you!

Enhver glæder sig, hvis venner og familie ønske tillykke på fødselsdagen. For det meste betyder det blot flere kedelige fødselsdagskort, som blot lægges til side. Ved at give et fødselsdagskort fra Pixum, er du sikker på at give et helt individuelt og personligt fødselsdagskort.

Lav kort direkte online eller i softwaren

Skal det gå hurtigt, så vælg et af vores mange designs og lav det direkte online i vores onlinedesigner og bestil det med det samme. Det er legende let:

  • Vælg et af vores layouts eller designs.
  • Pixum onlinedesigneren åbnes herefter.
  • Upload dine fotos til indbakken og træk det enkelte foto ind på den ønskede pladsholder.
  • Tilføj din fødselsdagshilsen

Du har brug for flere designmulighder? Så er Pixum fotounivers softwaren, som du kan downloade og installere gratis det rigtige valg. Pixum fotounivers softwaren giver dig nemlig et stort antal af billedbehandlingsmuligheder og muligheden for selv at formatere tekstfelter, anvende flere hundrede færdige designs, cliparts og rammer, så dine kort er noget helt specielt og personligt.

Pixum tip

Gør dine fødselsdagskort endnu mere personlige og ændr skriften til en håndskrift - denne mulighed har du dog kun i Pixum fotounivers softwaren.

Idéer til dine fødselsdagskort

Billeder siger meget mere end tusinde ord - lad dine oplevelser kommer til orde. Prøv med en af følgende idéer:

  • Sammensæt dine fotos fra det sidste fødselsdag og frem til næste fødselsdag. Som tekst kan du så skrive: "Tak for et dejligt år med dig!".
  • Vælg fotos med ting eller begivenheder, som du ønsker fødselsdagsbarnet oplever og får i gave. Fx en ensom ø, en flot bil, et flot hus, en ny cykel eller hvad du nu kan finde på. Et eksempel på en passende tekst: "Dette ønsker jeg dig - og naturligvis et stort tillykke med fødselsdagen!".
  • Vælg de bedste fotos lige fra fødslen til nu og lav med disse mange fotos en collage, som pynter foldekortets forside. Sammensæt de bedste øjeblikke og situationer!

Jo før du starter, desto hurtigere har du det færdige produkt - fødselaren vil helt sikkert glæde sig over dette helt personlige fødselsdagskort!