Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Spar 75 kr. på din personlige Pixum fotobog

Lav din egen Pixum fotobog - helt personlig med dine fotos, passende tekster, baggrunde mm.

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

Din rabatkode*:
FOTOBOG-DK-75

5 tips til fotovisning

Mulighederne for at lave en Pixum fotobog er uanede. Du har allerede ved valget af et egnet format, den passende indbinding eller en flot papirtype mange varianter at vælge mellem. Ved layoutet går det videre: Skal billederne snarere placeres løst på en side eller skal der være en tydelig struktur? Hvor mange billeder anvender man pr. side? Betaler det sig at anvende skabeloner og rammer?

Nâr du har styr på alle disse spørgsmål og du har indsat dine fotos i layoutet, skal du i gang med at bearbejde dine fotos. Den automatiske billedoptimering Pixum fotounivers softwaren sørger allerede for, at dine fotos bliver trykt med mere kontrast og at farverne får en tilpasning - med fotovisning kan du foretage yderligere raffinementer eller anvende kreative filtre. 5 tips til hvordan du bedst anvender fotovisning finder du her.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

 1. Spar på anvendelsen af stærke effekter

  En personlig fotobog lever også af at være naturlig og ikke kunstig. Voldsomme filtre bør derfor anvendes efter mottoet "Når mindre er mere" - fx for at skabe afveksling eller ved anvendelsen som baggrund. Hermed skiller allerede bearbejdede fotos sig bedre ud.

 2. Tilpasning af billedbehandling til begivenheden

  Forskellige effekter passer til de mest forskellige billeder. En fotobog, som har fokus på streetfotografering og spontane portrætter, kan fx give et stemningsfyldt udseende med fotos kun i sort-hvid. Ved særligt flotte landskabsbilleder kan filtre som "Oliemaleri" gøre motivet til noget helt specielt, hvor man kan arbejde med de forskellige farvetoner i billedet og forvandle billedet til et maleri.

  Bogens formalitet har indvirkning på valget af filter: Ved seriøse, forretningsmæssige udgivelser bør man ikke anvende ekstreme filtre, mens det ved private fotobøger kan give en vis lethed.

 3. Foretage fine korrektioner og tilpasninger

  I kategorien "Tilpasninger" findes forskellige muligheder, fx til at tilpasse farverne eller kontrasterne i dine billeder. Stærkt underbelyste billeder kan gøres lysere eller modlys-fotos kan vises med mere kontrast. Også de såkaldte styrtende linjer (hvis kameraet holdes lidt skævt) kan rettes til med funktionen "Korriger horisonten".

 4. Lav kreative retro-looks

  Der opstår med filtre som farvereduktion (også kaldet posterisering) eller konvertering til sepia interessante retroeffekter. Du kan hermed fx få en fotobog med familiefotos til at virke som et gammelt fotoalbum eller få aktuelle digitalfotos til at se ud som der er tale om analogfilm. Derigennem opstår der ofte en helt ny virkning, som tillader dig at betragte dine billeder i et helt andet lys.

 5. Inddele billeder i afsnit

  Opret egne afsnit eller kapitler med særligt bearbejdede fotos, så at din fotobog ikke virker alt for urolig. Fx med en opdelt sektion til sort-hvid fotos. Dermed opstår der et behageligt flow af normalt behandlede fotos, der af og til afbrydes af stærkt bearbejdede fotos og som sørger for afveksling og en vis lethed.

Forevig dine minder på kreativ vis