Pixum bordkalender

I vores store udvalg af bordkalendere finder du også en bordkalender netop i din smag og til dit behov. Lav din individuelle kalender med dine personlige fotos og giv dit skrivebord et særligt blikfang.
Filter
Filtrer resultaterne
Variant
Udretning
Størrelse
papirvariant

*inkl. moms, ekskl. porto

* Leveringsomkostningerne finder du i vores aktuelle  prisliste.

Vejledning og tips til bordkalenderen

Individuel bordkalender stående

Lav en individuel bordkalender stående med Pixum fotounivers softwaren og benyt dig af de mange muligheder, som du har i Pixum fotounivers softwaren til kalenderdesign.

Pixum's
tip

De hyppigste spørgsmål til bordkalenderen - vi har svarene!

Det synes vores kunder om Pixum bordkalenderen
Lav din personlige Pixum bordkalender

Opdag de mange forskellige muligheder

Enten som planlægningskalender eller som enkel stående bordkalender - Pixum bordkalenderen fås i mange varianter. Alle bordkalendere bliver produceret på premiumpapir mat, et flot og robust papir. Din kalender kan derfor uden videre tåle at blive brugt meget og der efterlades ingen fingreaftryk. Du kan ligeledes skrive i bordkalenderen med en blyant eller kuglepen. I Pixum fotounivers softwaren kan du allerede ved design af kalenderen indgive fødselsdage og andre vigtige dage. Så er du sikker på ikke at glemme en vigtig dag eller begivenhed.

Perfekt som gave: Bordkalenderen kvadratisk

Leder du efter en gave, så er en Pixum bordkalender det helt rigtige produkt til en gave. Du kan mellem blandt mange forskellige layouts og designs. Med dit valgte layout og design får du et enestående kalenderprodukt.

Lav en bordkalender hurtigt og let med Pixum

Dit personlige blikfang til skrivebordet kan du lave ganske enkelt selv. Til bordkalenderen kan du vælge mellem tre bestillingsmuligheder. Hurtigst er det i onlinedesigneren direkte på vores hjemmeside. Eller Pixum fotounivers softwaren, som kan downloades gratis. Med Pixum fotounivers softwaren har du et meget større udvalg af layouts, designs etc. Vil du lave en kalender, mens du er på farten, er det hurtigst og lettest at anvende Pixum app'en. Med app'en kan du ganske let med dine fotos på den mobile enhed lave din kalender og bestille den. Har du spørgsmål til design eller bestilling, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Andre kalendervarianter fra Pixum