Pixum mobilcovers til din Apple smartphone

Hos Pixum finder du det passende mobilcover til hvilken som helst Apple mobilenhed. Vælg blandt forskellige covervarianter det cover, som du synes bedst om.

Pixum tilbyder mobilcovers til følgende Apple mobiltelefoner

*inkl. moms, ekskl. porto

Design dit individuelle Pixum mobilcover

Beskyt din Apple iPhone med et Pixum mobilcover

Apple er varemærket blandt smartphone producenterne med de fleste superlativer: Succesfuldste mobiltelefon, hurtigste performance, enkleste betjening og største fanbase. Regelmæssigt lancereres nye produkter på markedet, disse er fyldt med spændende nyheder som frister til at udskifte den gamle iPhone. Pixum beskytter din iPhone perfekt med personligt designede Pixum mobilcovers i op til syv udførelser.

Med 4 klik til dit helt personlige iPhone-cover:

Det tager kun et øjeblik at designe dit iPhone-cover. Teoretisk behøver du bare din smartphone og vores Pixum fotoapp. Alternativt designer du mobilcoveret online med din computer.

 1. Vælg din iPhone-model
 2. Find den covertype, som du bedst synes om. Du kan vælge mellem 7 forskellige covertyper:
  • Luksuscover
  • Sideflip-cover
  • Hardcase-cover
  • Silikone-cover
  • Downflip-cover
  • Toughcase-cover
  • Sleevecover
  Det kan ske, at du ikke kan vælge alle 7 mobilcovertyper til din iPhone. Hvilke modeller som er til rådighed vises på de enkelte produktsider.
 3. Upload fotos: Vælg et motiv fra din billedmappe og placér det på coveret i vores onlineeditor.
 4. Bearbejd billedet: Dit billede kan efterfølgende bearbejdes. Du kan gøre kontrasterne skarpere, rotere eller tilskære motivet. Du kan også indsætte et tekstfeld eller lave en collage. Selvfølgelig bestemmer du om motivet skal trykkes som høj- eller tværformat.

Vis hvad du kan, du er med på flotte design og god kvalitet. Med et Pixum mobilcover har du altid et moderne og en rigtig god beskyttelse af din iPhone.

Inspiration til dit mobilcover

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om mobilcoverne