Vær kreativ!

Gør dit hjem til noget helt særligt med flotte vægbilledprodukter fra Pixum!

Opdag her

Sådan tilføjer du tekst på et vægbillede

Du vil have tekst på dit vægbillede? Så hjælper Pixum fotounivers softwaren dig enkelt og let videre.

Sådan gør du

Indsætte tekstfelt på et vægbillede: Skridt for skridt

For at indsætte tekst bedes du venligst gøre som beskrevet nedenfor:

 1. Åbn dit vægbillede i Pixum fotounivers softwaren.
 2. Klik i symbollisten øverst i menuen "tekst" på "ny tekst" eller vælg tastekombinationen Alt + T.
 3. Gør tekstfeltet så stort, som du ønsker. For at gøre det klikker du på placeringen i editoren, hvor tekstfeltet skal starte og holder venstre mus nede og trækker tekstfeltet derover.
 4. Skriv den ønskede tekst. Du kan til enhver tid bearbejde teksten/tekstfeltet.

Bearbejde tekst på vægbilledet

Pixum fotounivers softwaren giver dig mange muligheder for at tilpasse din tekst til det ønskede layout. Du kan fx give dit tekstfelt en anden farve eller en anden skriftfarve og - størrelse. Du har følgende muligheder til rådighed:

 • andre baggrundsfarver
 • farvede bogstavskanter
 • fremhævning (fed, kursiv, understreget)
 • venstre-, højrejusteret, centreret, lige margener
 • variabel indvendig afstand

Du kommer til disse muligheder, idet du under skrifttypevalget klikker i feltet med de tre punkter og efterfølgende klikker på svensknøglen.

Udtryk dig på din egen måde

Hvorfor egentligt designe et vægbillede med tekst? I stedet for blot at lave et almindeligt fotolærred, kan tilføjelsen af tekst give dit vægbillede en endnu stærkere virkning.

Formuler evt. selv teksten eller brug et citat, der har en særlig betydning for dig personligt. Et tekstfelt kan i øvrigt også indeholde tal, hvis du f.eks. laver vægbilledet i forbindelse med din fødselsdag, årsdag, jubilæum el.l.

Tilføj en tekst til dit billede, eller lav et vægbillede kun med tekst. Der er mange forskellige muligheder for at designe et vægbillede med tekst:

 • Budskab af enhver art: En sjov talemåde, et klogt citat eller et personligt motto? alene eller med et passende motiv. Skriften, baggrunden og størrelsen kan du alt sammen ændre i Pixums onlinedesigner, alt afhængigt af dine personlige præferencer. Vægbilleder med personligt udvalgte budskaber er alletiders blikfang ? om på kontoret, toilettet eller i gangen. Måske som del af en fotocollage.
 • Årstal/datoer: Når du designer et vægbillede med et familiefoto, kan du vælge at tilføje folks alder eller blot den aktuelle dato. På et parfoto kan man f.eks. tilføje bryllupsdatoen eller den dato, hvor man har mødt hinanden.
 • Beskrivelser: Forestiller dit vægbillede et feriefoto, et hjemmelavet maleri eller et særligt godt hverdagsfoto, kan du tilføje en lille beskrivelse ? f.eks. en titel, en persons navn eller navnet på feriestedet.

Hvor flotte vægbilleder med tekstindhold kan se ud, kan du f.eks. se ved artboxONE. artboxONE er Pixums datterselskab, som tilbyder fede vægbilleder, mode o.l. Her finder du rigtige designartikler und smukke, sjove og bare geniale vægbilleder. Vægbilleder ved artboxONE er lavet af vidt forskellige kunstnere med hver deres stil, så du helt sikkert finder et, der passer ind i dit hjem.

» 3. Yderligere designmuligheder til dit vægbillede »

Formater & priser

Find prisen til dit individuelle Pixum vægbillede ved hjælp af prisberegneren, hvor du tilpasser produktegenskaberne ud fra dine ønsker:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Kreative designmuligheder

  Lad dig inspirere

  Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

  Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

  Kreativt design af dit Pixum vægbillede

  Er du på udkig efter inspiration til, hvordan du kan udsmykke hjemmets vægge. Uanset om du foretrækker et sjovt ordsprog, et klassisk familiefoto, kreative DIY-billeder eller noget helt fjerde, vil du kunne finde det rette ved Pixum!


  Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav direkte online på hjemmesiden.

   • Vores anbefaling:

    Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers softwaren

   • Utallige muligheder:

    Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers appen

   • Nemt design:

    Upload dine fotos direkte fra din mobile enhed til appen.

   • Vores anbefaling:

    Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

   fåes også til
   Android