Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Pixum er FSC® certificeret

FSC® certificeret siden 2013

I 2013 valgte vi at ansøge om at blive FSC® certificeret. Hos Pixum står miljøpolitikken højt på listen over de vigtigste emner i vores dagligdag.

Ansvarlig brug af jordens ressourcer er vigtigere end nogensinde, derfor bruger vi hos Pixum miljøvenlige materialer samt de nyeste og bedste teknologier indenfor printverdenen. Vi lægger ikke skjul på vores miljøvenlige kompetencer og håber derfor også at vi lever op til vores kunders forventninger.

Du kan finde vores FSC-certifikat her

Hvad er FSC®?

FSC® blev grundlagt i 1993 som resultat af UNCED-topmødet (United Nations Conference on Environment and Development) i Rio og er en international non-profit organisation med formålet at bevare skovområder over hele verdenen. FSC® er en garant for, at dyr og planteliv bliver beskyttet samt at medarbejdere der arbejder i FSC® certificerede skove også får en ordentlig løn og bliver uddannet indenfor deres fag. Fx bliver der i en FSC-skov ikke fældet mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere.

FSC® er en forkortelse af Forest Stewardship Council® og er en del af det globale samfund, som sætter en standard for bæredygtighed og ansvarlig skovdrift rundt omkring i verden. FSC® bliver bakket op af nogle af verdens største organisationer blandt andet WWF, Greenpeace og Verdens Skove.

Hvad betyder en FSC® certificering?

FSC® fremmer en økologisk, social og bæredygtig forvaltning af verdenens skove. Dette sikrer, at den nuværende generations behov kan opfyldes, uden at gå på kompromis med fremtidige generationers behov.

En FSC-certificering garanterer en komplet sikkerhed i hele forarbejdningen samt alle led lige fra skov til at produktet lander i dine hænder kan følges. Ved at købe FSC-certificerede produkter bidrager du til en bæredygtig, ressourcevenlig natur samt til at beskytte vores miljø.

Transparent overfor vores kunder

Reglerne for at blive FSC® certificeret kræver at hele processen fra skov til forhandler og i sidste ende frem til dig som kunde skal være certificeret. Som FSC® certificeret er vi direkte med til at hjælpe med at skabe en fremtid for alle kommende generationer i Danmark og i resten af verden.

For at beholde vores FSC® certifikat bliver vi minimum én gang om året kontrolleret af et uafhængigt certificeringsfirma, som gennemgår alle vores processer og sørger for at vi fremtidigt lever op til deres krav. Den indsamlede information er med til at beslutte om vores FSC® certifikat bliver forlænget. Et FSC® certikat er gyldigt i 5 år fra første besøg.

Mere information kan du finde hos FSC Danmark.