Pixum baby-fotobog

Overrask de mindste med flotte billeder af deres søskende, mor, far og dem selv! Med den fine Pixum baby-fotobog kan familiens mindste gå på opdagelse med sin helt personlige, første bog.

Lav online her

Pixum baby-fotobog til kun kr. 199,00

Den nye Pixum baby-fotobog er en helt særlig gave. Med afrundede hjørner og særligt tykke sider passer baby-fotobogen særligt godt i de små hænder. Design din Pixum baby-fotobog ud fra din fantasi med vores online-designer.

Særlige egenskaber

Afrundede hjørner

De afrundede hjørner gør baby-fotobogen særligt børnevenlig. Således kan selv de mindste bladre i fotobogen uden at komme til skade.

22 sider, 22 billeder

Med bare 22 billeder kan du fremtrylle en børnevenlig Pixum baby-fotobog. Designtip: Indsæt kun billeder på hver anden side, og benyt siden over for til en passende tekst til billedet.

Særligt tykke sider

Det ekstra kraftige kvalitetspapir kacheres på begge sider af et stykke kraftigt karton. Den hvide kunststof-spiralryg holder bogen optimalt sammen.

Nyt kvadratisk format

Pixums baby-fotobog giver med sine 14 × 14 cm. god plads til barnets yndlingsmotiver, og gør fotobogen praktisk og nem at have med over alt.

Oversigt over dine fordele

Kvalitet

Service

Hurtig levering

Pixum tip

Designtip: Børnehavebog
Indsæt kun billeder på hver anden side og udnyt de tomme sider til forklarende tekster til billederne, tegninger fra barnet mm.