Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Dit foto på træ

Gør dit yndlingsbillede på træpanelerne i fyrretræ til et helt naturligt blikfang.
fra kr. 294,00

Lav her

Med foto på træpaneler henter du naturen ind i hjemmets fire vægge. Velegnet til dette fotoprodukt er landskabsbilleder.

 • Materiale: Fyrretræ
 • Billedet består af mellem 2 og 8 fyrretræspaneler
 • Afrundede hjørner
 • 1-2 mm afstand mellem træpanelerne (dette kan ikke ses i produkteditoren)
 • Træpanelerne er 2 cm tykke, dertil kommer et eller flere tværpaneler på 2 cm tykkelse på bagsiden (dette giver i alt en samlet tykkelse på 4 cm).
 • Inkluderet i prisen er ligeledes et passende vægophæng.
 • Ved et foto i tværformat bliver træpanelerne betrykt vandret. Og ved et foto i højformat bliver træpanelerne betrykt lodret.
 • FSC®-certificeret træ fra bæredygtigt drevne skove (FSC 100% ; C118036)

Fotoet på træ er egnet til indendørs brug. Vær opmærksom på at træ er et naturligt produkt, hvilket har indflydelse på produktets egenskaber ved sol og luftfugtighed.

Vægophæng inkluderet

På bagsiden af de trykte fyrretræspaneler befinder sig yderligere et eller flere træpaneler inkl. metalophæng.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om træpanelerne med foto
Formater & priser

Find prisen til dit individuelle Pixum vægbillede ved hjælp af prisberegneren, hvor du tilpasser produktegenskaberne ud fra dine ønsker:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Foto på fyrretræspaneler: Naturlig charme til dit foto

  Fotoet på fyrretræspaneler er din personlige chance for at give dit motiv en særlig optik. Enten rustikal eller moderne indretningsstil: Den særlige overflade og træets struktur gør dine motiver til levende designs.

  Materialet: Fyrretræ i høj kvalitet

  Til produktionen af dit vægbillede anvender vi fyrretræ i høj kvalitet, der stammer fra bæredygtigt skovbrug. Overfladen bearbejdes, så at den er glat og lige. Træets dejlige struktur og naturlige overfladestruktur bibeholdes og dette uden ujævnheder på træpanelerne. Især bliver rustikale landskabsbilleder og familieportrætter flotte på træpanelerne. Derudover bliver hjørnerne afrundet, så at det samlede billede er harmonisk og man ikke kan komme til skade på kanterne.

  Dit foto på fyrretræ består af flere træpaneler. Alt efter hvilken størrelse er der tale om mindst to og maks. otte træpaneler. Panelerne er sammensat, så at der opstår et mellemrum på 1-2 mm mellem det enkelte panel. Panelerne placeres enten vandret eller lodret, hvilket dog afhænger af dit eget motiv. Har du valgt et motiv i tværformat, bliver træpanelerne placeret vandret og omvendt.

  Trykmetoden: Robust UV-direkttryk

  Til trykning af dit motiv på de ubehandlede træpaneler anvender vi UV-direkttryk. Med denne trykmetode bliver farvene trykt direkte på træet. Farverne ligger ovenpå materialet, uden at trække ind i træet. Træet i baggrunden bliver derfor fremhævet. Tip: Med UV-direkttrykket er dit vægbillede egnet til såvel indendørs som udendørs brug. Vær dog opmærksom på at det stadig drejer sig om et naturligt produkt. Under indflydelse af regn eller direkte sollys kan materialet naturligvis forandre sig. En ophængning udendørs bør derfor ske under fx et halvtag eller lign.

  Vægophæng inkluderet ved foto på fyrretræ

  I modsætning til de andre Pixum vægbilleder, hvor det er muligt at vælge blandt forskellige vægophængmodeller, er det bestemte vægophæng inkluderet i prisen. I alt er dit vægbillede her 4 cm tyk: selve træpanelerne med motivet er 2 cm tyk, vægophænget bestående af et eller flere paneler på bagsiden inkl. metalophæng er ligeledes 2 cm tyk. Bring en frisk duft af naturen ind i hjemmets fire vægge og design dit foto på træpaneler med ganske få klik!