Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Spar 75 kr. på din personlige Pixum fotobog

Lav din egen Pixum fotobog - helt personlig med dine fotos, passende tekster, baggrunde mm.

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

Din rabatkode*:
FOTOBOG-DK-75

Indsæt fotos som stregtegning

Billeder, som du vil fastholde i en Pixum fotobog, behøver ikke allerede være færdige inden du indsætter dem i fotobogen. Pixum fotounivers softwaren giver dig et bredt udvalg af individuelle designmuligheder. Med forskellige tilpasninger (fx lysstyrke & konstrast, rettelse af røde øjne og meget mere) kan du optimere dine billeder og forvandle dine billeder til flotte kunstværker med kreative filtre. Stiliseringseffekter er et godt valg til især arkitekturbilleder og naturmønstre med mange små detaljer.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Maleriske effekter til dine fotos med Pixum fotounivers softwaren

Hvad Photoshop-brugeren med konturer kender under et andet navn befinder sig i Pixum fotovisningen under punktet "skarpe og svage konturer". Herunder forstås et filter, der fremhæver sorte farver og andre billedindhold, fx afbilledes farveområder som hvide flader.

Herved opstår et kontrastfyldt sort-hvid-billede, hvor der kun forekommer to forskellige farver. Denne effekt egner sig især til fotos, hvor der forekommer stærke, geometriske mønstre, fx ved bygninger, makrobilleder af planter eller kunstneriske naturfotos.

Pixum tip

Hvad der i daglig tale betegnes som "sort-hvid-foto" er i virkeligheden et foto i gråskala. Forskellen: Et pixels lysstyrke angives i tal - 0 betyder ren sort, 255 ren hvid. I et gråskala-foto er alle lysstyrker mellem 0 og 255 mulig. I et sort-hvid-foto er værdien 0 eller 255 kun mulig.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Forevig dine minder på kreativ vis

Svage og skarpe konturer - helt som du ønsker det

I Pixum fotovisningen findes der to forskellige effektkonturer: Svage eller skarpe konturer. Ved at dobbeltklikke på billedet, der skal bearbejdes åbnes programmet Pixum fotovisning og under "Stiliseringseffekter" finder du "svage og skarpe konturer".

"Svage konturer" sørger for et mere neutralt, kontrastreduceret udseende, hvor også fine konturer og linjer kan ses. "Skarpe konturer" fremhæver linjer og kanter tydeligt - derved opstår et tredimentionalt indtryk.

Effekten kan anvendes på hele billedet eller blot på en del af billedet. Hvis du kun vil anvende effekten på en del af billedet, trækker du med venstre mus en firkant omkring det ønskede område og vælger derefter den ønskede effekt.