Designtip til Pixum fotobøgerne

Lær de mange designmuligheder til din helt personlige Pixum fotobog at kende.

Klassisk eller praktisk: En oversigt med vores fotobog-formater

Som det allerførste skal du ved oprettelse af en fotobog have bestemt, hvilket format fotobogen skal have. Hos Pixum kan du vælge mellem tre forskellige størrelser.

Det klassiske højformat

Portrætbilleder eller også billeder i fuld figur virker godt i dette format. Derfor er formatet velegnet til mindefotobøger af store fester som bryllupper eller jubilæer. Du kan lave fotobogen med maks. 154 sider enten i det praktiske A4-format (ca. 21x28 cm) eller i det helt store A3-format (ca. 28x36 cm). Indbindingstypen og papirtypen fås ligeledes i forskellige varianter.

Det passende format til panoramabilleder

Sæt et flot foto af hele stranden ved solnedgang perfekt i fokus på en dobbeltside i en Pixum fotobog i tværformat. Vælger du ligeledes papirtypen fotopapir får du automatisk den såkaldte layflat-indbinding, hvor der ikke opstår en fold i midten af fotobogen. Det betyder at et panoramabillede virker meget bedre. Tværformatet tilbyder vi i forskellige størrelser. Mini-udgaven passer med 15x11 cm perfekt i enhver håndtaske. De andre formater er A5, A4 og A3. Du kan ved disse tre sidstnævnte fylde fotobogen med op til 154 sider.

Når det skal være kvadratisk

Det kvadratiske billedformat er moderne og får fotobogen til at virke massiv. Det kvadratiske format er også et godt valg til at fastholde dine Instagram-billeder i bogformat. Ganske let og hurtigt kan du overføre dine bedste Instagram-øjeblikke og få dem fastholdt i bogform. Formatet er også et godt valg til en firmapræsentation, da det ganske enkelt er anderledes end det mere normale A4-format og derved skaber mere opmærksomhed.

Den kvadratiske fotobog fås hos Pixum i tre forskelllige størrelser. Den lille udgave er blot 14x13 cm og dermed ret praktisk (fås dog kun som hæfte). Ellers kan du vælge mellem den store 20x20 cm eller XL-formatet 30x30 cm. Til de to store formater kan der vælges mellem fire forskellige indbindinger og fem forskellige papirtyper.


Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software og gør brug af de adskillige designmuligheder - her kan du starte projekter når som helst og færdigbehandle dem på kort tid!

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixums apps

Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.