Saml dine yndlingsopskrifter i en kogebog med Pixum fotobog

Det at fastholde emotionale øjeblikke i en Pixum fotobog, er vores passion. En fotobog fra Pixum vækker de dejligste minder til live igen og igen. Når disse oplevelser et opstået gennem maven, så skriv opskriften ned så du selv kan lave disse madretter igen. Opskrifterne kan du så samle i din helt egen kogebog med dine livretter! I denne artikel viser vi dig, hvordan du selv kan lave ein kogebog.

Julekalender med foto

Forsød december måned for dig selv eller én, du holder af - lav en julekalender med chokolade, små fotos eller som fyld-selv - naturligvis med dit yndlingsmotiv på forsiden!

Du har opskrifterne, vi har designmulighederne

Pixum fotobogen egner sig godt som en kogebog, ikke bare på grund af de utallige designmuligheder, men også omfanget af formater. Du bestemmer helt selv hvordan din personlige kogebog skal se ud. Grunden til at vælge en personlig kogebog kan være forskellige: den første gang dit barn er med til at bage, en bestået uddannelse som kok, dine livretter og fælles middage med familien eller vennerne. Da opskrifterne passer ved siden af det dertilhørende billede, kan du igen og igen tænke tilbage på den anledning hvor opskriften blev brugt sidst. Ud over opskrifterne kan du indsætte billeder fra komsammenen skrive små anekdoter fra begivenheden eller et view over hvad I gerne vil lave sammen på et senere tidspunkt. Opskrifterne kan sorteres ud fra de forskelligste kriterier og også ud fra helt din egen sortering og præsenteres på en særlig indbydende måde. Hertil har du et stort udvalg af designmuligheder til din rådighed. Det gælder bl.a. til valget af skrifttype, sidelayout, rammer og cliparts. Ideelt til en kogebog er en Pixum fotobog i tværformat, som kan indledes med et skønt forord til modtageren som så går over i en appetitlig indholdsfortegnelse. De følgende sider laves så afvekslende med et billede af madretten og på den modstående side opskriften med tilbehør og fremgangsmåde såvel som tips og idéer til kombinationer med andre retter. Til en kreativ præsentation af opskrifterne finder du i Pixum fotounivers softwaren talrige cliparts, som du kan benytte ved designet af din helt egen Pixum kogebog.

Hvad koster en Pixum fotobog?

Vælg din fotobogs egenskaber for at beregne prisen:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her
  *De viste priser gælder for en Pixum fotobog med 26 sider.

  Din kogebog som en kreativ gave og til inspiration

  Et fælles måltid forbinder - en personlige kogebog fra komsammenen er derfor en hjertelig gave:

  • Som en julegave til bedsteforældrene, når de har passet barnebarnet rigtigt meget. Opskrifterne er barnets livretter og de krydres med sjove formuleringer og anekdoter.
  • En kogebog er også en god idé som bryllupsgave: Venner og familie bidrager med hver deres opskrifter på deres livretter, disse samles så og en enkelt person laver så ud fra materialet kogebogen og medbringer den som gave til bruddeparret. Naturligvis er hver enkel opskrift også en indbydelse til at spise sammen på et senere tidspunkt.

  Du kan finde flere eksempler på individuelle kogebøger i vores kundeeksempler i Pixum fotobogsbiblioteket , hvor alle Pixum kunder kan offentliggøre deres egen Pixum fotobøger , såfremt de vil det.

  Ganske få klik og bogen er færdig

  Det er meget let at lave en kogebog med Pixum. Du downloader den gratis Pixum fotounivers software, den er ligetil at betjene. Du navigeres gennem menuen lige til det produkt du ønsker at lave, helt uden at du mister overblikket. Har du installeret softwaren så kan du benytte alle dens funktioner og designmuligheder. Hvis kogebogen skal laves af flere personer, er det vigtigt, at alle har installeret ikke bare den samme version af softwaren, men også de brugte skrifttyper og cliparts. Du kan sende fotobogens filer til den næste forfatter, som så kan arbejde videre med bogen, eller du samler selv deres indhold og sætter den ind i bogen igen på et senere tidspunkt. Du kan altid gemme bogen hvor du er kommet til, og så arbejde videre en anden dag. Vi anbefaler dog at du først får sorteret billeder og opskrifterne inden du går igang, så du har et bedre overblik over indholdet og derved lettere kan sørge for den røde tråd gennem kogebogen!

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
  Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

  Pixums onlinedesigner

  Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

  Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

  Pixum fotounivers softwaren

  Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

  Pixums apps

  Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

  Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.