Professionel fotobog

Gør brug af de talrige designmuligheder til at lave din Pixum fotobog til præsentation af din virksomhed.

Anvend en Pixum fotobog til din virksomhed på en meningsfuld måde

Også i tider med websider er en trykt virksomhedsbrochure stadig et godt middel til præsentation af dine produkter og tjenesteydelser. En flot brochure behøves ikke at koste en bondegård - med Pixum fotounivers softwaren får du et stort udvalg af designmuligheder til at efterlade et godt indtryk hos dine kunder, samarbejdspartnere eller mulige nye medarbejdere.

En kreativ præsentation af din virksomhed

Pixum fotobøgerne er ikke kun egnet som flotte albums til de private minder, men kan naturligvis også anvendes til den professionelle præsentation af firmaet. Du kan med en Pixum fotobog fx fremvise maskiner og andre ting, der ikke uden videre kan opstilles på stedet og vise dine kunder dette på bedste vis i billedform. Fx kan blomsterdekoratøren fremvise de forskellige blomsterdekorationer eller brudebuketter, indretningsarkitekten fremviser før- og efterbilleder af sine projekter eller fotografen samler sine bedste fotos.

Fra imagebrochure og hen til en håndbog

Med Pixum fotobogen kan du sætte fokus på mange forskellige områder i din præsentation. Anvend fx en fotobog med softcover til en generel imagebrochure, som salgsmedarbejderne kan anvende i forbindelse med salgsmøder:

 • Med en enkel baggrund understreger du det saglige indhold.
 • Opdel fotobogen i forskellige kapitler til beskrivelsen af dine produkter eller projekter, med den passende kontaktperson, til fremvisning af dine referencer og til en kort beskrivelse af virksomhedens historie.
 • En god billedkvalitet er afgørende for et flot optisk indtryk. En advarselstrekant advarer dig i Pixum fotounivers softwaren, hvis opløsningen af dit billede ikke er god nok.

Skulle du have brug for et større antal fotobøger til din virksomhed som brochure eller lign., vil vi gerne give dig et tilbud. Send en mail til business@pixum.com og angiv hvilket format, antal sider, papirtype etc., der vil være tale om.

Som enkeltmandsfirma med fagligt knowhow kan du anvende Pixum fotobogen som håndbog til at fremvise dine kompetencer:

 • En hardcover-indbinding er et meget godt valg, hvis bogen skal anvendes meget tit. Desuden er indholdet godt beskyttet.
 • Anvend et større format til at fremvise meget detaljerede fotos.
 • Mat fotopapir forhindrer fedtfingre, hvis din fotobog skal fremvises som præsentation af firmaet og der derfor bladres tit deri.
 • Selvfølgelig kan man lege med design og være yderst kreativ. Dog er det altid en fordel at anvende så få bagggrunde og skrifttyper som muligt.

Velegnet til den interne kommunikation

Også i din virksomhed kan du score med en Pixum fotobog. Interne processer eller værdier kan du formidle videre med en uddannelsesbog eller du kan styrke tilhørsforholdet til firmaet med en fotobog med billeder fra en firmafest eller -udflugt i forbindelse med et jubilæum etc. eller som julegave til medarbejderne.

Hvilken indbinding er rigtig til dit formål?

Fremstillingen af en fotobog er ret let og kan hurtigt laves færdig. Du sparer herved omkostninger til et agentur og får alligevel et flot og professionelt trykresultat. Du giver med de mange designmuligheder hos Pixum din præsentation et særligt og individuelt udseende. Anvend tekstfelter til de korte beskrivelser men naturligvis også til de længere tekster, sådan som det nu passer dig i præsentationen til fremvisning af firmaet på bedste vis.

Du kan til indbindingen enten vælge et hårdt omslag eller et blødt omslag. Hardcoveret er fint egnet, hvis du vil anvende bogen til at vise frem og som skal gå gennem mange hænder. Ved papirtypen kan det matte fotopapir anbefales, da fedtfingre ikke ses så tydeligt her. Vil du hellere lave en lille brochure, som du kan give videre til kunder og andre interesserede, så er softcoveret et godt valg.

Bind dine kunder på en flot måde

En flot lavet Pixum fotobog hjælper dig også til at binde dine kunder. Hermed kan du fremvise et rigtig flot projekt og overrække dette til din kunde. Mon ikke din kunde vil fremvise dette til andre og dermed indirekte reklamere for dine tjenesteydelser. Fotobogen kan også bruges som gave til medarbejderne: Fælles aktiviteter, fester og andre fælles arrangementer binder medarbejderne til firmaet og giver dit firma anseelse.

Fotobogen er dermed et effektivt og billigt redskab i forbindelse med såvel den interne som eksterne kommunikation.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  POPULÆR BLANDT VORES KUNDER

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android