Dekoration & tilbehør

Lav dine dekorationsartikler & tilbehør med dit foto.
Filter
Filtrer resultaterne
Variant
Variationer

*inkl. moms, ekskl. porto

Lav individuelle dekorationsartikler med dine egne fotos

Glasfotos og dørskilte med personligt foto

Gør dit hjem til noget unikt med fotoprodukter fra Pixum eller fremtryl et smil hos familie og venner med personlige fotogaver. Med Pixum dækkeservietterne og Pixum glasunderlagene har du hver dag ved morgenmaden eller aftensmaden dine kære i nærheden. Med et Pixum vægur har du ligeledes altid klokken i blikket! Med en Pixum kristal-nøglering har du altid den kære med i tasken, lommen etc.

Giv manden, konen, kæresten etc. et fritstående glasfoto til at have stående på arbejdspladsen. Inviter venner til spisning og pynt bordet op med bordkort og menukort. Måske ligefrem en personlig dækkeserviet til den enkelte. Og som noget helt individuelt et dørskilt med fotos af personerne, der bor på adressen. Opdag selv vores mange muligheder for individuelle fotogaver. Lav dine personlige fotogaver direkte i onlinedesigneren på vores hjemmeside eller i Pixum fotounivers softwaren.

En fotogave passer til enhver begivenhed. Uanset om du blot vil sige "tak" eller overraske én på fødselsdagen. Personlige fotogaver laver du legende let hos Pixum. Vælg blot dit produkt, upload dit foto og afgiv din bestilling. Fotogaven modtager du indenfor få dage leveret direkte til den angivne leveringsadresse.

Den kendte Pixum-kvalitet

Kun det bedste til dine fotos: Det synes vores kunder om Pixum dekorationsartiklerne
Fotogaver til enhver begivenhed