Toughcase-covers mobilcovers

Vælg din mobilenhed

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

Produktinformationer

Toughcase-coveret er en kombination af et støddæmpende silikoncover inderst og et stabilt luksuscover yderst. Dit motiv bliver med det fuldfladede kanttryk til et rigtigt blikfang.

  • Med dobbelt beskyttelse ideel til alle udendørsaktiviteter
  • Ridse- og stødfast og med høj farveintensitet med tryk hele vejen rundt, også på kanten
  • Optik: glans, mørkt silikone

Toughcase mobilcoveret: Stylish design eller optimal beskyttelse? Hvorfor ikke begge dele?

Også for din daglige følgesvend - mobiltelefonen, er et praktisk mobilcover meget vigtigt. Hvem vil gerne ubeskyttet udsætte sin smartphone for fald, ridser eller vædsker? At de fleste mobilcovers ikke altid har de pæneste design er ikke nogen hemmelighed, men det problem har vi løsningen på!.

Toughcase-coveret fra Pixum lader sig ikke ryste

Med et toughcase-cover som du selv designer fra Pixum har du mulighed for at få det hele: den bedst mulige beskyttelse og et design der lige er dig. Yderst har toughcase-coveret en hård skal af ridsefrit og stødabsorberende materiale, og indeni en kerne af mørk silikone, som også holder til de helt store rystelser. Toughcase-coveret giver dig den bedst mulige beskyttelse ved extreme påvirkninger og overbeviser med sit tidløse design. Modelspecifikke udskæringer sikrer dig fuld funktionalitet alle elemente som fx. kamera, mikrofonen eller ladekablet.

Et smartphonecover efter din smag

Pixum giver dig mulighed for at købe et mobilcover, der ikke bare beskytter din mobil perfekt, men samtidigt også et cover som du designer selv. Toughcase-coveret er ideelt til alle udendørsfans, extremsportsudøvere eller actionfreaks, for det sikrer dig:

  • Beskyttelse mod materialeskader ved fx. fald eller extreme rystelser
  • Beskyttelse mod ridser og buler
  • Et brillant farvetryk, som er modstandsdygtig over for ridser og stød
Vis mere » Vis mindre »

Se også vores andre varianter af mobilcovers

Det synes vores kunder om toughcase-covers mobilcovers