Tekstilprodukter

Lav foto-t-shirts, fotopuder eller tasker med dine fotos og overrask dine kære.
Filter
Filtrer resultaterne
Variant
Variationer
Størrelse

*inkl. moms, ekskl. porto

* Leveringsomkostningerne finder du i vores aktuelle  prisliste.

Lav individuelle tekstilprodukter med dine fotos

Lav puder og t-shirts hos Pixum med dine egne fotos

Hos Pixum kan du få trykt dine egne fotos på vores tekstilprodukter. Lav dine personlige fotogaver med de dejligste øjeblikke fra ferien eller et skønt øjeblik med familien. Med trykteknik i høj kvalitet bliver dine skønneste motiver trykt på Pixum tekstilprodukterne. Pixum tilbyder flotte krammepuder med fuldstændigt tryk, puder i hjerteform, t-shirts etc.

Fotogaver til venner og familien

Tekstilprodukter i høj kvalitet kan vaskes og bliver trykt med dit yndlingsfoto. Lav fx en krammepude til børnene eller giv en t-shirt med dejlige feriemotiver i gave. De personlige tekstilprodukter kan du ganske let lave med få klik i onlinedesigneren på vores hjemmeside. Alt efter produkt har du flere eller færre designmuligheder.

Tekstilprodukter med foto

Med et enkelt klik på det ønskede fotoprodukt lander du automatisk i vores onlinedesigner på vores hjemmeside. Med onlinedesigneren laver du blot med få klik dit valgte yndlingsprodukt. Opdag de mange designmuligheder med Pixum fotoprodukterne og find selv den passende fotogave.

Kun det bedste til dine fotos: Det synes vores kunder om Pixum dekorationsartiklerne
Individuelle fotogaver til enhver begivenhed

Fotokrus

Nyd kaffepausen med dit helt personlige fotokrus med dit foto & evt. tekst.

Dekoration

Overrask familie & venner med et flot foto bag akrylglas, et dørskilt med foto, en personlig snekugle, køleskabsmagneter & meget mere!

Sjov & leg

Se vores individuelle puslespil med helt op til 1.500 brikker, kreative spillekort & sjove, lærerige vendespil.

Skole & kontor

Lav personlige kontorartikler med dine pletskud - f.eks. en musemåtte, en notitsbog eller en kollegieblok. Perfekt gaveidé til skolebarnet eller kollegaen!


Alle fotogaver

Oplev de mange forskellige fotogaver og deres fordele - vores gaver er til boligindretningen, kontoret eller det perfekte køkken.