Vores tilfredshedsgaranti = 100% tilfredse kunder

Det er vigtigt for os, at du er glad for dine fotoprodukter. Derfor sørger vi for - højkvalitative produkter, en venlig og kompetent kundeservice, hurtig leveringstid og en sikker afvikling af betalingen. Ved op til max. 3 Pixum fotoprodukter (Pixum fotobog, vægbilledprodukter, kalendere, kortprodukter, mobilcovers, fotogaveartikler) eller ved vores fotofremkaldelser for en værdi op til ca. 100 kr har vi indført vores tilfredshedsgaranti.

Det siger vores kunder

Jeg har nu i efterhånden mange år lavet personlige fotoalbums. Jeg er tilfreds med mit valg af Pixum. Ikke alene fordi de tilbyder en god software til at lave produkter af høj kvalitet, men også på grund af deres venlige kundeservice. Selvom det er mig der har begået en fejl var Pixum venlige, professionelle og hurtige til at foreslå en løsning på problemet.
Irene

Vi sørger for 100% tilfredshed!

 • Pixum kvalitet

  Pixum kvalitet

  Vi optimierer løbende vores produktion for at sikre dig den bedste kvalitet, og at du altid får det bedste resultat. Af den grund har vi opnået adskillige testsejre og megen positiv omtale fra begejstrede kunder.

 • Hurtig levering

  Hurtig levering

  Vi sørger for, at dine bestilte fotoprodukter færdiggøres så hurtigt som muligt, så de kan komme frem til dig uden alt for lang ventetid. Glæden ved at vente på godt er ok, men at kunne holde dine minder i hånden er endnu bedre!
 • Sikker betaling

  Sikker betaling

  Dine kortdata er sikre hænder hos os. Indtastningen af dine betalingsdata, overførslen deraf og selve afviklingen af betalingen foregår via en særligt sikkert krypteret og certificeret forbindelse med en 128bit kryptering. Desuden har vi opnået sikkerhedsstemplet fra Thawte® som bekræfter at vi behandler dit data fortroligt.
 • Kompetent kundeservice

  Venlig og kompetent kundeservice

  Din tilfredshed er meget vigtig for os. Vores kompetente medarbejdere hjælper dig gerne videre. Har du spørgsmål til din bestilling eller ris og ros? Så glæder vi os til at høre fra dig! Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp kan du nå vores kundeservice på service@pixum.com eller telefon 44 22 00 44. Vores åbningstider er Ma. - Fr. 08:30 - 18:00. I tiden op mod jul vil telefontiderne blive udvidet.
 • Og meget mere

  Og meget mere

  Vi ønsker at designet og bestillingen af dine fotoprodukter bringer glæde og gode resultater. Derfor stiller vi adskillige servicetilbud til din rådighed:
  • Onlinehjælp og FAQ med informationer om din konto, dine bestillinger og vores produktsortiment
  • Mit Pixum-området: Her finder du information vedr. dine bestillinger (som f.eks. produktions- og leveringsstatus), fakturaer, og du kan viderebearbejde gemte produkter.
  • Adskillige apps til design af produkter, simulering af vægbilleder og serviceapp.

Hvordan gør du brug af tilfredshedsgarantien?

Skulle du på trods af alt ikke være tilfreds med dit produkt bedes du tage kontakt til os indenfor 14 dage fra du modtog dit produkt. Fortæl os blot hvorfor du ikke er tilfreds og inkluder venligst et par billeder af fejlen/manglerne. Vi starter en ny produktion af eller refunderer dine penge - garanteret!

Vores kompetente medarbejdere hjælper dig gerne videre. Har du spørgsmål til din bestilling eller ris og ros? Så glæder vi os til at høre fra dig! Vores medarbejdere kan kontaktes på 44 22 00 44 eller email service@pixum.com - Ma. - Fr. 09:00 - 20:00