Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag selv Pixum fotobogen

Få her kendskab til de mange designmuligheder til din personlige Pixum fotobog. Fasthold for tid og evighed dine særlige øjeblikke!

Pixum fotobogen som tak og anerkendelse

Venner og familie er i bedste tilfælde som et ægteskab: Et bånd for livet. De følger dig i alle livssituationer og kender måske èn bedre end man selv gør. Gode venner kan ikke erstattes og man kan ikke forestille sig et liv uden dem ligeså lidt uden sin egen familie eller ægtefællen.

Du er lige blevet gift og vil gerne takke dine gæster for at have været en del af et vellykket bryllup?

Vis din taknemlighed i en Pixum fotobog!

Pixum fotobogen

Del din egen fotobog og bliv en del af vores fotobogbibliotek.

Pixum tip

 • Start bogen med en tak, som er ærligt ment og som kommer direkte fra hjertet. Indsæt dine personlige ord vha. tekstfunktionen og giv ordene med den rigtige skrifttype et flot udseende.
 • Lav dine fotos af gæsterne, af jer som brudepar men også andre flotte motiver til en slags collage. Så har modtageren af fotobogen meget at se på hver enkelt side og hver gæst finder sig selv et eller andet sted i fotobogen og du behøver kun at lave én udgave af fotobogen til alle.
 • Lad fotobogassistenten lave et forslag til dig. I Pixum fotounivers softwaren har du mulighed for at få lavet et layout-forslag med dine egne fotos. Du sparer tid og får også et flot resultat uden at kende alle tips og tricks til design af en fotobog.
 • Indsæt gæsternes navn på billederne. Nu og her husker man nok navnene på de andre gæster, men om ti år er man glad for denne lille "huskehjælp".

Temaverden: Bryllup

Opdag de spændende idéer til før, under og efter bryllupsfesten. Kreative deko-idéer, designmuligheder or minder fra drømmebrylluppet.

Hvilken fotobog er den bedste som takkebog?

En fotobog som tak er en lille opmærksomhed, derfor bør man ikke vælge et alt for stort format. Sæt i stedet for fokus på et lille udvalg af flotte fotos end på en stor fotobog. Skal det være tværformat, højformat eller kvadratisk, afhænger helt af dine billeder. Det kvadratiske format egner sig til hvert billedformat og er i tillæg særligt interessant. Vi kan derfor foreslå en fotobog, stor, kvadratisk ca. 21x21cm. Vil du sende bøgerne som gave kan vi anbefale indbindingen softcover. Der er her tale om en stabil og let indbinding, som passer i selv den mest fyldte bogreol.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav vores fotobogklassiker direkte online på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakke (en sidepakke består altid af 8 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android