Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Sådan præsenterer du dit grønne paradis i en Pixum fotobog

En have opfylder mange formål. Det kan være som tilbagetrækningssted fra en stresset hverdag, stedet hvor børnene kan tumle sig frit eller tjene som frugt- og grønsagsdyrkning for hobbylandmanden. En ting har de fleste haver dog til fælles: Nemlig at det vil være en skam at holde haven gemt for omverdenen! En Pixum fotobog er den bedste mulighed for at fremvise din have til personer, som ikke selv har mulighed for at overbevise sig om din haves skønhed. Pixum fotobogen giver dig mulighed for at sætte din have samt havebilleder i scene!

Temaverden: Natur & landskaber

Gør noget ved naturen... med dine natur- og landskabsbilleder kan du lave rigtigt mange ting med de mangfoldige fotoprodukter fra Pixum. Lær bl.a. også hvordan kan sætte naturmotiver flot i scene.

På tur i din have

Vær ved oprettelse af din havebog opmærksom på at bevare en vis struktur. Fortæl en historie! Vis fx beskueren forvandlingen af haven i løbet af året og overbevis beskueren med flotte motiver fra alle fire årstider. Tag beskueren med lige fra hvor haven er dækket med et flot lag sne, over de første knopper ved første tegn på foråret og helt hen til den strålende sommer og efterårets flotte rød-gule farvepragt! Vis også de forskellige dyr, som kan ses i løbet af året i din have. Du dyrker frugt og grønt i haven? Så tag billeder af de flotteste frugter alt efter sæson. Der er selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på, for at forhindre at din fotobog virker overfyldt og uoverskuelig. Det drejer sig her om valget af billede til coveret, opdelingen eller baggrunde samt skrifttyper. Læs mere derom i denne her artikel og få nogle tips.

Pixum fotobog gaveæske

Lav din Pixum fotobog i Pixum fotounivers softwaren og bestil en flot gaveæske med til dit mesterværk. Ser rigtig godt ud og yder optimal beskyttelse.

Flot afslutning til dine fotos

I Pixum fotounivers softwaren finder du mange elementer, som gør dine fotos til noget særligt. Anvendelse af cliparts giver gode muligheder for at understøtte havemotiverne. Indsættelse af bordurer og baggrunde de rigtige steder gør ligeledes billederne til det rigtige blikfang. Flere tips får du her.

Du vil vide, hvordan andre kunder har tryllet det bedste frem i deres havemotiver, så tag et kig i vores kundeeksempler. Her finder du sikkert inspiration og er klar til selv at gå i gang med din egen Pixum fotobog!

Lav din Pixum fotobog som det passer dig! Om undervejs eller derhjemme, du bestemmer

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design::

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum ftobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste stand.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra smartphonen

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne