Lav din kogebog med en Pixum fotobog
Lav din kogebog med en Pixum fotobog

Simpelthen lækker: design din Pixum fotobog som en personlig kogebog med dine egne opskrifter og billeder!

Saml dine yndlingsopskrifter i en kogebog med Pixum fotobog

At fastholde minder i en Pixum fotobog er for os ved Pixum en passion! Rigtigt mange mennesker holder af god mad og lækre kager, og mange laver det gerne selv, så hvorfor ikke lave en flot og personlig kogebog med alle yndlingsopskrifterne? På denne side giver vi dig en række tips til, hvordan du kan lave din egen kogebog.

De mest populære fotobogsformater

Format & størrelse Cover & indbinding Papirvariatn Pris & design
Pixum fotobog stor, højformat hardcover, limet ryg premiumpapir mat kr. 299,00 lav nu med onlinedesigner »
Pixum fotobog stor, tværformat hardcover, limet ryg premiumpapir glans kr. 409,00 lav nu med onlinedesigner »
Pixum fotobog XL, kvadratisk hardcover, layflat-indbinding fotopapier mat kr. 699,00 lav nu med onlinedesigner »
Pixum fotobog stor, tværformat hardcover, layflat-indbinding fotopapir glans kr. 479,00 lav nu med onlinedesigner »

Du har opskrifterne, vi har designmulighederne

En Pixum fotobog egner sig rigtigt godt som en kogebog, ikke bare på grund af de utallige designmuligheder, men også omfanget af formater. Du bestemmer helt selv, hvordan din personlige kogebog skal se ud.

En personlig kogebog passer perfekt til mange anledninger: måske har (barne)barnet lige fået lyst til at hjælpe til i køkkenet, måske du trænger til at få samling på alle dine opskrifter, eller måske du bare elsker at lave mad og/eller bage.

Indsæt billeder af retterne passende til opskrifterne. Indsæt også gerne billeder fra en hyggelig aften, hvor I spiste retten, og evt. sjove citater fra aftenen.

Sortér opskrifterne, og del dem op i forskellige kategorier, f.eks. i forretter, hovedretter og desserter. Brug de mange designmuligheder til at markere skiftet mellem de forskellige kategorier: Du kan vælge mellem forskellige skrifttyper, sidelayouts, rammer, cliparts, baggrundsfarver og meget mere.

Hvad koster en Pixum fotobog?

Vælg din fotobogs egenskaber for at beregne prisen:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her
  *De viste priser gælder for en Pixum fotobog med 26 sider.

  Din kogebog som en kreativ gave og til inspiration

  En helt personlig kogebog er en alletiders gaveidé - vi har et par forslag til, til hvilken anledning den kan foræres:

  • Jul: Giv f.eks. en kogebog til bedsteforældrene med dit barns livretter. Det gør det både sjovt og nemt for barnet og bedsteforældrene. Indsæt gerne nogle af barnets sjove bemærkninger.
  • Bryllup: En kogebog er også velegnet som bryllupsgave, hvor venner og/eller familie bidrager med hver deres yndlingsopskrift. Alle opskrifter samles så, og så er kogebogen klar til brudeparret. Måske de endda laver retterne til jer på et senere tidspunkt!

  Ganske få klik og bogen er færdig

  Det er meget let at lave en kogebog med Pixum. Du downloader den gratis Pixum fotounivers software, den er ligetil at betjene. Du navigeres gennem menuen lige til det produkt du ønsker at lave, helt uden at du mister overblikket. Har du installeret softwaren så kan du benytte alle dens funktioner og designmuligheder. Hvis kogebogen skal laves af flere personer, er det vigtigt, at alle har installeret ikke bare den samme version af softwaren, men også de brugte skrifttyper og cliparts. Du kan sende fotobogens filer til den næste forfatter, som så kan arbejde videre med bogen, eller du samler selv deres indhold og sætter den ind i bogen igen på et senere tidspunkt. Du kan altid gemme bogen hvor du er kommet til, og så arbejde videre en anden dag. Vi anbefaler dog at du først får sorteret billeder og opskrifterne inden du går igang, så du har et bedre overblik over indholdet og derved lettere kan sørge for den røde tråd gennem kogebogen!

  Det synes vores kunder om Pixum fotobog
  Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

  Pixums onlinedesigner

  Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

  Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

  Pixum fotounivers softwaren

  Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

  Pixum Appen

  Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

  Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.