Bæredygtighed hos Pixum
Bæredygtighed hos Pixum

Investeringer i fremtiden og miljøbeskyttelse er vigtige mål for vores virksomhed. For at kompensere for vores produktion, støtter vi klimabeskyttelsesprojekter. Med vores FSC-certificering støtter vi bæredygtigt skovbrug.

Klimakompenseret produktion

Siden juli 2020 har vi klimakompenseret for vores produktion og vores virksomheds hovedkvarter i Köln. Det betyder, at Pixum kompenserer for uundgåelige CO2-udledninger gennem certificerede klimabeskyttelsesprojekter.

Den uundgåelige CO2-udledning fra alle Pixum-produkter og den uundgåelige CO2-udledning fra vores hovedkvarter opvejes af et vindenergiprojekt i Thailand, som er certificeret af uafhængige tredjeparter. Vi arbejder sammen med miljøorganisationen ClimatePartner. På den måde er der allerede blevet udlignet 11.000.000 kg siden 2021.

Læs mere om bæredygtighedsprojektet »

Klimabeskyttelsesprojekt i Nong Wang, Thailand

Bæredygtighed for miljøet & lokalsamfundet

Vindmølleprojektet i det nordøstlige Thailand sparer CO2-udledning, fordi ren elektricitet fra vindkraft føres ind i det nationale elnet. Dette er med til at øge andelen af vedvarende energi i landet og forbedre energisikkerheden. Vindmølleparken omfatter 45 vindmøller med en effekt på hver 2,3 MW, hvilket svarer til en samlet effekt på 103,5 MW (tidligere gennemsnit 232,5 GWh el pr. år).

Hvordan fungerer klimakompenseret produktion?

For at virksomheder kan kompensere for deres klimaaftryk, beregnes dette årligt. På den måde er det muligt for Pixum at udligne vores forbrugte andel af drivhusgasser, som f.eks. er opstået under produktions- eller leveringsprocessen, ved hjælp af bæredygtighedsprojekter. Som virksomhed ønsker vi at tage ansvar, og at yde et konkret bidrag til at beskytte vores allesammens klode. Også når det kommer til strøm er vi opmærksomme på dette: Al strømmen til vores kontor kommer fra vedvarende energikilder.

FSC®-certificerede fotoprodukter fra Pixum

FSC®-certificerede produkter siden 2013

Ansvarlig brug af jordens ressourcer er vigtigere end nogensinde, og hos Pixum er bæredygtighed blevet et af dagligdagens absolutte fokusområder.

Derfor anvender vi hos Pixum miljøvenlige materialer samt de nyeste og bedste teknologier inden for printverdenen.

I 2013 ansøgte vi om at få en del af vores produkter FSC®-certificerede. Du kan finde produkternes FSC®-certifikat her

FSC®-certificerede Pixum fotobøger med premiumpapir

Pixum fotobog på premiumpapir

Pixum fotobog på premiumpapir

Fotobøgerne med FSC®-certificeret premiumpapir fås som hæfte, med softcover og med hardcover.

FSC®-certificeret fotolærred

Flot foto på lærred

Flot foto på lærred

 • med rammer af FSC®-certificeret, ægte fyrretræ
 • fin lærredsstruktur

Hvad er en FSC®-certificering?

FSC® står for Forest Stewardship Council, og er en del af et globalt fællesskab, der sammen har sat en ensartet standard for bæredygtig og ansvarlig skovdrift. FSC® blev grundlagt i 1993 som følge af klimatopmødet i Rio, og er en international, non-profit organisation, der arbejder for bevarelsen af verdens skove.

<p>Få i dette (engelsksprogede) FSC®-klip mere at vide om, hvorfor det betaler sig at købe FSC®-certificerede produkter. </p>

Mission Forest Stewardship Council

Få i dette (engelsksprogede) FSC®-klip mere at vide om, hvorfor det betaler sig at købe FSC®-certificerede produkter.

Gennemskuelig certificeringsproces

FSC®-kravene indebærer, at den komplette produktions- og distributionskæde fra skov til forhandler skal være certificeret. Ved køb af vores FSC®-certificerede produkter bidrager du således til forbedringen af verdens skove.

Hvorvidt en virksomheds produkter har ret til certificeringen, bliver hvert år kontrolleret af en uafhængig part. Med de data, der indsamles ved kontrollen, vurderes det, hvorvidt virksomhedens produkter fortsat lever op til certificeringskravene. FSC®-certifikater er gyldige i fem år.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android