Galleritryk - et vægbillede med stil

• Elegant vægbillede i topkvalitet
• Dit foto bag 4 mm tykt akrylglas
• Et vægbillede med en særlig glans & dybde
• Vælg mellem mange formater

TESTVINDERKVALITET MED TILFREDSHEDSGARANTI
TESTVINDERKVALITET MED TILFREDSHEDSGARANTI

Et vægbillede i en kvalitet, der er et galleri værdigt!

Lav her

Galleritrykket: Pixums mest eksklusive vægbillede

Det mest eksklusive vægbillede, som vi har i vores vægbilledsortiment, er vores galleritryk, som virker flot på enhver væg. Dit foto bliver trykt på en 4 mm tyk akrylglasplade, og forstærkes på bagsiden med en aludibondplade. Takket være denne materialesammensætning får du et fantastisk flot fotoprodukt med en særlig dybdevirkning.

 • Flot optik - som i et galleri
 • Vægophæng på bagsiden (inkluderet i prisen)
 • Stort udvalg af formater: fra 20 x 20 cm og helt op til 100 x 150 cm
 • Hurtig levering: Klar til forsendelse inden for ca. 5 hverdage

Flere ideer til dit galleritryk

Galleritryk med personlig fotocollage

 • Brug lige netop de billeder, du vil - saml f.eks. billederne fra årets store begivenhed!
 • Vælg mellem mange forskellige layoutskabeloner.

Galleritryk med afrundede hjørner

 • Mange designmuligheder med mange forskellige layouts og skabeloner - noget for enhver smag.
 • Fås i målene: 20 x 30, 30 × 40, 60 × 60 og 60 × 80 cm.

Find ud af mere om vores galleritryk

Se denne video for at danne dig et endnu bedre indtryk af dette højkvalitative vægbillede.

Fordele ved vores galleritryk

Se denne video for at danne dig et endnu bedre indtryk af dette højkvalitative vægbillede.

FAQ - Få svar på de hyppigst stillede spørgsmål til vores galleritryk

 • Hvad er prisen på galleritrykket?
  Hvad er prisen på galleritrykket?
  Prisen på dit vægbillede afhænger af, hvilket format og hvilken størrelse du foretrækker. Vi anbefaler dig at prøve prisberegneren lidt længere oppe på side, eller at kigge i vores prisliste!
  Du kan få galleritrykket fra kun kr. 259,00 (måler 20 × 20 cm).
 • Hvad skal jeg være opmærksom på?
  Hvad skal jeg være opmærksom på?

  Det er klart, at kvaliteten af dit galleritryk afhænger af selve fotoet, du vælger til det. Sørg for at vælge et foto af tilskrækkelig kvalitet. Er opløsningen ikke høj nok, vil du få vist en advarselstrekant, når du designer dit produkt.
  Derudover skal du være opmærksom på, at det ikke efterfølgende er muligt at bore huller i vægbilledet - hav det i baghovedet, når du vælger et vægophæng til dit galleritryk. • Hvilke formater kan jeg vælge mellem?
  Hvilke formater kan jeg vælge mellem?

  Vi har et passende vægbillede til enhver væg! Vores galleritryk passer på selv den mindste væg - vores mindste format er på kun 20 x 20 cm. Har du megen plads, der skal udfyldes, kan du også bestille galleritryk med en længde på over 1 meter.
  Du kan desuden vælge mellem flere forskellige udretninger og sideforhold: Vores galleritryk fås i både 1:2, 2:3, 4:3 og 16:9 såvel som panoramaformat. Du finder med sikkerhed et format, der passer til lige netop dit foto og din væg! • Hvordan og hvor kan jeg lave mit galleritryk?
  Hvordan og hvor kan jeg lave mit galleritryk?

  Det går hurtigt, nemt og bekvemt ved Pixum! Design dit galleritryk i den gratis Pixum fotounivers software, i vores onlineeditor eller direkte fra mobilen i Pixum fotounivers app! Dit motiv trykkes med højkvalitativt 7-farvetryk - et vægbillede med særligt høj farveintensitet- og skarphed.

 • Hvad har I af alternativer til galleritrykket?
  Hvad har I af alternativer til galleritrykket?

  Ved Pixum finder du utallige muligheder for at forskønne hjemmets vægge! Lav dit eget fotolærred, din egen fotoplakat, dit eget foto på træ eller ét af vores mange andre vægbilleder - se gerne vores oversigt over alle vægbilleder. Fælles for alle vores vægbilleder er, at de alle designes med lige netop dét foto, der passer til din stue, dit børneværelse eller dit kontor!

Galleritryk: Et strålende blikfang

Galleritryk: Et strålende blikfang

Galleritrykkets høje kvalitet opnås ved en kombination af flere materialer. Billedets bagside består af en 3 mm tyk aludibondplade: En polyethylenkerne omgivet af 2 aluminiumsplader. Disse materialer forstærker det 4 mm tykke akrylglas, der udgør vægbilledets forside. Dette skaber en imponerende dybdevirkning. Dit motiv er godt beskyttet mellem lagene af glas og aludibond.

Særlige egenskaber

Særlige egenskaber

 • Beskyttelse: Motivet befinder sig mellem flere lag, og er dermed godt beskyttet. Selv UV-stråler når ikke dit motiv (UV-beskyttelse).
 • Forholdsvist let vægt: Godt nok vejer et galleritryk noget mere end andre af Pixums vægbilleder - galleritrykket er dog betydeligt lettere end rigtige glasrammer!
 • Brudsikker: Det kraftige akrylglas er meget mere brudsikkert end normalt glas.
 • Formstabilt: Galleritrykket, med sine forskellige materialer og lag, er lavet på en måde, der sikrer, at det - selv ved større formater - er meget formstabilt.
 • Ædelt: Takket være de særligt udvalgte materialer og det kraftige glaslag fremstår glastrykket særdeles ædelt og højkvalitativt. Udseendet minder om billeder i rigtige gallerier.
Tilgængelige formater & størrelser

Tilgængelige formater & størrelser

Vi tilbyder dig et stort udvalg af formater - uanset om du ønsker dit galleritryk i høj- eller tværformaet, i sideforholdet 1:2, 2:3, 4:3, 16:9, kvadratisk eller panorama, så finder du det ved os! Vælg blandt vores 50 forskellige størrelser lige netop den størrelse, der passer til dit motiv! Den mindste størrelse er 20 x 20 cm, og dermed det perfekte grundlag til det lille pletskud. Har du nogle store, flotte landskabsfotos vil de helt sikkert gøre sig godt på f.eks. 100 x 150 cm - giv dine flotte billeder den kvalitet og størrelse, de fortjener!

Pixums trykkvalitet

Pixums trykkvalitet

Pixums galleritryk trykkes med det velkendte og populære 7-farvedirekttryk. Denne trykmetode gør, at billederne virker levende, og det trykte foto er skarpt ned til mindste detalje. Dit foto trykkes direkte på aludibondpladen, og takket være kombinationen med det tykke glas opstår en flot dybdevirkning, der nærmest kan sammenlignes med en 3D-effekt!

Vægophæng

Vægophæng

 • Skinnesystemet: Ved de mindste galleritrykformater består skinnesystemet af en enkelt aluminiumskinne der monteres øverst på galleritrykkets bagside, og skaber en afstand på ca. 10 mm. til væggen.
 • Skinnesystemet: Ved de øvrige formater er skinnesystemet en ramme om alle vægbilledets sider monteres på bagsiden, inden det sendes til dig, og gør det nemt at hænge galleritrykket op på væggen. Skinnesystemet vil ikke være synligt, når billedet hænger på væggen. Skinnesystemet er inkluderet i prisen ved de største formater af glastrykket. Afstand til væggen: 10 mm.
 • Skruesystemet: Glastrykket monteres vha. forborede huller og 4 skruer, som sendes med. Skruesystemet kan bære en høj vægt. De dekorative skruer vil være synlige på galleritrykkets forside. Afstand til væggen: 2 cm.
 • Kantbeslag: Hvis du vil undgå boringer i selve billedet, bør du vælge kantbeslaget, hvor billedet nærmest "klemmes" fast. Beslagene vil være synlige på forsiden. Afstand til væggen: 2 cm.
Bestillingsprocessen - sådan gør du

Bestillingsprocessen - sådan gør du

 1. Ét klik på "Design nu" nedenfor, og så kan du begynde! Vælg først en størrelse og et format. Efterfølgende kan du vælge et af de 4 tilgængelige vægophæng.
 2. Nu kan du uploade dit foto vha. og så kan du ellers redigere det, som det passer dig, med de forskellige værktøjer.
 3. Når du er færdig, lægger du produktet i indkøbsvognen, kontrollerer, at alle oplysninger er korrekte, går til kassen... og inden for få dage er dit personlige galleritryk fremme!

Hvad vores kunder synes om galleritrykket

Det synes vores kunder om galleritrykkene