Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag selv Pixum fotobogen

Få her kendskab til de mange designmuligheder til din personlige Pixum fotobog. Fasthold for tid og evighed dine særlige øjeblikke!

Det perfekte format til din bryllupsfotobog

Et bryllup er en særlig begivenhed i livet og fortjener også at blive fastholdt på en værdig måde fx i en Pixum fotobog! Naturligvis hører der en masse fotos med til et bryllup, som efterfølgende skal kigges igennem og hvor mange skal sorteres fra igen. Så snart det er sket, kan der startes på at designe fotobogen. Men hvordan starter du på bedste vis? I denne artikel drejer det sig om det rigtige valg af format, papirtype og valget af indbinding. Valget af de rigtige motiver spiller ligeledes en vigtig rolle, men vil ikke blive beskrevet i denne her artikel. Læs fx mere i denne artikel eller dette tip, for at få flere tips og idéer!

Temaverden: Bryllup

Opdag de spændende idéer til før, under og efter bryllupsfesten. Kreative deko-idéer, designmuligheder or minder fra drømmebrylluppet.

En flot påklædning til dine minder

Pixum fotobøgerne fås i mange forskellige størrelser og formater. Til hvert format findes der en anledning, der vil passe perfekt. Et bryllup er noget stort, en speciel oplevelse, en dag, som man aldrig glemmer! En så stor oplevelse bør også fastholdes i en større fotobog. Særligt egnet er her fotobogen i XXL-tværformat, som danner den passende ramme om flotte fotos af brylluppet og festen bagefter. Hermed sættes motiverne flot i fokus! Udover formatet spiller valget af papirtype ligeledes en betydelig rolle. Vores premiumpapir mat byder dig ikke blot på en flot baggrund til dine bryllupsfotos, men giver dig samtidigt mulighed for valg af indbindinger i høj kvalitet. Vælg fx kunstlæder som indbinding til din fotobog. Men du træffer selv det store valg her!

Enkel og let design med Pixum fotounivers softwaren

Vores Pixum fotounivers software byder på alt, hvad du skal bruge til at designe din fotobog! Vælg ved start af softwaren produktet "Pixum fotobog" og derefter formatet "XXL tværformat". Herefter kommer du frem til valg af papirtype. Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere hver papirtype med enhver indbinding. Derfor anbefaler vi generelt vores premiumpapir mat. Med denne papirtype har du de fleste valgmuligheder og det i en høj kvalitet! På højre side ser du en liste med mulige indbindinger og papirtyper, så du ganske let har et overblik her. Efter valg af papir, kan du allerede gå i gang med at designe din fotobog!

Pixum tip

Med et klik på den grå knap nederst i højre side kan du efterfølgende ændre produktegenskaber som indbinding, sidetal og papirtype.

Tips til Pixum fotokalenderne

Opdag her de mange designmuligheder du har, når du vil lave din helt egen Pixum fotokalender.

Flere tips, tricks og idéer rundt om din brylllupsfest finder du i vores temaverden bryllup! Find her gode idéer til design af takkekort eller hvad du skal give i bryllupsgave til én - kig forbi og lad dig inspirere!

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers-softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum-appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne