Video i din Pixum fotobog

Tilføj søde og sjove videoer i din personlige fotobog.

Design dobbeltsider i Pixum fotobogen

En opslået bog viser altid en dobbeltside. Den er grundlaget for layoutet og bør derfor altid betragtes som en helhed. Du kan her læse mere om, hvordan du får styr på dobbeltsiderne.

Sådan gør du

Opslået fotobog

Når du designer en fotobog er dobbeltsiderne altid i fokus. Dvs. at den enkelte dobbeltside bør fremstå som en enhed, hvilket kan betyde at dobbeltsiden laves ens eller symmetrisk. Eller også, at den ene side supplerer den anden og denne asymmetri sørger for spænding.

Symmetri

Lettest er det naturligvis, hvis begge sider i dobbeltsiden har fotos og tekst opsat på samme måde. Det kan man anvende i fotobogen, men bør ikke gentages alt for ofte. Ellers virker fotobogen kedelig ved gennemsyn for betragteren. En dobbeltside, hvor begge sider er lavet ens giver i hvert tilfælde en vis ro i bogen. Til design af helt ens sider anvender man sidelayouts. Skulle du ikke finde et passende sidelayout, så design din egen side og gem den som eget sidelayout under "Gem layout". Du kan så ved fotobøger i samme format anvende dette layout (som ligger under "Sidelayouts" -> "Mine layouts") ved blot at trække det over på en side i fotobogen.
Ligeledes virker en symmetrisk opbygning harmonisk, hvor højre side er et spejlbillede af venstre side. En funktion til at spejlvende et sidelayout findes desværre ikke, dog findes flere af de tilbudte sidelayouts i to varianter (en til venstre og en til højre side). Med de forskellige værktøjer i softwaren til at redigere layoutet kan man ganske let lave en spejlvendt version af en enkelt side. Følger indholdet af dine fotos ligeledes denne opbygning giver det en særlig flot opbygning: Fx kan du på den ene side indsætte fotos fra en rejse taget om dagen og på den anden side anvende fotos taget om aftenen. Eller på venstre side indsætte fotos af mænd og på den anden side fotos af kvinder. Du har her utallige muligheder.

Et asymmetrisk design

Spænding skaber en forskellig opbygning af venstre og højre side. Mens symmetrien blot skal anvendes i særlige tilfælde, kan du sagtens gøre en asymmetrisk opbygning til din standard. Selv gentagne asymmetrisk opbyggede dobbeltsider virker ikke kedelig ved gennemsyn. Det kræver dog, at måden hvorpå du opbygger asymmetrien af og til skifter fra side til side.

Hvad koster en Pixum fotobog?

Vælg din fotobogs egenskaber for at beregne prisen:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her
  *De viste priser gælder for en Pixum fotobog med 26 sider.

  Skab asymmetri med et billede

  En meget flot asymmetri er et foto, som placeres halvvejs over bogens bundside. Især ved bøger i det kvadratiske format eller i tværformat virker dette layout særligt godt. OBS! Den øvrige plads i bogen skal dog ikke være tom, men indeholde tekst. Det kan også være et ord eller en sætning som overskrift. Også en neutral baggrund kan her være en fordel.

  Asymmetri med flere billeder

  Dine bedste fotos kan også fylde en af siderne på dobbeltsiden. Et fotos placering uden kant kaldes også "heldækkende" eller "faldende". I de mest sjældne tilfælde virker et design uden kant på begge sider godt - billederne står for tæt sammen og forstyrrer blot hinanden. Dertil kommer at man ikke mere ser ret meget af sidens baggrund, hvilket let kan virke irriterende for betragteren. En god løsning er derfor, at lave en side uden kant og lave den anden side med kant.

  Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

  Pixums onlinedesigner

  Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

  Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

  Pixum fotounivers softwaren

  Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

  Pixums apps

  Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

  Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.

  Kreative idéer til din Pixum fotobog

  Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

  Inspiration fra tilfredse kunder

  Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
  Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

  Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.