Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefontider frem t.o.m. 22. dec.
Ma. - Fr. 08:30 - 22:00
Lø. 15:00 - 22.00
Sø. 09:00 - 22:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Pixum fotobogen: Lav en collage med ét foto

I Pixum fotounivers softwaren kan du vælge blandt mange forskellige effekter, som du kan anvende til at optimere, forvaske eller på anden måde ændre dine fotos til kunstværker og tegninger. I denne har artikel viser vi dig collage-funktionen, som giver dig mulighed for at dele ét foto op i flere dele i en collage og med rammer og andre tricks gøre fotoet til noget helt særligt. Velegnet er dette filter til arkitekturfotos og landskabspanoramaer: Fx opsplittes ganske bevidst strenge geometriske former, som ofte forekommer i arkitekturens verden. Men også andre billedtyper får med collage-funktionen et helt nyt udseende.

Pixum fotounivers softwaren

Design en Pixum fotobog som en professionel - og det ganske let! Benyt dig af de mangfoldige muligheder i Pixum fotounivers softwaren, som gør din fotobog til noget helt specielt.

Den korrekte indstilling til hvert foto

Du kan anvende denne effekt ved at dobbeltklikke på billedet (eller højre mus -> "bearbejd..."), som du vil bearbejde i Pixum fotounivers softwaren og herefter "Stiliseringseffekter". Forhåndsvisningen giver dig nu en del muligheder for at forandre fotoet - fx kan du ændre antallet af spalter og linjer, indstille drejevinklen og indstille rammens bredde samt farve.

Ved horisontale panoramafotos er det en fordel at lade linjetallet blive ved 1 eller 2 og variere antallet af spalter. Ved det klassiske tværformat-foto i 2:3-formatet kan man også fremhæve en bestemt effekt med mange spalter og linjer. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil dele dit billede op: Det er naturligvis ikke hver indstilling/opdeling der passer til hvert billede.

Tilpas med vinkler

Med funktionen "maksimal drejevinkel" kan du indstille rammen som du vil. Du kan lege med fotoet som du vil, og skulle du ikke være tilfreds kan du ved klik på "gendan stadardværdier" starte forfra indtil du er tilfreds og bekræfter med "OK" og vælger "Tilbage", hvorefter du bliver spurgt om du vil erstatte billedet i produktet eller annullere.

Så du kan få den oprettede collage til at passe til fotobogens layout (som du har valgt), kan du indstille rammens farve og tykkelse manuelt.

Vores kundeservice hjælper dig videre

Ved spørgsmål til vores produkter kan du besøge vores servicesider eller kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.

Lav din Pixum fotobog som det passer dig! Om undervejs eller derhjemme, du bestemmer

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design::

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum ftobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste stand.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra smartphonen

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android