Tips til Pixum fotounivers softwaren
Tips til Pixum fotounivers softwaren

Lad dig inspirere af vores top tips til hvordan du kan designe din Pixum fotobog med fotounivers softwaren.

5 tip til design af din fotobog i Pixum fotounivers softwaren

Design af en fotobog er ganske let og ligetil med vores Pixum fotounivers software. Men kender du allerede alle funktioner, som softwaren har klar til dig? Pixum fotounivers softwaren har en del hjælpeværktøjer, som gør oprettelse og design af en fotobog legende let!

Tip 1: Forsortér og marker billeder med Pixum fotovisningen

Pixum fotovisning installeres automatisk sammen med Pixum fotounivers softwaren på din computer. Programmet bruges til at forsortere og bearbejdning af dine billedfiler. Hvis du endnu ikke har udvalgt dine billeder, kan du nemt gøre det med fotovisningen. Ofte er din harddisk fyldt med billeder i de forskelligste mapper - med tasten "V" markerer du de flotteste billeder til din Pixum fotobog. I Pixum fotounivers softwaren har du sidenhen adgang til dine udvalgte billeder.

Hvordan du gør, kan du læse i denne artikel.

Tip 2: Lav din Pixum fotobog legende let med fotobogsassistenten

Når du har åbnet softwaren og valgt format og papirtype får du valget om du vil designe fotobogen selv eller benytte dig af fotobogsassistenten. Denne hjælper dig med at fastlægge, hvor mange sider du skal bruge for at kunne vise billederne i et bestemt bogformat. Vil du fx gerne have 200 billeder med i bogen, har du brug for mindst 98 sider ved et gennemsnit på to billeder pr. side. Men hvis der er op til tre billeder pr. side, kan en fotobog med 62 sider være tilstrækkelig. Assistenten vil også foreslå en lang række stilskabeloner, der passer til dine ideer og hjælper dig med at vælge dt rigtige omslag.

Her kan du finde flere oplysninger om fotobogsassistenten.

Tip 3: Designmuligheder i Pixum fotounivers softwaren

I fotounivers softwaren finder du mange nyttige designelementer, hvormed du kan fremhæve og forbedre dine fotos og tekster. Brug for eksempel disse indstillinger:

Endvidere kan du pifte siderne i din Pixum fotobog op med designelementer. Fx ved billeder fra en dag på stranden suppleres siderne op med en sandeffekt-baggrund , og cliparts som en søstjerne, krabbe, søhest eller musling. Eller vil du gerne overraske din kæreste med en romantisk fotobog? Giv billederne fortryllende kærlighedspassepartouter (som fx med fine hjerter). En rejsebog forskønnes med kortdetaljer, der viser det besøgte sted evt. også krydret med jeres rejserute.

Pixum tip

Sparsom omgang med designelementer

Husk dog på, at fokus skal være lagt på dine billeder, og disse elementer kun bør bruges til fremhævelse heraf. Mange gange er mindre mere.

Designskabeloner til din Pixum fotobog

Se vores designskabeloner til din Pixum fotobog: Downoad de gratis skabeloner, og så er det bare at indsætte dine yndlingsbilleder og tekster i det færdige design i Pixum fotounivers softwaren.

Tip 4: Sidelayouts for mere variation

For at hjælpe dig med at designe layoutet byder fotounivers softwaren på sidelayoutskabeloner. For at hjælpe dig med at designe layoutet tilbyder Fotowelt Software side layout skabeloner. Disse er færdige sidedesigns, som du bare skal udfylde med dine billeder og tekster. Prøv dem, hvis du finder arrangementet af de forskellige elementer lidt vanskeligt. Vælg for eksempel fra disse varianter:

 • med storfladede billeder
 • med løst fordelte billede
 • med kvadratisk tilskårede pladsholdere til billeder
 • fuldfladet udnyttelse af side (uden afstand og margin)
 • med bred margin

Derudover kan du nemt variere mellem antallet af billeder, der findes på hver side.

Tip 5: Billedredigering med Pixum fotovisning

Med billedudstillingen har du også mulighed for at give dine billeder det sidste hånd. Med en række forskellige effekter og indstillinger kan du senere redigere og ændre dine fotos. Juster lysstyrken og kontrasten eller korrigér den berygtede røde øjne effekt. Brug også blur, sepia effekt eller gammakorrektur.

Forvræng eller stilér billederne efter eget valg. Har du allerede prøvet at bearbejde dine billeder? Dette kan du også i fotovisningsprogrammet.

Pixum app'en, onlinedesigneren eller fotounivers softwaren: Hvordan laver du din perfekte fotobog?

Hvis du vil lave en Pixum fotobog i allerbedste kvalitet, har du 3 forskellige muligheder for at designe bogen som du vil have den. Hvilken mulighed der passer bedst til dig afhænger helt af, hvad du har brug for:

 • Pixum fotounivers softwaren: Softwaren er vores favorit til at designe din fotobog eller andre Pixum fotoprodukter med, da softwaren byder dig det største udvalg af designmuligheder og den største frihed til placering af billeder og andre elementer som du vil det. Fotounivers softwaren overbeviser frem for alt med enkle betjening. Benyt dig fx af fotobogsassistenten for en legende let måde at få et færdigt bogforslag på eller vælg, at du selv vil designe bogen som du måtte ønske det og dermed give din Pixum fotobog et individuelt strejf. Herefter kan du gennemføre bestillingen direkte i softwaren. Softwaren fås til operativsystemerne Windows, OS X og Linux.
 • Pixum's onlinedesigner: Skal det gå stærkt, når du vil lave din Pixum fotobog? Og er du tilfreds med et færdigt design og vil bare indsætte dine billeder? Så er onlinedesigneren det helt rigtige valg.
 • Pixum app'en: Pixum app'en byder dig mange praktiske funktioner, som gør det let at få et færdigt forslag til en fotobog direkte på din smartphone. Med Magic Books overtager app'en arbejdet fra dig og designer helt automatisk et fotobogsdesign - du skal så kun tage dig af finjusteringerne. Bestillingen af din fotobog er ligeledes muligt direkte med app'en.
Lav din Pixum fotobog med Pixum fotounivers softwaren

Lav din Pixum fotobog med Pixum fotounivers softwaren

Lav din Pixum fotobog hurtigt og sjovt med vores gratis Pixum fotounivers software og lad lad dig begejstre over de utallige designmuligher du kan vælge imellem.

Her kan du lave din helt personlige Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Vores onlinedesigner

  • Simple funktioner
  • Design direkte online
  • Ingen installation af software
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers software

  • Adskillige designmuligheder
  • Design offline
  • Flotte effektlakker samt guld- & sølvtryk

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Hurtigt design
  • Upload billeder direkte fra din smartphone
  • Intelligente forslag til design af fotobogen

  fåes også til
  Android