Holdspillertøj - Pixum sponsorerer jeres hold!

Spar op til 50 % på holdtøj fra Pixum

Vi er allerede sponsor og trykpartner for blandt andet det tyske håndboldforbund og den tyske håndboldbundesliga, DKB , og vi vil nu også i gang med at støtte lokalsporten i Danmark. Derfor har vi indgået et klubtøjssamarbejde med Sport24.dk, som alle sportsforeninger vil kunne profitere af.

Spillertøj til hele holdet

Når du køber spillertøj fra Pixum, yder vi et tilskud, så din sportsforening kan købe holdtøjet billigere. Uanset om du bestiller holdsæt fra Adidas, Hummel eller Nike, kan du få spillernavne og -numre trykt på alle sæt.

Tøjet fås i mange forskellige størrelser, så du kan få tøj til hold i alle aldersklasser. Alle trøjer har et Pixum-logo på brystet, ligesom du kan få dit klublogo trykt på tøjet.

Det er legende let at bestille

Lav i holdsportskonfiguratoren på www.pixum-sport.dk et komplet sæt spillertøj til dit hold med Pixum-logo til din klub eller sportsforening, og få tilskud på op til 50 % af købsprisen og en flot XXL-plakat af holdet til klubhuset.

Sådan bestiller du spillertøj til dit hold

  1. Klik dette link
  2. Vælg mellem hhv. fodbold/håndbold og børn/voksne
  3. Design spillersættene og vælg antal
  4. Pixums logo vil automatisk blive trykt på brystet
  5. Upload evt. foreningens/klubbens logo
  6. Afgiv bestillingen

Følgende hold har indsendt deres holdbillede

Fredericia FF

Fredericia FF

U13 drengene flasher deres nye spillersæt. Alle spillerne har købt spillersæt med eget nr fra 1-99.

Fredericia FF. Årgang 2005, U13

U13 drengene blev for i øvrigt regionsmestre d. 28. februar 2018 - Tillykke med det

* Juridiske forbehold vedr. "indsendelse af et holdbillede til Pixum"

1. Ved deltagelse i holdtøjskonkurrencen giver deltageren Pixum tidsmæssige og indholdsmæssige ubeskrænkede rettigheder til vederlagsfrit brug af det uploadede billedmateriale til PR-arbejde. Det omfatter muligheden for offentliggørelse og udbredelse, afbildning og omdeling i forbindelse med fremme af egen virksomhed og selvpromovering af Pixum. Dette vil udelukkende ske i sammenhæng med ovennævnte konkurrence, og i den dertil følgende kommunikation, som deltageren har deltaget i. Denne tilladelse omfatter brugen af de indsendte fotos til:

a. Offentliggørelse på internettet og på de sociale medier.
b. Offentliggørelse i andre publikationer, også offentliggørelse gennem tredjemand i pressemeddelelser.
c. Selvpromovering af Pixums ydelser.

For en derudover kommerciel brug af materialet behøves en særskilt tilladelse fra deltageren.

2. Ved deltagelsen bekræfter du, at du er rettighedsindehaver af det indsendte billedmateriale, at du har den fulde ret til brugen af materialet og at materialet ikke er i strid med tredjemandsrettigheder. Hvis en eller flere personer er afbilledet, bekræfter du, at deres rettigheder til egen afbildning ikke overtrædes, og at disse personer er indforståede med en evt. offentliggørelse af billedet. En sådan bekræftelse kan også i evt. tvivlstilfælde blive forlangt skriftligt. Hvis tredjeperson skulle melde sig vedrørende overtrædelse af dennes rettigheder til tekst og billedmateriale, så træder du ved evt. sagsanlæg og sagsomkostninger i Pixums sted.

3. Retten til offentliggørelsen af billedmateriale i henhold til offentliggørelsesbestemmelserne overdrages vederlagsfrit.

4. Med indsendelsen af billedmaterialet erklærer deltageren sig enig i deltagelsesbestemmelserne. Udelukket er medarbejdere ved Pixum og deres husstand.