Oprette, slette eller flytte sider i Pixum fotounivers softwaren

Tit konstaterer man ved design af sin fotobog at der mangler nogle sider eller man vil have flyttet rundt på nogle sider. Hvis man tager hensyn til et par regler, så er det intet problem at foretage ændringer her.

Sådan gør du

Lege med siderne

I selve fotobogen kan du flytte og skubbe alle sider som du vil. En undtagelse er dog for- og bagside, ligesom det ikke er muligt at skubbe/flytte første og sidste side i fotobogen.

Lettest er det at flytte/skubbe en dobbeltside idet du i "visningsmuligheder for arbejdsområdet" vælger den dobbeltside, som du vil flytte. Her vises siderne i fotobogen i miniatureformatet. Med venstre mus holdt nede trækker du dobbeltsiden over på den dobbeltside, hvor den anden dobbeltside skal være og giver slip. De to dobbeltsider skifter nu plads.

Enkeltsider

Sværere er sletning eller oprettelse af enkeltsider. Grunden hertil er at oprettede dobbeltsider bliver splittet op og laves om til en ny dobbeltside, hvilket ødelægger dit oprettede layout. Oprettelse (og sletning) af enkeltsider gør du ved at klikke med højre mus på miniatureoversigten af siden eller via layoutmenuen. Ved sletning bliver du spurgt om, om de efterfølgende sider skal rykke frem eller ej. Vælger du denne mulighed, så opsplittes som sagt de allerede oprettede dobbeltsider. Hvis du vælger muligheden "Ryd siden", bevarer de efterfølgende sider deres position, og den valgte side slettes for indhold. OBS! Sletning eller oprettelse af enkeltsider skal helst undgås, hvis de efterfølgende sider har tekst og billeder.

Tilføje sider

Dobbelt- eller enkeltsider kan via layoutmenuen slettes eller tilføjes. Dog er tilføjelse af sider formuleret lidt uforståeligt i softwaren. Tilføjelse af sider betyder, at en enkeltside eller dobbeltside skubbes og at der tilføjes en tom side foran den valgte enkeltside eller dobbeltside.

Pixum tip

Det er reelt ikke meningen at enkelte sider skal kunne flyttes. Men det er nu muligt alligevel. Du har brug for en fri enkeltside som det endelig mål. Gå først hen til kildesiden og markér alle elementer på siden ved at trække en ramme omkring siden og vælg på tastaturet: Ctrl + C (Win) hhv. Command + C (Mac). Klik herefter på den tomme side og anvend nu genvejen: Ctrl + V (Win) hhv. Command + V (Mac).

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Design dine Pixum-fotoprodukter på farten

Design mange flere fotoprodukter per app, nemt & bekvemt - fotokalendere, fotofremkaldelser, vægbilleder mm.

Din vej til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sideantal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers-softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos direkte fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android