Sideflip-mobilcovers

Vælg din mobilenhed

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

Produktinformationer

Det stilfulde sideflip-cover i flot læderoptik lukkes med en magnetlukning i siden. Du har også plads til kreditkort, visitkort eller fotos.

  • For- og bagside påtrykt med dit ønskemotiv
  • Tryk hele vejen rundt med usædvanlig farvebrillans
  • Yderside med blødt kunstlæder og hvide syninger, inderside brun med brune sting
  • Sort mobilindsats
  • Magnetluking på den ene side med sort kunstlæder

Beskyt displayet med et sideflip-cover fra Pixum

Coveret af højkvalitativt kunstlæder og med praktiske lommer til kreditkort m.m. åbnes til siden. Smartphonecovers fåes i utallige varianter, materialer og farver. Derudover kan displays beskyttes med en ekstra folie eller med specielt glas, til beskyttelse mod ridser. Hvad er den rigtigte beskyttelse til din smartphone?

Skøn optik og samtidigt praktisk i hverdagen

Et sideflip mobilcover fra Pixum giver dig den perfekte symbiose af et robust mobilcover i flot læderoptik og samtidig god beskyttels af displayet. Din smartphone, er beskyttet både på forsiden og på bagsiden. Coveret lukkes på siden med en praktisk magnetlukning og har på indersiden yderligt plads til kreditkort, visitkort m.m. Magnetlukningen går ikke op af sig selv mens mobilen ligger i tasken, men åbnes let med en fingerbevægelse. Det gør sideflip-coveret til en fremragende beskyttelse af mobilen, især ved de helt store display, som fx. ved det store 5,1 tommes full-HD-display ved Samsung Galaxy S6. Der er udskæringer til alle kameraer og porte, så du stadigvæk kan benytte kameraet eller høretelefonudgangen.

God plads til dine egne idéer

Hos Pixum vælger du ikke bare ét blandt utallige design. Nej, du designer dit mobilcover helt selv, som du vil have det! Og sideflip-coveret byder du dobbelt så meget plads til dine billeder end andre covers. Dit ønskemotiv trykkes på både for- og bagsiden og kan dermed ses, uanset hvordan din smartphone ligger. Gennem den højkvalitative trykproces giver Pixum dine billeder en usædvanlig farvebrillans og skarphed. I editoren har du mulighed for at afprøve utallige designmuligheder, ind til at du har fundet dit perfekte mobilcover.

Vis mere » Vis mindre »

Se også vores andre varianter af mobilcovers

Det synes vores kunder om sideflip-mobilcovers