Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder, som du har, når du laver din helt personlige Pixum fotobog, at kende. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Design dobbeltsider i Pixum fotobogen

En opslået bog viser altid en dobbeltside. Den er grundlaget for layoutet og bør derfor altid betragtes som en helhed. Du kan her læse mere om, hvordan du får styr på dobbeltsiderne.

Her finder du tips & tricks til design af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Lær her de mange muligheder til din Pixum fotobog at kende og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Opslået fotobog

Når du designer en fotobog er dobbeltsiderne altid i fokus. Dvs. at den enkelte dobbeltside bør fremstå som en enhed, hvilket kan betyde at dobbeltsiden laves ens eller symmetrisk. Eller også, at den ene side supplerer den anden og denne asymmetri sørger for spænding.

Symmetri

Lettest er det naturligvis, hvis begge sider i dobbeltsiden har fotos og tekst opsat på samme måde. Det kan man anvende i fotobogen, men bør ikke gentages alt for ofte. Ellers virker fotobogen kedelig ved gennemsyn for betragteren. En dobbeltside, hvor begge sider er lavet ens giver i hvert tilfælde en vis ro i bogen. Til design af helt ens sider anvender man sidelayouts. Skulle du ikke finde et passende sidelayout, så design din egen side og gem den som eget sidelayout under "Gem layout". Du kan så ved fotobøger i samme format anvende dette layout (som ligger under "Sidelayouts" -> "Mine layouts") ved blot at trække det over på en side i fotobogen.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

Ligeledes virker en symmetrisk opbygning harmonisk, hvor højre side er et spejlbillede af venstre side. En funktion til at spejlvende et sidelayout findes desværre ikke, dog findes flere af de tilbudte sidelayouts i to varianter (en til venstre og en til højre side). Med de forskellige værktøjer i softwaren til at redigere layoutet kan man ganske let lave en spejlvendt version af en enkelt side. Følger indholdet af dine fotos ligeledes denne opbygning giver det en særlig flot opbygning: Fx kan du på den ene side indsætte fotos fra en rejse taget om dagen og på den anden side anvende fotos taget om aftenen. Eller på venstre side indsætte fotos af mænd og på den anden side fotos af kvinder. Du har her utallige muligheder.

Et asymmetrisk design

Spænding skaber en forskellig opbygning af venstre og højre side. Mens symmetrien blot skal anvendes i særlige tilfælde, kan du sagtens gøre en asymmetrisk opbygning til din standard. Selv gentagne asymmetrisk opbyggede dobbeltsider virker ikke kedelig ved gennemsyn. Det kræver dog, at måden hvorpå du opbygger asymmetrien af og til skifter fra side til side.

Ferier & rejser

Har du en masse skønne billeder fra din sidste rejse eller en dag med familien? Her finder du tips og idéer til, hvordan du bedst muligt kan præsentere dem.

Fotografering

I denne temaverden kan du lære mere om fotografering, de enkelte områder inden for fotografiens kunst, og om, hvordan du designer Pixums forskellige fotoprodukter.

Husk bogtitlen

Skab asymmetri med et billede

En meget flot asymmetri er et foto, som placeres halvvejs over bogens bundside. Især ved bøger i det kvadratiske format eller i tværformat virker dette layout særligt godt. OBS! Den øvrige plads i bogen skal dog ikke være tom, men indeholde tekst. Det kan også være et ord eller en sætning som overskrift. Også en neutral baggrund kan her være en fordel.

Asymmetri med flere billeder

Dine bedste fotos kan også fylde en af siderne på dobbeltsiden. Et fotos placering uden kant kaldes også "heldækkende" eller "faldende". I de mest sjældne tilfælde virker et design uden kant på begge sider godt - billederne står for tæt sammen og forstyrrer blot hinanden. Dertil kommer at man ikke mere ser ret meget af sidens baggrund, hvilket let kan virke irriterende for betragteren. En god løsning er derfor, at lave en side uden kant og lave den anden side med kant.

Vejen til din Pixum fotobog: Sådan gør du

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android