DIT FOTO PÅ TRÆ

Gør dit yndlingsbillede på træpanelerne i fyrretræ til et helt naturligt blikfang.

TESTVINDERKVALITET

Pixum vægbillederne på træ består af robuste fyrretræspaneler og er FSC®-certificerede.

Med foto på træpaneler får du natur på væggen, og derfor er særligt landskabsfotos egnet til denne type vægbillede.

 • Materiale: Fyrretræ
 • Mellem 2 og 8 fyrretræspaneler
 • Afrundede hjørner
 • 1-2 mm afstand mellem træpanelerne (dette kan ikke ses i produkteditoren)
 • Træpanelerne er 2 cm tykke, og dertil kommer et eller flere tværpaneler med en tykkelese på 2 cm på bagsiden (dette giver en samlet tykkelse på 4 cm).
 • Inkluderet i prisen er ligeledes et passende vægophæng.
 • Ved et foto i tværformat bliver træpanelerne placeret vandret, og ved et foto i højformat bliver træpanelerne placeret lodret.
 • FSC®-certificeret træ fra bæredygtigt drevne skove (FSC 100% ; C118036)

Fotoet på træ er egnet til både indendørs og udendørs brug. Vær dog opmærksom på, at træ er et naturligt produkt, hvilket har indflydelse på produktets beskaffenhed ved sollys og luftfugtighed.

Kundernes feedback til fotoet på træ

Det synes vores kunder om træpanelerne med foto
Hvad koster mit foto på træ?

Pixum prisberegner: Sammenlign priserne på vægbillederne

Med vores prisberegner kan du helt simpelt sammenligne prisen på de forskellige formater ved fotoet på træ. Du kan så tilpasse egenskaberne for dit vægbillede til lige netop dine ønsker.

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Bestselleren: Foto på træ

  Detaljer om Pixum foto på træ

  FAQs om foto på træ

  • Hvilke motiver egner sig bedst til et foto på træ?
   Hvilke motiver egner sig bedst til et foto på træ?

   I realiteten kan du sætte ethvert motiv på fyrretræspaneler. En særlig god idé er få trykt dine fotografiske minder fra din seneste rejse på træet. Takket være den specielle optiske effekt fra billedet på træ får dit vægbillede en særligt fed vintage-effekt.

  • Hvilke formater er til rådighed for fotoet på træ?
   Hvilke formater er til rådighed for fotoet på træ?

   Du har valget mellem 9 forskellige formater. Udover de klassiske standardformater kan du nu også designe et vægbillede af træ i det kvadratiske format. Det optimale valg af format afhænger af motivet - eksempelvis egner storslåede landskabsfotos sig særligt til de større formater.

  • Hvad koster et foto på træ?
   Hvad koster et foto på træ?

   Prisen på et foto på træ er afhængigt af størrelsen på billedet. Det mindste vægbillede i størrelsen 20×20 cm får du til kr. 294,00. Alle andre priser finder du i prislisten. Her kan du ligeledes få mere at vide om leveringstiderne for de forskellige Pixum-produkter.

  Få mere at vide om Pixums helt naturlige foto på træ

  • Foto på træ: Naturlig charme

   Foto på træ: Naturlig charme til dit billede

   Med et vægbilede i fyrretræ får dine skønneste minder et naturligt look. Uanset hvilken boligindretning du foretrækker, får dit foto på træ et særligt levende design på grund af træets specielle overflade og struktur.

   Lav her
  • Materialet: Førsteklasses fyrretræ

   Materialet: Førsteklasses fyrretræ

   Til fremstillingen af dit vægbillede benytter Pixum førsteklasses fyrretræ fra bæredygtigt drevne skove. Overfladen bliver nænsomt behandlet, så den føles ren og glat.Træårringene og den naturlige overfladestruktur bevares således ved behandlingen.

   Af den grund virker dine fotos også efter træbehandlingen meget naturlige, og ujævnheder i motivet undgås. Derudover bliver hjørnerne afrundet, så det samlede billede bliver harmonisk, og skader undgås.

   Lav her
  • Træbillede i det ønskede format

   Træbillede i det ønskede format

   Det stabile vægbillede i fyrretræ består af mellem to og otte træpaneler alt efter den valgte billedstørrelse. De er placeret på den måde, at der er mellem en og tre milimeter mellem de enkelte paneler.

   Om fyrretræspanelerne fordeles vandret eller lodret afhænger af dit valgte billedformat. Hvis det drejer sig om et billede i tværformat, bliver panelerne placeret vandret, mens de ved et vægbillede i højformat står lodret.

   Lav her
  • Pixum trykkvalitet

   Trykprocessen: Robust UV-tryk på træ

   Det naturlige fyrretræ bliver hos Pixum påtrykt med UV-direkttryk. På den måde bliver farven direkte overført til materialet uden at trække ind i materialet. Således bliver træet i baggrunden fremhævet. Tip: Med lysbestandigt UV-direkttryk er dit vægbillede egnet til at hænge både indendørs og udendørs.

   Hvis du har en terrasse eller en balkon, som du vil udsmykke med en personlig detalje, kan du altså uden betænkeligheder hænge dit foto på træ op på det ønskede sted. Du skal dog være opmærksom på, at vægbilledet er et naturprodukt. Hvis billedet bliver udsat for regn eller direkte sollys ændres farven ikke, men det gør selve materialet muligvis. Ideelt set bør du derfor kun hænge dit vægbillede op i beskyttede områder (f.eks. under et halvtag).

   Lav her
  • Inklusiv vægophæng

   Inklusiv vægophæng til fotoet på træ

   I modsætning til andre Pixum vægbilleder, hvor du har valget mellem forskellige vægophæng, bliver disse integreret i selve træet. Alt i alt er dit vægbillede 4 cm tyk efter produktionen: Fyrretræspanelerne og vægophænget er hver 2 cm tykke.

   Pixum vægbilledet synes således ikke at hænge direkte på væggen, og dine rejefotos og familieportrætter får en imponerende effekt i rummet. Få noget nyt ind i dit hjem og design dit træbillede med Pixum på kun få skridt!

   Lav her
  • Bestilling: Sådan gør du

   Vejledning: Med Pixum kan du hurtigt og nemt bestille et foto på træ

   Få noget naturligt ind i hjemmet og design i løbet af få, enkle skridt dit foto af fyrretræ!

   1. For at designe dit personlige foto på træ, skal du i fotounivers softwaren, Pixum fotounivers appen eller i online-editoren klikke på det pågældende menupunkt under overkategorien "Vægbilleder".
   2. Vælg derefter formatet til dit træbillede. Du har da valget mellem mange forskellige størrelser - eksempelvis i kvadratiske formater eller i 3:2-formatet.
   3. Træk nu dit eget foto ind i skabelonen. Via "drag and drop" kan du trække billedet ved at holde venstre musetaste i bund.
   4. Redigér dit foto efter ønske. Hvad med et foto på træ i sort-hvid? Ved efterbehandlingen skal du være påmærksom på, om opløsningen er høj nok.
   Lav her

  Mere inspiration om træbilledet

  Design fotocollage på træ

  • Mulighed for fed tredeling på træpaneler
  • En lang række layout-skabeloner til dine kreative designs

  Se også vores mange andre vægbilledematerialer