Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Pixum fotostrimler

Design din egen personlige fotostrimmler, med op til 6 af dine yndlings motiver. Passer perfekt som bogmærke, på køleskabet eller som bordkort til en festlig lejlighed.

Design her

Vis op til 6 af dine bedste billeder som fotostrimmler

Fremvis dine dejligste minder som fotostrimmler fra kun kr. 79,00 kroner. At lave en fotostrimmel hos Pixum er ganske simpelt, du skal blot udvælge dine fotos, uploade dem i vores editor og trække dem ind i den rækkefølge som du ønsker dem. Når du har afgivet din ordre bliver dit produkt leveret sikkert, indenfor ganske få dage.

Pixum tip

Vidste du at du enkeltvis kan designe vores fotostrimmler?

I vores editor skal du blot trykke på "Vælg Layout" i bunden af siden. Så kan du vælge mellem et hav af forskellige layouts. Med alt fra 1 op til 6 billeder per strimmel!

Fremragende kvalitet fra Pixum

Det synes vores kunder om de fremkaldte fotos
Fotofremkaldelser i forskellige størrelser

*inkl. moms, ekskl. porto

Mere information om vores fotostrimmler

Vis op til 6 af dine bedste billeder på én gang

Med vores fotostrimmler kan du udvælge op til 6 forskellige billeder på én gang og få dem fremkaldt på klassisk vis, ligesom man kender dem fra fotobåsen i gamle dage.

Dine fotostrimmler bliver fremkaldt på ægte fotopapir og bliver 14,5×5 cm store. Fotostrimlerne kommer altid i sæt àf 10 styk til kun kr. 79,00 kroner.

En lille gave som bringer stor glæde

Grundet den lave pris på fotostrimmlerne og deres klassiske retro følelse, er fotostrimmlerne et af vores favoritprodukter.

Fotostrimmlerne passer perfekt til enhver lejlighed, om det er som køleskabs pynt, bordkort til brylluppet, som bogmærke på sommerferien eller som gave til veninden eller én du holder af.

Lidt mere info om fotostrimmlerne:

  • Størrelse: 14,5×5 cm
  • Papirvariant: Premiumpapir mat
  • Tykkelse: 300 g/m² papir
  • Antal: 10 styk
  • Inklusiv praktisk opbevarings kuvert
  • Kan designes enkeltvis