Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder, som du har, når du laver din helt personlige Pixum fotobog, at kende. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Få fotoet til at se ud som et oliemaleri

Pixum fotounivers softwaren giver dig mange muligheder ikke blot til at optimere dine fotos, men også til at gøre dine fotos til ægte kunstværker. Og som i det her tilfælde forvandle et foto til et oliemaleri. Denne effekt egner sig især til landskabsfotos, hvor du gerne vil fremhæve farverne og landskabets former. Et filter sørger for, at tydelige konturer i fotoet forsvinder og fyldes med farvede områder. På den måde opstår et kunstnerisk og abstrakt udseende, hvormed du kan give din Pixum fotobog en attraktiv og ukompliceret afveksling.

Her finder du tips & tricks til design af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Lær her de mange muligheder til din Pixum fotobog at kende og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Manuel indstilling af effekter - kan til enhver tilpasses

Funktionen "oliemalieri" findes under "bearbejd" i menulisten "billede" i Pixum fotounivers softwaren (eller dobbeltklik på billedet eller klik med højre mus > "bearbejd..") og herefter i kategorien "stiliseringseffekter". Med et klik på filteret åbnes en forhåndsvisning ligesom menuen med indstillingsmuligheder.

Her kan det indstilles hvilken grad dit billeds farveflader skal forvandles: En lille radius/penseltykkelse giver en svagere effekt, hvor du stadig kan se det oprindelige billedes konturer. Jo bredere penseltykkelsen indstilles, desto mere forsvinder konturerne og store olieflader træder i forgrunden.

Via funktionen "Gendan stadardværdier" kan effekten sættes tilbage til det oprindelige og indstilles på ny. Vær dog opmærksom på, at det ved forhåndsvisningen af effekten kun drejer sig om en grov oversigt: Da det kræver høj ydelse af din computer, sker den reelle forvandling af dit foto til et oliemaleri først, når du har valgt penseltykkelse og klikker på "OK".

Så snart dine valgte indstillinger er omsat, kan du med et klik på ikonet "Gem..." enten overføre det færdige billede til fotobogen eller annullere billedet, så det forbliver i sin oprindelige form.

Pixum tip

Jo mere abstrakt mønstrene og konturerne i dit udgangsfoto er, desto bedre virker filteret med oliemaleri. Særligt godt egner denne form for bearbejdning sig til stilleben-fotos og landskabsfotos.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android