Video i din Pixum fotobog

Tilføj søde og sjove videoer i din personlige fotobog.

5 tips til design af din fotobog i Pixum fotounivers softwaren

Design af en fotobog er ganske let og ligetil med vores Pixum fotounivers software. Men kender du allerede alle funktioner, som softwaren har klar til dig? Pixum fotounivers softwaren har en del hjælpeværktøjer, som gør oprettelse og design af en fotobog legende let!

Med disse fem tips får du mest ud af Pixum fotounivers softwaren:

 • Sammen med softwaren installeres samtidigt også det gratis program Pixum fotovisning på din computer. Med det program kan du markere og bearbejde dine billeder. Har du ikke fået samlet dine fotos, kan du også gøre dette med fotovisning!
 • Efter start af Pixum fotounivers softwaren samt valg af format og papirtype starter fotobogassistenten automatisk. Assistenten hjælper dig hurtigt til at lave et forslag til din fotobog. Find mere information om fotobogassistenten her.
 • I Pixum fotounivers softwaren finder du mange nyttige designelementer, som er med til at fremhæve dine fotos og tekster. Benyt dig af cliparts og illustrationer, leg med forskellige baggrunde eller afprøv anvendelsen af skabeloner og rammer. Men hav altid i bagtankerne at fokus skal ligge på dine fotos og at du derfor bør anvende disse elementer med omtanke.
 • For at lette design af layout, finder du i Pixum fotounivers softwaren sidelayouts. Der er her tale om færdige sidelayouts, som du blot behøver at fylde med billeder og tekst.
 • Med Pixum fotovisningen har du også mulighed for at give dine billeder den sidste polering. Du kan efterfølgende bearbejde dine fotos med et stort udvalg af effekter og indstillingsmuligheder. Tilpas lysstyrken og kontraster og korrigér røde-øjne-effekten. Benyt dig af sløring og sepiaeffekten. Utydeliggør eller stilisér billederne efter egne ønsker!

Sådan gør du

De 5 bedste tips til design af din Pixum fotobog med fotounivers softwaren

Vil du have det bedste ud af dine billeder? Så skal du prøve følgende funktioner i Pixum fotounivers softwaren:

Tip 1: Forsortér og marker billeder med Pixum fotovisningen

Pixum fotovisning installeres automatisk sammen med Pixum fotounivers softwaren på din computer. Programmet bruges til at forsortere og bearbejdning af dine billedfiler. Hvis du endnu ikke har udvalgt dine billeder, kan du nemt gøre det med fotovisningen. Ofte er din harddisk fyldt med billeder i de forskelligste mapper - med tasten "V" markerer du de flotteste billeder til din Pixum fotobog. I Pixum fotounivers softwaren har du sidenhen adgang til dine udvalgte billeder.

Hvordan du gør, kan du læse i denne artikel.

Tip 2: Lav din Pixum fotobog legende let med fotobogsassistenten

Når du har åbnet softwaren og valgt format og papirtype får du valget om du vil designe fotobogen selv eller benytte dig af fotobogsassistenten. Denne hjælper dig med at fastlægge, hvor mange sider du skal bruge for at kunne vise billederne i et bestemt bogformat. Vil du fx gerne have 200 billeder med i bogen, har du brug for mindst 98 sider ved et gennemsnit på to billeder pr. side. Men hvis der er op til tre billeder pr. side, kan en fotobog med 62 sider være tilstrækkelig. Assistenten vil også foreslå en lang række stilskabeloner, der passer til dine ideer og hjælper dig med at vælge dt rigtige omslag.

Her kan du finde flere oplysninger om fotobogsassistenten.

Tip 3: Designmuligheder i Pixum fotounivers softwaren

I fotounivers softwareninder du mange nyttige designelementer, hvormed du kan fremhæve og forbedre dine fotos og tekster. Brug for eksempel disse indstillinger:

Endvidere kan du pifte siderne i din Pixum fotobog op med designelementer. Fx ved billeder fra en dag på stranden suppleres siderne op med en sandeffekt-baggrund , og cliparts som en søstjerne, krabbe, søhest eller musling. Eller vil du gerne overraske din kæreste med en romantisk fotobog? Giv billederne fortryllende kærlighedspassepartouter (som fx med fine hjerter). En rejsebog forskønnes med kortdetaljer, der viser det besøgte sted evt. også krydret med jeres rejserute.

» Yderligere 2. tips til hvordan du kan designe din fotobog i Pixum fotounivers softwaren »

Pixum tip

Sparsom omgang med designelementer
Husk dog på, at fokus skal være lagt på dine billeder, og disse elementer kun bør bruges til fremhævelse heraf. Mange gange er mindre mere.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Tip 4: Side layouts for mere variation

For at hjælpe dig med at designe layoutet byder fotounivers softwaren på sidelayoutskabeloner. For at hjælpe dig med at designe layoutet tilbyder Fotowelt Software side layout skabeloner. Disse er færdige sidedesigns, som du bare skal udfylde med dine billeder og tekster. Prøv dem, hvis du finder arrangementet af de forskellige elementer lidt vanskeligt. Vælg for eksempel fra disse varianter:

 • med storfladede billeder
 • med løst fordelte billede
 • med kvadratisk tilskårede pladsholdere til billeder
 • fuldfladet udnyttelse af side (uden afstand og margin)
 • med bred margin

Derudover kan du nemt variere mellem antallet af billeder, der findes på hver side.

Tip 5: Billedredigering med Pixum fotovisning

Med billedudstillingen har du også mulighed for at give dine billeder det sidste hånd. Med en række forskellige effekter og indstillinger kan du senere redigere og ændre dine fotos. Juster lysstyrken og kontrasten eller korrigér den berygtede røde øjne effekt. Brug også blur, sepia effekt eller gammakorrektur.

Forvræng eller stilér billederne efter eget valg. Har du allerede prøvet at bearbejde dine billeder? Dette kan du også i fotovisningsprogrammet.

Pixum fotounivers app, Onlinedesigneren eller fotounivers softwaren: Hvordan laver du din Pixum fotobog?

Hvis du vil designe en Pixum fotobog, har du tre forskellige måder at nå frem til den færdige bog. Hvilken vej som er rigtig for dig afhænger helt af dine behov:

 • Pixum fotounivers softwaren: Softwaren er vores anbefaling til udformningen af ??din fotobog, fordi den giver den største kreative frihed. Brug enten brugervenlige assistent eller design bogen manuelt.
 • Pixum online-designer: Skal det bare gå hurtigt? og vil du bare have et færdigt layout til dine billeder? Så er onlinedesigneren det rigtige valg.
 • Pixum fotounivers appen: App'en giver dig næsten de samme muligheder for at designe din Pixum fotobog som softwaren. med appen er du dog fri til selv at bestemme, hvor du vil designe din bog henne. Om du allerede begynder mens du er på ferie, eller bare vil sidde med det ude i haven. Det er dit valg.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android