Video i din Pixum fotobog

Tilføj søde og sjove videoer i din personlige fotobog.

Klassisk eller praktisk: En oversigt med vores fotobog-formater

Som det allerførste skal du ved oprettelse af en fotobog have bestemt, hvilket format fotobogen skal have. Hos Pixum kan du vælge mellem tre forskellige størrelser.

Sådan gør du

Det klassiske højformat

Portrætbilleder eller også billeder i fuld figur virker godt i dette format. Derfor er formatet velegnet til mindefotobøger af store fester som bryllupper eller jubilæer. Du kan lave fotobogen med maks. 154 sider enten i det praktiske A4-format (ca. 21x28 cm) eller i det helt store A3-format (ca. 28x36 cm). Indbindingstypen og papirtypen fås ligeledes i forskellige varianter.

Det passende format til panoramabilleder

Sæt et flot foto af hele stranden ved solnedgang perfekt i fokus på en dobbeltside i en Pixum fotobog i tværformat. Vælger du ligeledes papirtypen fotopapir får du automatisk den såkaldte layflat-indbinding, hvor der ikke opstår en fold i midten af fotobogen. Det betyder at et panoramabillede virker meget bedre. Tværformatet tilbyder vi i forskellige størrelser. Mini-udgaven passer med 15x11 cm perfekt i enhver håndtaske. De andre formater er A5, A4 og A3. Du kan ved disse tre sidstnævnte fylde fotobogen med op til 154 sider.

Når det skal være kvadratisk

Det kvadratiske billedformat er moderne og får fotobogen til at virke massiv. Det kvadratiske format er også et godt valg til at fastholde dine Instagram-billeder i bogformat. Ganske let og hurtigt kan du overføre dine bedste Instagram-øjeblikke og få dem fastholdt i bogform. Formatet er også et godt valg til en firmapræsentation, da det ganske enkelt er anderledes end det mere normale A4-format og derved skaber mere opmærksomhed.

Den kvadratiske fotobog fås hos Pixum i tre forskelllige størrelser. Den lille udgave er blot 14x13 cm og dermed ret praktisk (fås dog kun som hæfte). Ellers kan du vælge mellem den store 20x20 cm eller XL-formatet 30x30 cm. Til de to store formater kan der vælges mellem fire forskellige indbindinger og fem forskellige papirtyper.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne