GALLERITRYK - ET VÆGBILLEDE MED STIL

• Elegant vægbillede i topkvalitet
• Dit foto bag 4 mm tykt akrylglas
• Et vægbillede med en særlig glans & dybde
• Vælg mellem mange formater

Lav dit eget galleritryk
TESTVINDERKVALITET MED TILFREDSHEDSGARANTI

Et vægbillede i en kvalitet, der er et galleri værdigt!

Lav her

Galleritrykket: Pixums mest eksklusive vægbillede

Det mest eksklusive vægbillede, som vi har i vores vægbilledsortiment, er vores galleritryk, som virker flot på enhver væg. Dit foto bliver trykt på en 4 mm tyk akrylglasplade, og forstærkes på bagsiden med en aludibondplade. Takket være denne materialesammensætning får du et fantastisk flot fotoprodukt med en særlig dybdevirkning.

 • Flot optik - som i et galleri
 • Vægophæng på bagsiden (inkluderet i prisen)
 • Stort udvalg af formater: fra 20 x 20 cm og helt op til 100 x 150 cm
 • Hurtig levering: Klar til forsendelse inden for ca. 5 hverdage

Find ud af mere om vores galleritryk

Se denne video for at danne dig et endnu bedre indtryk af dette højkvalitative vægbillede.

Fordele ved vores galleritryk

Se denne video for at danne dig et endnu bedre indtryk af dette højkvalitative vægbillede.

Hvad vores kunder synes om galleritrykket

Det synes vores kunder om galleritrykkene
Hvad kommer mit galleritryk til at koste?

Prisberegner: Sammenlign de forskellige formater

Sammenlign nemt og bekvemt priserne på galleritrykket, afhængigt af format og vægophæng - det gør det nemmere at beslutte, hvilket galleritryk der passer til lige netop dine ønsker.

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  FAQ - Få svar på de hyppigst stillede spørgsmål til vores galleritryk

  • Hvad er prisen på galleritrykket?
   Hvad er prisen på galleritrykket?
   Prisen på dit vægbillede afhænger af, hvilket format og hvilken størrelse du foretrækker. Vi anbefaler dig at prøve prisberegneren lidt længere oppe på side, eller at kigge i vores prisliste!
   Du kan få galleritrykket fra kun kr. 219,00 (måler 20 × 20 cm).
  • Hvad skal jeg være opmærksom på?
   Hvad skal jeg være opmærksom på?

   Det er klart, at kvaliteten af dit galleritryk afhænger af selve fotoet, du vælger til det. Sørg for at vælge et foto af tilskrækkelig kvalitet. Er opløsningen ikke høj nok, vil du få vist en advarselstrekant, når du designer dit produkt.
   Derudover skal du være opmærksom på, at det ikke efterfølgende er muligt at bore huller i vægbilledet - hav det i baghovedet, når du vælger et vægophæng til dit galleritryk.  • Hvilke formater kan jeg vælge mellem?
   Hvilke formater kan jeg vælge mellem?

   Vi har et passende vægbillede til enhver væg! Vores galleritryk passer på selv den mindste væg - vores mindste format er på kun 20 x 20 cm. Har du megen plads, der skal udfyldes, kan du også bestille galleritryk med en længde på over 1 meter.
   Du kan desuden vælge mellem flere forskellige udretninger og sideforhold: Vores galleritryk fås i både 2:1, 3:2, 4:3 og 16:9 såvel som panoramaformat. Du finder med sikkerhed et format, der passer til lige netop dit foto og din væg!  • Hvordan og hvor kan jeg lave mit galleritryk?
   Hvordan og hvor kan jeg lave mit galleritryk?

   Det går hurtigt, nemt og bekvemt ved Pixum! Design dit galleritryk i den gratis Pixum fotounivers software, i vores onlineeditor eller direkte fra mobilen i Pixum fotounivers app! Dit motiv trykkes med højkvalitativt 7-farvetryk - et vægbillede med særligt høj farveintensitet- og skarphed.

  • Hvad har I af alternativer til galleritrykket?
   Hvad har I af alternativer til galleritrykket?

   Ved Pixum finder du utallige muligheder for at forskønne hjemmets vægge! Lav dit eget fotolærred, din egen fotoplakat, dit eget foto på træ eller ét af vores mange andre vægbilleder - se gerne vores oversigt over alle vægbilleder. Fælles for alle vores vægbilleder er, at de alle designes med lige netop dét foto, der passer til din stue, dit børneværelse eller dit kontor!

  • Galleritryk: Et strålende blikfang

   Galleritryk: Et strålende blikfang

   Galleritrykkets høje kvalitet opnås ved en kombination af flere materialer. Billedets bagside består af en 3 mm tyk aludibondplade: En polyethylenkerne omgivet af 2 aluminiumsplader. Disse materialer forstærker det 4 mm tykke akrylglas, der udgør vægbilledets forside. Dette skaber en imponerende dybdevirkning. Dit motiv er godt beskyttet mellem lagene af glas og aludibond.

   Design nu
  • Særlige egenskaber

   De vigtigste detaljer

   • Beskyttelse: Motivet befinder sig mellem flere lag, og er dermed godt beskyttet. Selv UV-stråler når ikke dit motiv (UV-beskyttelse).
   • Forholdsvist let vægt: Godt nok vejer et galleritryk noget mere end andre af Pixums vægbilleder - galleritrykket er dog betydeligt lettere end rigtige glasrammer!
   • Brudsikker: Det kraftige akrylglas er meget mere brudsikkert end normalt glas.
   • Formstabilt: Galleritrykket, med sine forskellige materialer og lag, er lavet på en måde, der sikrer, at det - selv ved større formater - er meget formstabilt.
   • Ædelt: Takket være de særligt udvalgte materialer og det kraftige glaslag fremstår glastrykket særdeles ædelt og højkvalitativt. Udseendet minder om billeder i rigtige gallerier.
   Design nu
  • Tilgængelige formater & størrelser

   Tilgængelige formater & størrelser

   Vi tilbyder dig et stort udvalg af formater - uanset om du ønsker dit galleritryk i høj- eller tværformaet, i sideforholdet 2:1, 3:2, 4:3, 16:9, kvadratisk eller panorama, så finder du det ved os!
   Har du god plads på væggen, kan du evt. dekorere den med flere galleritryk i forskellige størrelser.

   Vælg blandt vores 50 forskellige størrelser lige netop den størrelse, der passer til dit motiv! Uanset om du foretrækker et lille galleritryk eller ét stort i panoramaformat, kan du finde det rigtige ved Pixum. Den mindste størrelse er 20 x 20 cm, og dermed det perfekte grundlag til det lille pletskud. Har du nogle store, flotte landskabsfotos vil de helt sikkert gøre sig godt på f.eks. 150 x 100 cm - giv dine flotte billeder den kvalitet og størrelse, de fortjener!

   Design nu
  • Pixums trykkvalitet

   Hvis kun det bedste er godt nok til dine vægge

   Pixums galleritryk trykkes med det velkendte og populære 7-farvedirekttryk. Denne trykmetode gør, at billederne virker levende, og det trykte foto er skarpt ned til mindste detalje. Dit foto trykkes direkte på aludibondpladen, og takket være kombinationen med det tykke glas opstår en flot dybdevirkning, der nærmest kan sammenlignes med en 3D-effekt!

   Design nu
  • Vægophæng

   4 forskellige vægophæng: Valget er dit

   Du kan vælge mellem 4 forskellige vægophæng til dit galleritryk:

   • Spejlblik: Vægophænget monteres på galleritrykkets bagside, og skaber en afstand på ca. 10 mm. til væggen. Spejlblikket kan kun vælges ved køb af ét af de mindste galleritryk-formater (og er da sågar inkluderet i prisen).
   • Skinnesystemet: Skinnesystemet monteres på bagsiden af vægbilledet, inden det sendes til dig, og gør det nemt at hænge glastrykket op på væggen. Skinnesystemet vil ikke være synligt, når billedet hænger på væggen. Skinnesystemet er inkluderet i prisen ved de største formater af glastrykket. Afstand til væggen: 10 mm.
   • Skruesystemet: Glastrykket monteres vha. forborede huller og 4 skruer, som sendes med. Skruesystemet kan bære en høj vægt. De dekorative skruer vil være synlige på galleritrykkets forside. Afstand til væggen: 2 cm.
   • Kantbeslag: Hvis du vil undgå boringer i selve billedet, bør du vælge kantbeslaget, hvor billedet nærmest "klemmes" fast. Beslagene vil være synlige på forsiden. Afstand til væggen: 2 cm.
   • Inden du bestiller, bør du overveje, hvordan og hvor du vil hænge dit vægbillede. Det er desværre ikke muligt selv at bore huller i materialet efterfølgende. Se vores mange forskellige vægbilleder og få tips og tricks på vores vægbilledeside, og design dit helt personlige galleritryk med dit foto i dag!

   Design nu
  • Bestillingsprocessen - sådan gør du

   Sådan laver og bestiller du dit personlige galleritryk ved Pixum

   Læs her, hvordan du nemt og bekvemt kan bestille dit galleritryk i vores onlineeditor:

   1. Ét klik på den orange knap "Design nu" nedenfor, og så kan du begynde! Vælg først en størrelse og et format.
   2. Efterfølgende kan du vælge et af de 4 tilgængelige vægophæng.
   3. Nu kan du uploade dit foto vha. den blå knap i venstre side af editoren.
   4. Vha. "drag & drop" kan du hive dit foto hen i midten af billedet, og så kan du ellers redigere det, som det passer dig, med de forskellige værktøjer. Du kan f.eks. ændre fotoets retning, farvekontrasten og beskære fotoet.
   5. Når du er færdig, lægger du produktet i indkøbsvognen, kontrollerer, at alle oplysninger er korrekte, går til kassen... og inden for få dage er dit personlige galleritryk fremme!
   Design nu

  Flere ideer til dit galleritryk

  Galleritryk med personlig fotocollage

  • Brug lige netop de billeder, du vil - saml f.eks. billederne fra årets store begivenhed!
  • Vælg mellem mange forskellige layoutskabeloner.

  Galleritryk med afrundede hjørner

  • Mange designmuligheder med mange forskellige layouts og skabeloner - noget for enhver smag.
  • Fås i målene: 30 x 20, 40 × 30, 60 × 60 og 80 × 60 cm.