Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Klassisk eller praktisk: En oversigt med vores fotobog-formater

Som det allerførste skal du ved oprettelse af en fotobog have bestemt, hvilket format fotobogen skal have. Hos Pixum kan du vælge mellem tre forskellige størrelser.

Det klassiske højformat

Portrætbilleder eller også billeder i fuld figur virker godt i dette format. Derfor er formatet velegnet til mindefotobøger af store fester som bryllupper eller jubilæer. Du kan lave fotobogen med maks. 154 sider enten i det praktiske A4-format (ca. 21x28 cm) eller i det helt store A3-format (ca. 28x36 cm). Indbindingstypen og papirtypen fås ligeledes i forskellige varianter.

Det passende format til panoramabilleder

Sæt et flot foto af hele stranden ved solnedgang perfekt i fokus på en dobbeltside i en Pixum fotobog i tværformat. Vælger du ligeledes papirtypen fotopapir får du automatisk den såkaldte layflat-indbinding, hvor der ikke opstår en fold i midten af fotobogen. Det betyder at et panoramabillede virker meget bedre. Tværformatet tilbyder vi i forskellige størrelser. Mini-udgaven passer med 15x11 cm perfekt i enhver håndtaske. De andre formater er A5, A4 og A3. Du kan ved disse tre sidstnævnte fylde fotobogen med op til 154 sider.

Når det skal være kvadratisk

Det kvadratiske billedformat er moderne og får fotobogen til at virke massiv. Det kvadratiske format er også et godt valg til at fastholde dine Instagram-billeder i bogformat. Ganske let og hurtigt kan du overføre dine bedste Instagram-øjeblikke og få dem fastholdt i bogform. Formatet er også et godt valg til en firmapræsentation, da det ganske enkelt er anderledes end det mere normale A4-format og derved skaber mere opmærksomhed.

Den kvadratiske fotobog fås hos Pixum i tre forskelllige størrelser. Den lille udgave er blot 14x13 cm og dermed ret praktisk (fås dog kun som hæfte). Ellers kan du vælge mellem den store 20x20 cm eller XL-formatet 30x30 cm. Til de to store formater kan der vælges mellem fire forskellige indbindinger og fem forskellige papirtyper.

Vores kundeservice hjælper dig videre

Ved spørgsmål til vores produkter kan du besøge vores servicesider eller kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav vores fotobogklassiker direkte online på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakke (en sidepakke består altid af 8 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne