Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder, som du har, når du laver din helt personlige Pixum fotobog, at kende. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Optimere og bearbejde fotos i Pixum fotobogen

Når fotos kommer direkte fra kameraet er de ikke altid perfekte. Med Pixum fotounivers softwaren kan du ganske let gøre dine fotos flottere og bearbejde dem til en vis grad med det gratis program "Fotovisning", der følger med Pixum fotounivers softwaren.

Her finder du tips & tricks til design af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Lær her de mange muligheder til din Pixum fotobog at kende og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Finpudsning af billederne

Mange fotografer bearbejder deres fotos i et billedbehandlingsprogram som Photoshop Elements, Fotos eller i Lightroom og giver billederne den sidste finpudsning. Men også i fotounivers softwaren kan du anvende de vigtigste værktøjer til at optimere, bearbejde og tilpasse det enkelte foto. Du kan lege med den gratis software "Fotovisning" og anvende muligheder som forsigtige optimering af fotoet og over til at gøre fotoet ugenkendeligt med utallige filtre.Funktionen dobbeltklik

Med et dobbeltklik på et foto åbnes billedbehandlingsprogrammet "Fotovisning". De vigtigste værktøjer er beskæring, spejling, optimering af lysstyrke og kontrast samt anvendelsen af filtre. Herunder hører forvandlingen til sort-hvid ligesom mange kunst- og effektfiltre, som fx forvandler dit foto til et oliemaleri eller til en kultegning.

Du har til enhver tid mulighed for at fortryde dine ændringer, så lang tid du ikke klikker på "Gem".

Effekten som baggrundsbillede

Du vil anvende et foto som baggrund, så skal fotoet normalt ikke være skarpt og kontrastfyldt, da det ellers tager fokus fra billederne i forgrunden. Efter dobbeltklik på et foto finder du under "Tilpasninger" muligheden "Baggrundsbillede". Dette filter viser fotoet meget uskarpt, fjerner en del af mætningen i billedet og gør det halvvejs gennemsigtigt. Efterfølgende kan du gemme fotoet og det anvendes i fotobogen som baggrundsbillede.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android