Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefonåbningstider før jul
Ma. - Sø.: kl. 9:00 - 22:00

Menu
Eksklusiv gaveæske

Den flotte gaveæske med magnetlukning gør udpakningen af din Pixum fotobog ekstra særlig!

Indsættelse af video i fotobog skridt for skridt

Takket være smartphones & co. er det efterhånden blevet ganske let at lave videoer i høj kvalitet, uden brug af særligt udstyr her. Men hvad gør du egentligt nu med dine videoer, det være sig fra ferien, familieudflugten, datterens konfirmation? Gemt på harddisken bidrager de ikke meget til underholdingen. Pixum har derfor gjort det muligt at indsætte videosekvenser i Pixum fotobøgerne i Pixum fotounivers softwaren - det er noget som enhver kan gøre - uanset om man er et teknisk geni eller ej.

Her finder du tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Video i fotobogen - hvordan virker det?

Måske spørger du nu dig selv, hvordan man kan fastholde et bevægeligt billed i et statisk medium som en fotobog. Selvfølgelig kan du ikke se videoen direkte i fotobogen bortset fra en filmstribe. Takket være de moderne smartphones og tablets ligesom QR-scanneren (en gratis app) kan du afspille videoen med den indbyggede QR-kode. Denne QR-kode aflæser du i QR-app'en med din smartphones/tablets kamera, herefter bliver din video indspillet og du kan afspille videoen.

Indsætte video: sådan virker det

I sidste ende indsætter du videoer i en fotobog på samme måde, som du indsætter fotos. Se afbildningen med hjælpeteksten i Pixum fotounivers softwaren.

For at indsætte din videosekvens i fotobogen klikker du i første omgang i nederste venstre hjørne på "billeder & videoer" og vælger herefter den mappe, hvor du har din video liggende. Du genkender en video i modsætning til et foto på den sorte filmstribe omkring videoen, som man tidligere har kendt det fra dias.

Vælg den ønskede video og træk den over i fotobogen på den ønskede side med venstre mus holdt nede og giv slip. Videoen indsættes i pladsholderen, hvis du slipper videosekvensen i en pladsholder. Derudover tilføjes der automatisk en QR-kode, som du ser på vores eksempel i øverste venstre hjørne. Videoen er nu integreret i fotobogen (fjerner du denne QR-kode, der oprettes, kan videoen i fotobogen efterfølgende ikke afspilles - uden denne QR-kode er funktionen ikke mere mulig) - herefter er det ikke nødvendigt at foretage mere. I indkøbsvognen ved fotobogen vælger du senere om videosekvensen skal lagres i 3 år, 5 år, 10 år eller 30 år (hvor længe videoen skal lagres bestemmer i sidste ende prisen for den enkelte videosekvens).

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

Sammensætte filmstriber af flere enkeltbilleder

Når du indsætter en video i din fotobog vises der som standard kun et enkeltbilled fra selve videoen. Denne indstilling kan du dog selv ændre. Dobbeltklik blot med venstre mus på videoen i fotobogen, herefter åbnes et vindue med "rediger video". Her har du nu flere indstillingsmuligheder:

 • Antal billedfelter: Standard er 1 billedfelt. Vælg med pilen et højere antal billedfelter. Forhåndsvisningen her tilpasses med det samme.
 • Tegn filmstrimmel: Hvis du ikke vil have en filmstrimmel omkring det enkelte billed, fjerner du blot fluebenet her og det vises med det samme uden filmstrimmel.
 • Indspil video: Hvis du vil have videosekvensen drejet, kan du dette med denne mulighed. Hvert klik svarer til en drejning på 90° med uret.
 • Vis alle billederne: Her vises alle enkeltbilleder, som din video består af. Du kan selv vælge hvilket billed, der skal vises i fotobogen som video ved at klikke med venstre mus på billedet og holde fast og trække det op i det øverste billedfelt og give slip. Så ser du, hvordan dette ændrer sig i forhåndsvisningen.

Bekræft nu "rediger video" med "OK" og den redigerede videosekvens ses med det samme i fotobogen.

Opdag vores temaverdener

Do it yourself

Find inspiration til spændende gør-det-selv-fotoprojekter, som du let selv kan omsætte ud fra din smag!

Familie

Lad dig inspirere af Pixums idéer til, hvad du kan lave sammen med familien, som du samtidigt kan få uforglemmelige fotogaver ud af.

Husk bogtitlen

Afspil videosekvens med smartphone eller tablet

For at afspille en videosekvens fra en færdig fotobog, som du har i hånden er det nødvendigt med en såkaldt QR-scanner, der fås som app til smartphone/tablet. Hvilken QR-scanner der er bedst er helt individuelt og derfor ikke noget, som vi konkret går ind på.

Med QR-scanneren aflæses selve QR-koden og videoen kan derefter ses direkte på din smartphone eller tablet.

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android