Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefonåbningstider før jul
Ma. - Sø.: kl. 9:00 - 22:00

Menu
Eksklusiv gaveæske

Den flotte gaveæske med magnetlukning gør udpakningen af din Pixum fotobog ekstra særlig!

Installer flere skrifttyper

I Pixum fotounivers-softwaren kan du anvende de skrifttyper, som er installeret på din egen computer. Har du fundet en flot skrifttype, som du ikke har installeret på din computer, men gerne vil have, så kan du ganske let installere denne skrifttype i softwaren!

Her finder du tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Kun ganske få kliks

Sikr dig at skrifttypen, du vil have installeret er en såkaldt Truetype-skrifttype. Dette ser du på fil-endelsen .ttf. Normalt nævnes det dog i beskrivelsen af skrifttypen. Download filen fra nettet og dobbeltklik på den. Der åbnes nu et nyt vindue, hvor du klikker på "installér". Nu er den nye skrifttype allerede installeret på din computer. I mappen "Fonts" (ligger normalt under C:\Windows\Fonts) kan du tjekke om ttf-filen ligger der. Nu behøves du blot at starte Pixum fotounivers softwaren op på ny, så at softwaren kan finde den nye skrifttype og du kan anvende den i softwaren. OBS! Husk at gemme dit fotobogprojekt inden du lukker softwaren ned!

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

Anvend den nye skrifttype effektivt

Den nye skrifttype er installeret og du har allerede et par idéer til hvordan den skal anvendes? Du skal her være opmærksom på et par ting, som er nødvendige for at anvende skrifttyper. Det drejer sig her om antallet af anvendte skrifttyper, skriftstørrelse, farve og om det skal være serif-skrifttyper eller ej til fotobog. Først og fremmest drejer det sig dog om dine fotos. Anvendelsen af skrifttyper skal derfor anvendes med sund fornuft, så fokus ligger på dine fotos og ikke på teksterne. Flere tips finder du i denne artikel.

Gratis skrifttyper til enhver lejlighed

Når du laver din Pixum fotobog, kan du vælge mellem et væld af gratis skrifttyper. Vælg blot den skrifttype, der passer bedst til temaet i din Pixum fotobog.

Man skelner fremfor alt mellem skrifttyper med seriffer og skrifftyper uden seriffer. Skrifttyper uden seriffer fremstår ofte moderne og retlinede. Af eksempler kan nævnes skrifttyperne Verdana og Helvetica, men også mange andre gratis alternativer. Dertil passer fotografiske temaverdener, f.eks. om arkitektfotos. En skrifttype uden seriffer er med til at understrege din fotobogs moderne karakter.

Til rejsefotobøger, årstilbageblik eller når du designer en fødselsdagsgave el.l., er skrifttyper med seriffer, som f.eks. Times New Roman eller Sitka, et godt valg. Seriffer er med til at gøre skriften mere letlæselig, særligt ved længere tekster.

Ønsker du at bevare minderne fra den største dag i dit liv? Lav en Pixum fotobog efter store begivenheder, f.eks. et bryllup. Til en sådan fotobog anbefaler vi overskrifter og forholdsvist korte afsnit.

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android