Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Spar 75 kr. på din personlige Pixum fotobog

Lav din egen Pixum fotobog - helt personlig med dine fotos, passende tekster, baggrunde mm.

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

Din rabatkode*:
FOTOBOG-DK-75

Få fotoet til at se ud som et oliemaleri

Pixum fotounivers softwaren giver dig mange muligheder ikke blot til at optimere dine fotos, men også til at gøre dine fotos til ægte kunstværker. Og som i det her tilfælde forvandle et foto til et oliemaleri. Denne effekt egner sig især til landskabsfotos, hvor du gerne vil fremhæve farverne og landskabets former. Et filter sørger for, at tydelige konturer i fotoet forsvinder og fyldes med farvede områder. På den måde opstår et kunstnerisk og abstrakt udseende, hvormed du kan give din Pixum fotobog en attraktiv og ukompliceret afveksling.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Manuel indstilling af effekter - kan til enhver tilpasses

Funktionen "oliemalieri" findes under "bearbejd" i menulisten "billede" i Pixum fotounivers softwaren (eller dobbeltklik på billedet eller klik med højre mus > "bearbejd..") og herefter i kategorien "stiliseringseffekter". Med et klik på filteret åbnes en forhåndsvisning ligesom menuen med indstillingsmuligheder.

Her kan det indstilles hvilken grad dit billeds farveflader skal forvandles: En lille radius/penseltykkelse giver en svagere effekt, hvor du stadig kan se det oprindelige billedes konturer. Jo bredere penseltykkelsen indstilles, desto mere forsvinder konturerne og store olieflader træder i forgrunden.

Via funktionen "Gendan stadardværdier" kan effekten sættes tilbage til det oprindelige og indstilles på ny. Vær dog opmærksom på, at det ved forhåndsvisningen af effekten kun drejer sig om en grov oversigt: Da det kræver høj ydelse af din computer, sker den reelle forvandling af dit foto til et oliemaleri først, når du har valgt penseltykkelse og klikker på "OK".

Så snart dine valgte indstillinger er omsat, kan du med et klik på ikonet "Gem..." enten overføre det færdige billede til fotobogen eller annullere billedet, så det forbliver i sin oprindelige form.

Pixum tip

Jo mere abstrakt mønstrene og konturerne i dit udgangsfoto er, desto bedre virker filteret med oliemaleri. Særligt godt egner denne form for bearbejdning sig til stilleben-fotos og landskabsfotos.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne