Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefonåbningstider før jul
Ma. - Sø.: kl. 9:00 - 22:00

Menu
Eksklusiv gaveæske

Den flotte gaveæske med magnetlukning gør udpakningen af din Pixum fotobog ekstra særlig!

5 tips til design af Pixum fotobogen i Pixum appen

Med disse 5 tips viser vi dig, hvordan du med få klik kan lave din egen flotte fotobog på din mobile enhed. Med Pixum appen er det ganske let at lave et helt individuelt design.

Her finder du tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

1. Fastlæg stilen

Med valg af stil vælger du et samlet koncept, som du dog kan tilpasse i de næste skridt helt efter dine egne ønsker. Du får vist forskellige skabeloner fx fotocollage med smal kant eller bredere kant og baggrund. Klassikeren er den hvide collage, hvor dine fotos står i forgrunden. Et spændende alternativ er en sort collage eller en middelhavsstil, som præger fotobogen med bløde og flotte gullige toner.

2. Vælg layout

Du får vist layoutforslag, som du kan anvende til at placere dine fotos. Du kan designe hver side på forskellig vis eller også anvende enkelte billeder pr. side. Udover placeringen af fotos fastlægger du ligeledes også antallet af fotos.

3. Vælg passende baggrunde

Udvalget af baggrunde er meget alsidigt og strækker sig lige fra farvede baggrunde og over til motiver, grafiske elementer og mønstre. Alt efter smag og behag kan du designe din Pixum fotobog enten på klassisk vis eller understrege med spændende motiver, som giver billederne mere udtryk.

4. Bearbejd billederne

Har du dine fotos liggende i app'en, kan du bearbejde disse i app'en. Placér dine fotos i den korrekte position ved at tilskære og dreje dem. Du forskubber blot hjælpelinjerne, som du ser på hvert billede, så snart du har trykt på billedet. Du kan også vælge en speciel effekt som fx sepia, tegning eller uskarphed.

5. Tilføj tekstfelter

En kort tekst kan give en god orientering. Gør fotobogen varierende og spændende med overskrifter, kommentarer eller sjove anekdoter. I app'en kan du vælge blandt mange forskellige skrifttyper og forskellige skriftfarver.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

Sådan laver du en helt personlig fotobog i Pixum fotounivers appen:

At lave en fotobog i Pixum fotounivers app kan alle finde ud af, og det er gjort med blot få klik. Forudsætning herfor er dog, at du laver fotobogen fra den enhed, hvorpå billederne ligger, f.eks. din smartphone.

Her fortæller vi, skridt for skridt, hvordan du laver din egen fotobog:

 1. Åbn appen og klik på "Pixum fotobog"
 2. Vælg dit ønskede format (pris for hvert format vises her)
 3. Giv din Pixum fotobog en titel
 4. Vælg en stil/et design
 5. Beslut, hvorvidt du selv vil placere dine fotos i en tom fotobog, og designe alt fra bunden, eller om du vil gøre brug af en af vores skabeloner.

Hurtigst laver du din fotobog ved at gøre brug af appens forslag til design, hvor du blot skal vælge de billeder, du vil have med i fotobogen, og så klarer appen resten. Herefter kan du naturligvis flytte rundt på alle dine billeder. Noget mere tidskrævende er det, hvis du selv placerer alle dine billeder. Vælger du den mere tidskrævende metode, er der den fordel, at fotobogen kan laves totalt som du ønsker det.

Endeligt skal du vælge layouts og baggrunde til alle siderne i din fotobog. Du kan altid optimere dine billeder, og ? hvis det er nødvendigt ? beskære dem, tilføje et filter eller bare forskyde deres placering.

Inspiration til at lave og designe din Pixum fotobog per App

Det er både nemt og oplagt at lave og bestille en fotobog, når man er undervejs, takket være Pixum fotounivers app. Er du f.eks. på vej hjem fra ferie, kan du bruge tiden i flyveren eller i bilen på at lave din fotobog (medmindre du kører?).

Vi har lavet en artikel om, hvordan du kan designe en Pixum fotobog med dine rejsefotos - se artiklen, og lad dig inspirere til at lave din egen fotobog med ferieminder. Du kan naturligvis finde endnu mere inspiration til din fotobog på vores hjemmeside.

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android