Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Eksklusiv gaveæske

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

5 tips til Pixum fotobogassistenten

Du har fået taget et hav af billeder på sidste ferie eller til sidste familiefest og vil nu gerne sammensætte dem til en flot fotobog til venner og bekendte? Designet af en fotobog kan være forbundet med en del arbejde og måske koste sved og tårer! Til alt held har vi Pixum fotobogassistenten, som hjælper dig i den forbindelse. Vi viser dig her et par tricks, som letter dit arbejde med assistenten.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Med disse fem tips er det legende let at lave din Pixum fotobog

 1. Fastlæg sideantallet og sortér dine billeder

  Med skyderne nederst indstiller du sidetallet ligesom billeder pr. side. Pixum softwarens assistent fordeler så billederne efter dine kriterier for indstillingen. Foretager du ingen indstillinger, sorterer assistenten billederne i kronologisk rækkefølge.

 2. Sortering efter filter

  Du har mulighed for at få vist de billeder særligt, som du har givet en bedømmelse i form af stjerner (fra en stjerne til fem stjerner). Dertil klikker du under "Billeder & videoer" på symbolet med de små firkanter og ændrer indstillingen. Det er især en fordel, hvis du har mange billeder i din mappe.

 3. Vælg de bedste fotos

  Under "funktioner til automatisk udvælgelse af billeder..." kan du selv bestemme, hvilke fotos assistenten skal foretrække ved den automatiske udvælgelse. Har du valgt muligheden "De bedste billeder", beregner assistenten kriterier som skarphed, lysstyrke og farveintensitet og foretrækker dem med de bedste værdier. Også de billeder, som du selv har bedømt, flyder med ind her. Du kan også vælge at få assistenten til at foretrække person- eller landskabsfotos.

 4. Vælg fotobogens stilart

  Er valget af motiver truffet, skal du have valgt en stilart til din fotobog. I listen finder du nogle eksempler, men det er dog ikke alle. Du kan med et enkelt klik på "Download flere" gratis downloade flere stilarter!

 5. Design din egen stil!

  Klik på "Ny" og du kan nu oprette din egen stilart. Du kan vælge mellem mange forskellige ting. Men tag dig god tid til at lære de nye indstillinger at kende. Der er mange muligheder og de kan ved første blik virke ret forvirrende. Men bare rolig, du skal nok lære det!

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

Pixum tip

Mere information

Vi har på vores hjemmeside flere tips og tricks klar til dig, som skal lette dit arbejde med at designe din fotobog. Flere tips til assistenten finder du på denne her side.

Tips til hvor mange fotos, der er passende til din fotobog, finder du her. Vil du se, hvordan andre kunder har lavet deres fotobog, så kast et blik i vores fotobogsbibliotek.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android