Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Optimere og bearbejde fotos i Pixum fotobogen

Når fotos kommer direkte fra kameraet er de ikke altid perfekte. Med Pixum fotounivers softwaren kan du ganske let gøre dine fotos flottere og bearbejde dem til en vis grad med det gratis program "Fotovisning", der følger med Pixum fotounivers softwaren.

Finpudsning af billederne

Mange fotografer bearbejder deres fotos i et billedbehandlingsprogram som Photoshop Elements, Fotos eller i Lightroom og giver billederne den sidste finpudsning. Men også i fotounivers softwaren kan du anvende de vigtigste værktøjer til at optimere, bearbejde og tilpasse det enkelte foto. Du kan lege med den gratis software "Fotovisning" og anvende muligheder som forsigtige optimering af fotoet og over til at gøre fotoet ugenkendeligt med utallige filtre.Funktionen dobbeltklik

Med et dobbeltklik på et foto åbnes billedbehandlingsprogrammet "Fotovisning". De vigtigste værktøjer er beskæring, spejling, optimering af lysstyrke og kontrast samt anvendelsen af filtre. Herunder hører forvandlingen til sort-hvid ligesom mange kunst- og effektfiltre, som fx forvandler dit foto til et oliemaleri eller til en kultegning.

Du har til enhver tid mulighed for at fortryde dine ændringer, så lang tid du ikke klikker på "Gem".

Effekten som baggrundsbillede

Du vil anvende et foto som baggrund, så skal fotoet normalt ikke være skarpt og kontrastfyldt, da det ellers tager fokus fra billederne i forgrunden. Efter dobbeltklik på et foto finder du under "Tilpasninger" muligheden "Baggrundsbillede". Dette filter viser fotoet meget uskarpt, fjerner en del af mætningen i billedet og gør det halvvejs gennemsigtigt. Efterfølgende kan du gemme fotoet og det anvendes i fotobogen som baggrundsbillede.

Vores kundeservice hjælper dig videre

Ved spørgsmål til vores produkter kan du besøge vores servicesider eller kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.