Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Fasthold rejseruten i din Pixum Fotobog

Tilføj dine Geotags fra dine billeder i landkortet i din Pixum fotobog og sikre dig, at du aldrig glemmer turen.

Gør rejsen klar og tydelig: Detaljerede GPS-landkort i din Pixum fotobog

Det er sjældent at man rejser til et fremmed land for blot at opholde sig på et sted. Tværtimod: For mange mennesker ligger fasinationen i at rejse netop i at opdage mange forskellige steder og samle så mange indtryk om muligt - ikke kun hvad angår fotos. I Pixum fotounivers softwaren kan du vise din rejserute vha. GPS-data i landkortet. Rejsedata hentes her enten direkte fra dit kamera eller kan tilføjes manuelt. På denne måde er det muligt, at bringe det enkelte billede i forbindelse med optagelsesstedet på rejsen.

Her finder du tips & tricks til design af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Lær her de mange muligheder til din Pixum fotobog at kende og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Det passende kortvalg til små og store rejser

Efter aktivering af landkort i værktøjsmenuen (punket "Web") åbnes et nyt vindue, hvor du har flere valgmuligheder. Først du have fastlagt et kort-udsnit. Du kan fx skrive bynavnet, regionen eller landet.
Efter at kortudsnittet i grove træk er fastlagt, kan du ved at trække og zoome foretage en nærmere placering. Her rækker skalaen fra 250 m og op til 2.500 km, altså lige fra gåturen i nabolaget og næsten helt op til den store jordomrejse. Alt efter rejsens omfang og omgivelser kan der vælges mellem et politisk eller topografisk kort: Politiske kort egner sig bedst til byrejser, mens topografiske kort bedre viser store målestok og terræn og er derfor ved store afstande det rigtige valg.

Indsætte GPS-rejseruter på landkort

Istedet for blot kun at lave et "tomt" landkort, kan en rejserute integreres i kortet. Dertil kræves de såkaldte GPX-data, som enten laves manuelt eller tages fra GPS-data i kameraet. Nu til dags støtter mange digitalkameraer selv i den billigere prisklasse allerede GPS-tracking.

Pixum tip

Sådan gøres dit landkort transparent i fotobogen
Pixum fotounivers softwaren giver dig muliged for udover at indsætte landkortene i fotobogen, også at gøre visningen af landkortene transparent .

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

En fornuftig investering til næste ferie?

Kameraer med GPS-funktioner er for tiden en teknologi med fremtid - tilbyder ikke kun muligheden for at vise rejseruter og lignende, men fx også til nøjagtigt at finde steder, hvor fotos blev taget: Den fjerntliggende hytte i skoven, den maleriske, mennesketomme sandstrand - altså steder, hvis position man ikke på normal vis kan finde igen. Det kan altså betale sig at overveje køb af et kamera med GPS-modul eller overveje at købe en GPS-enhed til den næste ferie.

Selv hvis man allerede har et kamera med GPS-funktion, kan det anbefales at bruge noget tid på at lære og teste funktionerne - det er ikke noget mere ærgerligt end efter hjemkomst fra rejsen at konstatere alle GPS-informationer pga. betjeningsfejl er væk. OBS! Et landkort i en Pixum fotobog koster 12,00 kr., som pålægges prisen for fotobogen.

De 3 hyppigste spørgsmål til Pixum fotobogs GPS-funktion

1. Hvordan tilføjer jeg mine GPS-data til landkortet?

Du kan tilføje dine GPS-data som GPX-fil som rute til dit landkort. Højreklik blot på landkortet i fotobogen, vælg i menuen GPX-tracking til og tilføj så din GPX-fil. Når du bekræfter dit valg, tilføjes din rute automatisk til landkortet.

2. Hvorfor skulle jeg tilføje et GPS-kort til min fotobog?

Ved hjælp af et GPS-kort kan du få afbildet samtlige stoppesteder på din rejse i din feriebog. Dermed har du, i sammenhæng med passende billeder, selv mange år senere et godt overblik over, hvor du befandt dig på den specifikke rejse.

3. Hvad koster GPS-servicen?

Vælger du at tilføje et GPS-landkort til din Pixum fotobog, lægges 12 kr. oveni den endelige købspris. En glimrende investering, hvis også du synes, det er sjovt og interessant, selv mange år senere at kunne følge tidligere rejser ? og ønsker du at anbefale andre rejsende et sted, kan du altid tjekke op på, hvor det nu var, det var.

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android