Luksuscovers mobilcovers

Vælg din mobilenhed

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

Produktinformationer

Luksuscoveret beskytter din smartphone med en robust og samtidig tynd skal. Det stød- og ridsefaste tryk vil sprede glæde i meget lang tid.
  • Hvidt cover med fuldfladet tryk også på kanten, som gør din smartphone til et blikfang, uanset fra hvilken vinkel man ser den
  • Ekstra langtidsholdbart 8-farvetryk til særligt farveintensive billeder
  • Optik: mat eller glans

Luksuscoveret fra Pixum

Kun det bedste til dine kære.

En der står dig nært har netop købt en ny smartphone, og du vil gerne overraske ham eller hende med et flot mobilcover? så skal det selvfølgelig kun være det bedste af det bedste.

Hos Pixum kan du bestille den passende beskyttelse til en række af forskellige smartphonemodeller. Og du bestemmer helt selv med hvilket motiv.

Den perfekte gave - luksuscover

Luksuscoveret fra Pixum er af flere årsager den perfekte gave. Du forærer et højkvalitativt produkt, som overbeviser gennem funktion og optik. Den robust forarbejdede hårde skal er samtidig utrolig tynd og omklamrer telefonen på bedste vis. Coveret er ikke kun betrykt på bagsiden. Nej, hele overfladen er udnyttet til sidste millimeter op ad kanten. En trykproces med 8 i stedet for som normalt 4 farver sikrer brillante farver, uafhængigt af dit valgte motiv. Lakken som forsegler og hærder trykket er også selv stød- og ridsefast, hvilket giver dig glæde med mobilcoveret i lang lang tid.

  • Med udskæring til kamera og alle porte
  • Med kanttryk, som går din mobil til et blikfang uanset fra hvilken vinkel den ses
  • Ekstra robust 8-farvetryk til særligt farveintensive billeder

Forær med et selvdesignet luksuscover noget ganske særligt

Med et selvdesignet mobilcover fra Pixum kan du give en gave, der ikke bare er praktisk, men også i bedste premiumkvalitet og selvlavet. På hjemmesiden kan dekorere det valgte luksuscover lige som du vil med fotos, grafiske elementer eller tekst. Designet er legende let. Placer et familiebillede eller familiens hund eller kat på luksuscoveret, så modtageren altid har billedet med sig. Eller benyt et flot mønster som baggrund og dekorer coveret med et stort udvalg af stickers, som vil gøre mobilen endnu mere individuel. Du kan også tilføje modtagerens navn, så er der nemlig aldrig tvivl om vis telefon man har i hånden.

Vis mere » Vis mindre »

Se også vores andre varianter af mobilcovers

Det synes vores kunder om luksuscovers mobilcovers