Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefonåbningstider før jul
Ma. - Sø.: kl. 9:00 - 22:00

Menu
Eksklusiv gaveæske

Den flotte gaveæske med magnetlukning gør udpakningen af din Pixum fotobog ekstra særlig!

Indsæt fotos som stregtegning

Billeder, som du vil fastholde i en Pixum fotobog, behøver ikke allerede være færdige inden du indsætter dem i fotobogen. Pixum fotounivers softwaren giver dig et bredt udvalg af individuelle designmuligheder. Med forskellige tilpasninger (fx lysstyrke & konstrast, rettelse af røde øjne og meget mere) kan du optimere dine billeder og forvandle dine billeder til flotte kunstværker med kreative filtre. Stiliseringseffekter er et godt valg til især arkitekturbilleder og naturmønstre med mange små detaljer.

Her finder du tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Maleriske effekter til dine fotos med Pixum fotounivers softwaren

Hvad Photoshop-brugeren med konturer kender under et andet navn befinder sig i Pixum fotovisningen under punktet "skarpe og svage konturer". Herunder forstås et filter, der fremhæver sorte farver og andre billedindhold, fx afbilledes farveområder som hvide flader.

Herved opstår et kontrastfyldt sort-hvid-billede, hvor der kun forekommer to forskellige farver. Denne effekt egner sig især til fotos, hvor der forekommer stærke, geometriske mønstre, fx ved bygninger, makrobilleder af planter eller kunstneriske naturfotos.

Pixum tip

Hvad der i daglig tale betegnes som "sort-hvid-foto" er i virkeligheden et foto i gråskala. Forskellen: Et pixels lysstyrke angives i tal - 0 betyder ren sort, 255 ren hvid. I et gråskala-foto er alle lysstyrker mellem 0 og 255 mulig. I et sort-hvid-foto er værdien 0 eller 255 kun mulig.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

Svage og skarpe konturer - helt som du ønsker det

I Pixum fotovisningen findes der to forskellige effektkonturer: Svage eller skarpe konturer. Ved at dobbeltklikke på billedet, der skal bearbejdes åbnes programmet Pixum fotovisning og under "Stiliseringseffekter" finder du "svage og skarpe konturer".

"Svage konturer" sørger for et mere neutralt, kontrastreduceret udseende, hvor også fine konturer og linjer kan ses. "Skarpe konturer" fremhæver linjer og kanter tydeligt - derved opstår et tredimentionalt indtryk.

Effekten kan anvendes på hele billedet eller blot på en del af billedet. Hvis du kun vil anvende effekten på en del af billedet, trækker du med venstre mus en firkant omkring det ønskede område og vælger derefter den ønskede effekt.

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android